- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.341
günaydınnnn ben geldim
mutlu umutlu bir gün olsun
sabah tartıldım :) hedefime ulaşmısım anlamadım nasıl oldu
kızz sormaa o karnıbahar bana epey ağıra patladı:)))acayip gaz yaptı yaf felaket...benden herkeslere bi uyarı bu akdar karnıbaharı aynı anda yemeyin gaz yapıyo:))
hee hee hee zamanla alışıyo insan da ben de acele yaşamdan kaynaklı bi sorun var ama onu da yavaş yavaş çözücem inş....
salihacım ben artık çıkıyım...anca yarın erken kalkıcam..bu araada yarın akşam da misafirim var...temizlik ve ikram olcek muhtemelen giremem bi daha...öptüm seni..ii geceler...
gelmedi yine yaaaaaaaaaa menümü yazamıyomm
yarım ekmek yiyince renkleniyordu
2 gündür ekmek yemiyom :d yazamadım gitti
günaydın ayşeeeeeeeeee
gunaydın cnm nabersin??nasıl gidiyor pek görüşemiyoruz?
çok güzel diyete devam walla kaçamaksız gidiyoo.. senden nbr
iii cnm tarıda gördüklerim şok yaşattı sabah sanal bir durum olabilir
canım azar azar koy bi de içine 1 dilim limon at demlerken...çok lezzetli oluyo ağırlıklı olarak limon tadı geliyo....
yok canım kesinlikle aktardan açık al...sallamalar rezalet....hiç yeil çayla alakası yok inan ki...
lahana manyağı seni=) çok mu seviyorsun kız lahanayı yoksa zayıflamak için lahana çorbası falan mı içiyorsun12 aralık 2011
pazartesi
73.5
sabah
yok
öğle
3 bardak ıhlamur
akşam
1 kase patates kavurması
1 kase havuç salatası
1 tabak lahanA
1 dilim çavdar
2 kaşık yoğurt
spor
100 mekik
ayyy olmaz sıcak sıcak güzeldii yedim :)))))))sabah yeseydin kız aşureyiayy ne zamandır makarna yemiyom canım çekti
ozaman süperr şekerim gayet hoşş:)))tabi canım 1 yumurta fazlasını yiyemem ben=)
günaydnnnnn canlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzz
mmmmm bende bi neskafe içsem olmazmı 3ü1 arada şimdi ama ilkoş
lahana manyağı seni=) çok mu seviyorsun kız lahanayı yoksa zayıflamak için lahana çorbası falan mı içiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?