Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün menüler konusunda yazmaya yüzüm yok

afiyet olsun canım ama istersen yarın gündüz ye aşureyi.1 porsiyonu 330 kalori imiş.
şimdi tadımlık ye.afiyet olsun ellerine saglık

yok iyiyim akşam üstü ilk duyunca çok üzülmüştüm am şimdi kendimi motive ediyorum.zaten akşamda yemedim..su ve çay içiyorum form çayı ve yelşilçay..

süpersin arkadasım fıstık gibi olacaksın zaman ve sabır..tabiki arada kaçamak olacakk..
daha gercekci hedefler koy bence 1 haftada 2 cok gibi tabi sen bilirsin..hastanede diyetisyen yok mu bakıversin sana??? en azından kaç kalori yiyeceksin gunde onu falan hesaplar gerçi onu dahiliyeci belirliyo sanırım..ben gittigimde dahiliyeci 1800 cal demişti sok olmşultum ama cok normalmiş.Çok zayıf arkadaşlarıma bile 1300 falan veriyolar.. o zaman 68 falandım boyum 168.

tatlım niye sallama alıyosunki aktardan al.. kapalı süzgeçler var bunlar için.. ben hiç kulananmam sallama artı orjinal değil sallamalar biliyosundur..
ambalajlı seylere karsıyım :)

haklısın hayatım ya marketler yakın .aktar alışkanlıgı edinemedim ya..
söz bidahaki sefere aktardan alacagım..

elmayı unutmaaa karanfilli..glisemik endeksini düşürüyoo hafifleştiriyoooo :)))
kolay gelsin kuşummm

Son düzenleme:

benim 1800 civarı normalde ama zayıflamam için enaz haftada 500 gram için 800 kalori açıkta bırakmam lazım yani ortalama 1000 kalori ve daha az..
ben çok kalori hesaplamıyom.ama yediklerimin beni tok tutmasına bakıyom..kalori hesaplarsam bıkıyorum .

ohh afiyet olsun canım..bende öğlen peynirli makarna yedim hehehe

Hazal cıgım yetişemedim canım..leslie yapıyodum da.acaba leslie 1-2 yapınca kaç kalori yakıyorum.ve yeterlimi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…