- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.441
kız iltihabım varmış ya ödem atsın diye yiyorum.. hemde hafifoluyo vücudum dinlendi
aaaa acı yiyince bebik pişik mi oluyor bunuda ilk defa duydumD amanın benim bebiş olursaa yandı DDD
akşam bneimde bir canım çekti anlatamam kocişe hadi çarşıy ainelim dedim ama tok oluncaa götürmedi:hehe işimede geldi gittim uyudum ama rüyamdaaaaa yemekler yiyiordum ki sormayın ofssss
hepinize günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk kızlar nasılsınız..ben çok yorgun ve uykususzum defnenin gözünün içine bakıyorum uyuysada bende yatıp uyusam diye ama hiç uyuyacakmış gibi durmuyor..gece 2.30 da yatıım sabahda 4.45 de kalktım nasıl ama :)))) ilkoş hala bebik istiyon mu:)))))))))))
elina sağlık Özge'm hiç görüşemiyoruz ya nerelerdesin? msn msj atcam özeline...
anammm niye 4 45 de kalktın uyumadı mı senin zilli kız
yok kız öle deme söyle sen gerçek kilonu ondan sonra 2 kilo daha az hedef seç gıdım gıdım ver artık onuda:))) kilonu korumak amaçlı olur en azından :))
YA YERLİ MALI HAFTASI habire yiyorum hatta gunun sonunda ne yemişim hatırlayıp yazamıyorum bile..ama vermişim :)
çok hareket ediyorum ondan olabilir.
günaydın saliha naılsım canım
günaydın saliha naılsım canım
ALLAH'IM BİZİM KIZLARIN HEPSİNE BEBEK NASİP EYLE ...AMİNNN
hahahahaaa olsunda diyosun :))inşallah canım inşallah...şikayet edemiyorsun kiz zaten öle iç çekip duruyorsun işte :))
ALLAH'IM BİZİM KIZLARIN HEPSİNE BEBEK NASİP EYLE ...AMİNNN
kızlarr bana müsadee birsürüüüü işim varrrr houyyy yeni yıl yaklaşıyo yaa dosyalar v.s v.s hepinizi öpüyorum
evet canım öyleymiş...oh yiyememişsin benimde canımı çektirmiştin hehehe
iyiyim kuzucuğum sen nasılsın tadını cıkar tatilin bakalım.Defnoşunla
selam eski takımımın eskimeyen üyeleri
60-69 kilo grubunda devam edicem inşallah, yabancı olduğum bi takım değil zaten.
buraya neden geldim: dün tvde 'bugün ne giysem' adlı programı izlerken yarışmacılardan birinin (ırmak türkseven) 60 kilo verdiğinden bahsediyorlardı.hatta yarışmaya katıldıktan sonra bi 10 kilo daha vermiş!!!etti mi 70 kilo!aklıma aslı geldi, 50 kilo vericem diyince o kadar verme falan diyorduk ya, valla veren veriyo hemide fıstık gibi oluyo. motive olmak için googleden arayın ırmak türkseven bu gün ne giysem diye, dünkü final yarışmasında eski kilolu halini de gösterdiler, bence çok motive edici....hadin öpüldünüssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?