- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.321
:)) kızzz hiçde görmek istenecek ayrıntılar diil onlarr boşverbende görmeyeyimDD içim kalktı puhahaha:))
afiyet olsun bu aradaa götürmüşsün karnıbaharları
yok be canım kırk yılın başı öle olur arada nasılsa her zaman dil ve sen hemen toparlarsın iradelisin maşallah...aa kimse gelmemiş
:44::44::44::44:
yada benim mercimekleri gören başka takıma KAÇTI:89::89::89::89:
ya emoş şu sirkeli su bal karişimini bende içiyorum işe yarıyordur di mi ya boşuna içmiyorumdur o iğrenç şeyii
canım azar azar koy bi de içine 1 dilim limon at demlerken...çok lezzetli oluyo ağırlıklı olarak limon tadı geliyo....ben bal koyuyorum özge demişti..balsız asla içemem zaten yeşil çayla çubuk tarçın da aldım ama bi kere içebildim...sevmiyorum yaaa midemi bulandırıyooo
ben doğadan ın aldım ama berbaqt işteee böğğğğğğğğğğğğğ
kızlar merhabaaaaaa
ben işten geldiğimden beri mutfaktayımm kuru yaptım pilav yaptımşimdide aşure ilee cebelleşiyorum nohutum bir pişmedi DD
neyse menümü yazayım sonra çıkıp mutfağa geçeceğim tekrarrr
sabah
yok canım istemedi
öğlen
5-6 yk peynirli makarnaaa
1 bardak ayran
akşam
3 yk kuru fasulyeee
aşureye saklıyorum kendimi pişnce 1 çorba kasesi yiyeceğimmm
ii canım napıyım akam bi arklara oturmaya gittik...zor yırttım yemekten:))az bi şeyle yırttım:))naber fatma???????????
aayy bilmiyomki içsemmi hoşgeldiniz kızlar
YOK BİŞİ İÇMİCEM menümü yazamıyorum 2 gündür.. renklendiremiyombence onun yerine su iç ılık ılık..acayip ii geliyo...
akşamları ağır geçiriyoruz grup olarak afiyett olsunbugünkü menü sabah yok ara yok öğle 5 yemek kaşığı pilav,3 yemek kaşığı patlıcan oturtma ara 1 fincan süt akşam 5 yemek kaşığı patlıcan oturtma,2 dilim ekmek ara bi kalıp kekin kalıptaki diliminin yarısı,3 yaprak sarma(yapraklar büyüktü ne yalan söliyim() şimdi de yeşil çayımı yatım onu içiyorum zevkle:))
YOK BİŞİ İÇMİCEM menümü yazamıyorum 2 gündür.. renklendiremiyom
hiç bişi yok... moderatörlere mesaj yazdım şimdi yardım içincanım kutular hiç mi yok yoksa kutu var ama içleri mi boş?
YOK BİŞİ İÇMİCEM menümü yazamıyorum 2 gündür.. renklendiremiyom
akşamları ağır geçiriyoruz grup olarak afiyett olsun
:))))))))))) ekmek yemeyince aç hissettim bugünsroma yaa pişman oldum keke dil ama sarmalara emin ol(yediğimden beri 4 saat olmuş die avutuyorum kendimi...yoksa iice moral bozup gerilicem:)
:))))))))))) ekmek yemeyince aç hissettim bugün
hee hee hee zamanla alışıyo insan da ben de acele yaşamdan kaynaklı bi sorun var ama onu da yavaş yavaş çözücem inş....
salihacım ben artık çıkıyım...anca yarın erken kalkıcam..bu araada yarın akşam da misafirim var...temizlik ve ikram olcek muhtemelen giremem bi daha...öptüm seni..ii geceler...
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...tfe-renk-paneli-smileyler-cikmiyor-bende.html
canım şu sayfaya bi bak istersen senin sorununla aynı sanıırm...
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...tfe-renk-paneli-smileyler-cikmiyor-bende.html
canım şu sayfaya bi bak istersen senin sorununla aynı sanıırm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?