Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:)) kızzz hiçde görmek istenecek ayrıntılar diil onlarr boşverbende görmeyeyimDD içim kalktı puhahaha:))

afiyet olsun bu aradaa götürmüşsün karnıbaharları

kızz sormaa o karnıbahar bana epey ağıra patladı:)))acayip gaz yaptı yaf felaket...benden herkeslere bi uyarı bu akdar karnıbaharı aynı anda yemeyin gaz yapıyo:))

aa kimse gelmemiş

:44::44::44::44:

yada benim mercimekleri gören başka takıma KAÇTI:89::89::89::89:
yok be canım kırk yılın başı öle olur arada nasılsa her zaman dil ve sen hemen toparlarsın iradelisin maşallah...
ya emoş şu sirkeli su bal karişimini bende içiyorum işe yarıyordur di mi ya boşuna içmiyorumdur o iğrenç şeyii

canımcım benim sürekli olan açlık hissi daha bi azaldı sanki:)ya da psikolojik olarak öle geldi bana:))

ben bal koyuyorum özge demişti..balsız asla içemem zaten yeşil çayla çubuk tarçın da aldım ama bi kere içebildim...sevmiyorum yaaa midemi bulandırıyooo
canım azar azar koy bi de içine 1 dilim limon at demlerken...çok lezzetli oluyo ağırlıklı olarak limon tadı geliyo....
ben doğadan ın aldım ama berbaqt işteee böğğğğğğğğğğğğğ

yok canım kesinlikle aktardan açık al...sallamalar rezalet....hiç yeil çayla alakası yok inan ki...

yaa aslında çok güzel menü de aşurenin akşam olması işi bozmuş sankim(yoksa kalori olarak gayet mükemmel...

bugünkü menü
sabah yok ara yok
öğle 5 yemek kaşığı pilav,3 yemek kaşığı patlıcan oturtma
ara 1 fincan süt
akşam 5 yemek kaşığı patlıcan oturtma,2 dilim ekmek
ara bi kalıp kekin kalıptaki diliminin yarısı,3 yaprak sarma(yapraklar büyüktü ne yalan söliyim()
şimdi de yeşil çayımı yatım onu içiyorum zevkle:))

Son düzenleme:
akşamları ağır geçiriyoruz grup olarak afiyett olsun

:))))))))))) ekmek yemeyince aç hissettim bugün

hee hee hee zamanla alışıyo insan da ben de acele yaşamdan kaynaklı bi sorun var ama onu da yavaş yavaş çözücem inş....
salihacım ben artık çıkıyım...anca yarın erken kalkıcam..bu araada yarın akşam da misafirim var...temizlik ve ikram olcek muhtemelen giremem bi daha...öptüm seni..ii geceler...

tamam canım sana kolay gelsinn ii geceler

Arkadaşlar merhaba,

65 kiloyum ve yarışmalardan birine katılmak istiyorum. Yeniyim pek çözemedim yardımcı olabilir misiniz? Yarışmalar ne zaman başlıyor ve kuralları neler gibi soruların cevaplarını nereden bulabilirim.

Hepinize iyi geceler

12 aralık 2011
pazartesi
73.5

sabah

yok

öğle
3 bardak ıhlamur

akşam
1 kase patates kavurması
1 kase havuç salatası
1 tabak lahanA
1 dilim çavdar
2 kaşık yoğurt

spor
100 mekik

13 aralık 2011
salı

sabah
1 tabak lahana

öğle
1 tabak lahana
2 patates sarması

akşam

1 tabak lahana
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
1 kase salata (havuç,domates)

spor

20 dk leslie​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…