Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaaaaa..varya ne zamandır kokoreç yemiyorum bi canımı istettin ki...bebek pişik olmasın diye acı da yiyemiyorum pofffffffffffffff
aaaa acı yiyince bebik pişik mi oluyor bunuda ilk defa duydumD amanın benim bebiş olursaa yandı DDD
akşam bneimde bir canım çekti anlatamam kocişe hadi çarşıy ainelim dedim ama tok oluncaa götürmedi:hehe işimede geldi gittim uyudum ama rüyamdaaaaa yemekler yiyiordum ki sormayın ofssss

güsell

sabah
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 bardak çay

öğle
2 kaşık türlü
1 kaşık makarna
1 kase cacık
1 dilim ekmek

akşam
4 çiğ köfte
marul
1 dilim kek
3 bardak çay

harika

rüyalarda buluşuruzzz

12 aralık 2011
pazartesi
73.5

sabah

yok

öğle
3 bardak ıhlamur

akşam
1 kase patates kavurması
1 kase havuç salatası
1 tabak lahanA
1 dilim çavdar
2 kaşık yoğurt

spor
100 mekik

pehh akşama çok yüklenmişssin yine yawsssssssssssss olamış benceeeeeee yediklerin fazla değil ama bir güne yatsan daha hoş olarrrr

pehh akşama çok yüklenmişssin yine yawsssssssssssss olamış benceeeeeee yediklerin fazla değil ama bir güne yatsan daha hoş olarrrr

pazartesi günü 1 de kalmıştım biraz iş yaptım hakan evdeydi o yüzden sadece akşam yemeği yemiştim.... ikindide yesem akşam onunla yemek yiyemicem diye..

akşamları daha az takılıcam cınımmm

13 aralık 2011
salı

sabah
1 tabak lahana

öğle
1 tabak lahana
2 patates sarması

akşam

1 tabak lahana
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
1 kase salata (havuç,domates)

spor

20 dk leslie​

vallaaa lahana görmekten öggg geldi heee:)))))
aiyet olsun kızzzzzzzz ama çok güzel yağ yaktırıyorrr lahanabendeee yapmak istiyorum yaaaa

öyle gerçekten daha vakti gelmemiş bıdığınnn(
aman evleneceksende annesi olmasınDDDD

wallaa bende öyle istiyorum zaten pamuk şekerim

sen hoşgeldin fadikim..öslettin kendini

hoşbuldukkkkk emoşummmm naberr nasılsınn bende ösledimmmmm

yaaa ama bende istiyorum aşuree daha siftah yapamdım ki

pazartesi günü 1 de kalmıştım biraz iş yaptım hakan evdeydi o yüzden sadece akşam yemeği yemiştim.... ikindide yesem akşam onunla yemek yiyemicem diye..

akşamları daha az takılıcam cınımmm

:)))))))))
bence gün içerisinde yee akşamlarıı yememeye çalış iillahaki bir öğün atlayacaksan akşamı atlaa onun yeirnemeyve ye canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…