Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ay benmim tatlı küçüğüm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn ben iyiyim saolasınnnnn sen nasılsın bakimmmmm
epeydir görüşemiyoruzzz izin aldın kaçış o kaçış((((

ivett yaaaaa ivettt özledimm bennn görüşemedikk izin aldım sorunlar vardı hallettim sayılır ve döndümmmmm hemdee büyük birr kilo verme hırsıyla döndümmm
senn napıyosunn iyimisinnn

ivett yaaaaa ivettt özledimm bennn görüşemedikk izin aldım sorunlar vardı hallettim sayılır ve döndümmmmm hemdee büyük birr kilo verme hırsıyla döndümmm
senn napıyosunn iyimisinnn

ay hoşgeldin tekrarrr sorunların hallolduğuna sevindim bidenem, kilo verme nasıl gidiyor tartıldınmı bkaim umut vaarmııııııı
ben aynıyım izmir yaptık geldik haftasonu onun dışındaaa halaaaaaaa bebeksizim hahaha

sabah 1 ayva

ögle mercimek köftesi(20 kadar varmıydı bilmim)

3 mercimek köftesi:154 kalori Aglamak istiyorummmmmmmmm

ya ağlamak isteme..yediklerinden pişman olmaa biliyosun psikolojik olarak yakamıyo vucut sonra akşama meyve ile geçiştirirsen olur biter.arada olur kaçamaklar sakın bırakmaaaaaa

ahhhh benim pamuk şekerimmm bebek demekki daha gelmek istemiyorr zamanııı varrrrrr
izmir yaptınn ohhh gezzz bakalımmmmmmmmmm miss misss wallaaa evlenesim geldi bak şimcik benimdeee:103::103::103::103::103::103::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

selam kızlar ben yorgunluktan ölüyorum
dün yine uyuyamadım
nöbetçiydim bide bugün ayakta zor durdum valla ben uyku hayalleri kurarken arkadaş bize sormadan misafir çağırmış eve
5 e doğru geleceklermiş gelde kızma

öyle gerçekten daha vakti gelmemiş bıdığınnn(
aman evleneceksende annesi olmasınDDDD

hoş geldin şekerrrr ayy birazz duruppp müsade istersein olmazmı yorgunum dersinn yada yanalrında şöyle uzanırsın

hoş geldin şekerrrr ayy birazz duruppp müsade istersein olmazmı yorgunum dersinn yada yanalrında şöyle uzanırsın

öyle yapcam zaten canım
yarında şimdi oturduğumz dairede oturan arkadaş ilçeye taşınmışlardı onlara gitcez
gitmesek küser
anlayacağın canım bana dinlenmek yok
gerçi yatsamda uyuyamıyorum ki

öyle yapcam zaten canım
yarında şimdi oturduğumz dairede oturan arkadaş ilçeye taşınmışlardı onlara gitcez
gitmesek küser
anlayacağın canım bana dinlenmek yok
gerçi yatsamda uyuyamıyorum ki

hımsss sen bu hafta böyleee birazz yorgun savaşçı modunda olacak gibisin
umutsuz ev kadınlarındaaa cin çayı içmiştii biri hehe türk versiyonunda uyuyamıyordu zıp zıp kızz bilmediğin çaylar falanmı içtin yoksam

çayla aram yok canım benim normalini içmiyom ki çinlisini içiyim

Son düzenleme:
deli yaa:) akşam hafif birşey ye sakın ihmal etme yoksa sonrası facia olur.. Bu sinirle daha çok yersin.. Küçük birşey yersin moralin fazla bozulmamış olur

yuh demek istiyorum emoşşşşş neyseeee üzülmeeeeeee senin herzaman yaptığın birşey değil Alalhtan hafta başı fıstıkkk telafi edersin

yaaa..
tam sayısını bilmiyorum.zaten çok yerim diye kahvaltı yapmadım sadece 1 küçük ayva ..
sonra yedim ayvayı gerçi ya..
aslında tam sayısını bilmiyorumtepsiye yaptık arkadaşlarla şekil vermedik valla kaşıkla marula sardık diye..
ama 1 tabak kadardır..
bilmem ki 20 edermi..
ama yuh agır oldu yaa

kuzucum üzülmeeeeeeeeee akşamı hafi geçir salatayla yoğurtla falan dengelersinnnnnn yarında biraz hafif olsun:)
canım valla ha bire su içiyom ya bişi yiyesim yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…