Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam şeker yap gelDDDDDDD bizburadayızzz
bu arada günaydın

hoşş geldinn özgeeeeeeeeeeee

hoşbulduk kızlar nasılsınız..ben çok yorgun ve uykususzum defnenin gözünün içine bakıyorum uyuysada bende yatıp uyusam diye ama hiç uyuyacakmış gibi durmuyor..gece 2.30 da yatıım sabahda 4.45 de kalktım nasıl ama :)))) ilkoş hala bebik istiyon mu:)))))))))))

((((((( ay ofssss içim daraldııııbenim evde dandnii yaaa ofsssss
bugün yaırn misafirlerim varrrrr
valziler ortada çamaşır sepetim dolduu yıkanması lazımDD ayy eve gitmek istmeiyorumn

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inan aynı şeyleri düşüünüyoruz şuan pamuk şekr

canım kıyamam ben sanaaa yaa geleiym ben bakayım senin fıstığaaaaaa
ay evet istiyorummmmmmm herşeyee hazırımDDDD kızzzz uykusuz gecelreede hazırımDD söz veriyorum şikayet etmeyeceğimDDDD
kiki

ivetttttttttttttt ben istiyorummmmmmmmmm

:)))))))) kıyafet öylee dedi heheheben demedim amaaDDD
özgeyaa sence yeni hedef belirleyimmii bilemedim yaaa ofss nekadar kararsıızm bir bilsen
bu haftakilo veridm biraz daha ama cuma günüvermedim diyeceğim

yok kız öle deme söyle sen gerçek kilonu ondan sonra 2 kilo daha az hedef seç gıdım gıdım ver artık onuda:))) kilonu korumak amaçlı olur en azından :))

canım kıyamam ben sanaaa yaa geleiym ben bakayım senin fıstığaaaaaa
ay evet istiyorummmmmmm herşeyee hazırımDDDD kızzzz uykusuz gecelreede hazırımDD söz veriyorum şikayet etmeyeceğimDDDD
kiki

hahahahaaa olsunda diyosun :))inşallah canım inşallah...şikayet edemiyorsun kiz zaten öle iç çekip duruyorsun işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…