- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.221
Pişttt pişttt piştttttttttttttttttttttttttttt
pşşttt demeni duydumm ve hemmncikk geldim pamuk şekerim naberrr nasılsın özledimmm
ay ay benmim tatlı küçüğüm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn ben iyiyim saolasınnnnn sen nasılsın bakimmmmm
epeydir görüşemiyoruzzz izin aldın kaçış o kaçış((((
ivett yaaaaa ivettt özledimm bennn görüşemedikk izin aldım sorunlar vardı hallettim sayılır ve döndümmmmm hemdee büyük birr kilo verme hırsıyla döndümmm
senn napıyosunn iyimisinnn
sabah 1 ayva
ögle mercimek köftesi(20 kadar varmıydı bilmim)
3 mercimek köftesi:154 kalori Aglamak istiyorummmmmmmmm
ay hoşgeldin tekrarrr sorunların hallolduğuna sevindim bidenem, kilo verme nasıl gidiyor tartıldınmı bkaim umut vaarmııııııı
ben aynıyım izmir yaptık geldik haftasonu onun dışındaaa halaaaaaaa bebeksizim hahaha
ahhhh benim pamuk şekerimmm bebek demekki daha gelmek istemiyorr zamanııı varrrrrr
izmir yaptınn ohhh gezzz bakalımmmmmmmmmm miss misss wallaaa evlenesim geldi bak şimcik benimdeee:103::103::103::103::103::103::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
hoş geldin şekerrrr ayy birazz duruppp müsade istersein olmazmı yorgunum dersinn yada yanalrında şöyle uzanırsınselam kızlar ben yorgunluktan ölüyorum
dün yine uyuyamadım
nöbetçiydim bide bugün ayakta zor durdum valla ben uyku hayalleri kurarken arkadaş bize sormadan misafir çağırmış eve
5 e doğru geleceklermiş gelde kızma
hoş geldin şekerrrr ayy birazz duruppp müsade istersein olmazmı yorgunum dersinn yada yanalrında şöyle uzanırsın
öyle yapcam zaten canım
yarında şimdi oturduğumz dairede oturan arkadaş ilçeye taşınmışlardı onlara gitcez
gitmesek küser
anlayacağın canım bana dinlenmek yok
gerçi yatsamda uyuyamıyorum ki
hımsss sen bu hafta böyleee birazz yorgun savaşçı modunda olacak gibisin
umutsuz ev kadınlarındaaa cin çayı içmiştii biri hehe türk versiyonunda uyuyamıyordu zıp zıp kızz bilmediğin çaylar falanmı içtin yoksam
çayla aram yok canım benim normalini içmiyom ki çinlisini içiyim
canım ben çıkıyım ben gelirler birazdan
deli yaa:) akşam hafif birşey ye sakın ihmal etme yoksa sonrası facia olur.. Bu sinirle daha çok yersin.. Küçük birşey yersin moralin fazla bozulmamış olur
yuh demek istiyorum emoşşşşş neyseeee üzülmeeeeeee senin herzaman yaptığın birşey değil Alalhtan hafta başı fıstıkkk telafi edersin
canım valla ha bire su içiyom ya bişi yiyesim yokkkkkuzucum üzülmeeeeeeeeee akşamı hafi geçir salatayla yoğurtla falan dengelersinnnnnn yarında biraz hafif olsun:)
toplam 5 kulalnıcı
emidaf 4 ziyaretçii
hoşş geeldinizz buyurun buyurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?