Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kıyamam ben sanaaa emoşum üzülmeee canımm sen okumaaaa o yuh u sennn iradelesinn arada olur öyleee canımcımmmmmmmm pişman olma ayşenin dediği gibi pişman oluncaa eritemiyormuş vucutt

ya ağlamak isteme..yediklerinden pişman olmaa biliyosun psikolojik olarak yakamıyo vucut sonra akşama meyve ile geçiştirirsen olur biter.arada olur kaçamaklar sakın bırakmaaaaaa

evet canım pişman oldum ama bırakmadım..bugün başka bişi yok çaylar dışında..

öyle gerçekten daha vakti gelmemiş bıdığınnn(
aman evleneceksende annesi olmasınDDDD

öyle yapcam zaten canım
yarında şimdi oturduğumz dairede oturan arkadaş ilçeye taşınmışlardı onlara gitcez
gitmesek küser
anlayacağın canım bana dinlenmek yok
gerçi yatsamda uyuyamıyorum ki

ay talihsiz arkadaşım,yorgun savaşcım benimmm

kıyamam ben sanaaa emoşum üzülmeee canımm sen okumaaaa o yuh u sennn iradelesinn arada olur öyleee canımcımmmmmmmm pişman olma ayşenin dediği gibi pişman oluncaa eritemiyormuş vucutt

yok ya ben yemeden bakmamışım kalorisine yani sabah da kahvaltı yapmadım 2 ögün yerine diye düşünmüştüm...
ama zaten çok şiştim valla bişiycik yiyemem artık..........
yemeden önce kalorisine baksam daha sayılı yerdim ama..ders olsun bana

sabah :
sirkeli su+form çayı

kahvaltı:
1 orta boy ayva

ögle:
20adetçik kadarcık mercimek köftesi(marul eşliginde)

başka bişi yokkkk

aa kimse gelmemiş

:44::44::44::44:

yada benim mercimekleri gören başka takıma KAÇTI:89::89::89::89:

hehe ilahi emoşş çok hoşsun=) bende balık yapıyorum fırında şimdi salata yapıcam..görüşürüz sonraa

afiyet olsun....

ya emoş şu sirkeli su bal karişimini bende içiyorum işe yarıyordur di mi ya boşuna içmiyorumdur o iğrenç şeyii

sirkeli su ya ben bal koymuyorum canım ve kötü diyedüşünme ..şifa niyetine faydası oluyodur inşallahhhh

afiyet olsun....

sirkeli su ya ben bal koymuyorum canım ve kötü diyedüşünme ..şifa niyetine faydası oluyodur inşallahhhh

ben bal koyuyorum özge demişti..balsız asla içemem zaten yeşil çayla çubuk tarçın da aldım ama bi kere içebildim...sevmiyorum yaaa midemi bulandırıyooo

merhaba nasılsın canımm

kızlar nerde ..hadi aslının misafiri var

ilkoşunda misafiir var
bende birazdan misafirliğee
canım sen nasılsın hiç sakın üzme kendini köfteler için çünkü piskoloji hormonlar yakmıyormuş yediğini sinyaller gönderip..ben uzman yalancısıyım :)))heehehe

ben bal koyuyorum özge demişti..balsız asla içemem zaten yeşil çayla çubuk tarçın da aldım ama bi kere içebildim...sevmiyorum yaaa midemi bulandırıyooo

bu sefer aldıgım yeşilçayı bende sevmedim.şok tan almıştım ama acı geliyo bana..

yok iyiyim akşam üstü ilk duyunca çok üzülmüştüm am şimdi kendimi motive ediyorum.zaten akşamda yemedim..su ve çay içiyorum form çayı ve yelşilçay..

kızlar merhabaaaaaa
ben işten geldiğimden beri mutfaktayımm kuru yaptım pilav yaptım şimdide aşure ilee cebelleşiyorum nohutum bir pişmediDD
neyse menümü yazayım sonra çıkıp mutfağa geçeceğim tekrarrr

sabah
yok canım istemedi

öğlen
5-6 yk peynirli makarnaaa
1 bardak ayran

akşam
3 yk kuru fasulyeee

aşureye saklıyorum kendimi pişnce 1 çorba kasesi yiyeceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…