Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet canım öyleymiş...oh yiyememişsin benimde canımı çektirmiştin hehehe

anammm niye 4 45 de kalktın uyumadı mı senin zilli kız

selam eski takımımın eskimeyen üyeleri
60-69 kilo grubunda devam edicem inşallah, yabancı olduğum bi takım değil zaten.

buraya neden geldim: dün tvde 'bugün ne giysem' adlı programı izlerken yarışmacılardan birinin (ırmak türkseven) 60 kilo verdiğinden bahsediyorlardı.hatta yarışmaya katıldıktan sonra bi 10 kilo daha vermiş!!!etti mi 70 kilo!aklıma aslı geldi, 50 kilo vericem diyince o kadar verme falan diyorduk ya, valla veren veriyo hemide fıstık gibi oluyo. motive olmak için googleden arayın ırmak türkseven bu gün ne giysem diye, dünkü final yarışmasında eski kilolu halini de gösterdiler, bence çok motive edici....hadin öpüldünüssss

evet canım ben biliyorum o kızı ve taktir ettim onu

bakınca 50 kilo fazlaymış gibi geliyo ama benim boy 158 anca var ve benim 50 olmam çok normal bakalım inş allah o günleride gösterir

kızlar bir başım ağrıyor sormayın boğazımda fena haydi gözüm aydın hasta olcam yine ben :26:
bide nazar değd, bugün bana
yerli malı kutladık bütün hocaları davet ettik
ben öyle bir düzen kurdum ki ne kargaşa vardı ne ses
self servis
çocuklarım gelip sessizce isteklerinden tabaklarına alıp yerlerine oturup yediler
herşey çok güzeldi
diğer sınıflar kendi aralarında yapmıştı ben davet ettirdim çocuklara bütün hocaları
onlarda düzeni görünce şaşırdılar yapılanlarıda çok beğendiler ben herkese durumuna göre ne yapacaklarını söylemiştim hep aynı şey olmadı
herkes benim hakkımda konuşmuş çok düzenli aslı hocadan kaynaklanıyor bu diye
öğleden sonra 6. sınıflara bi baktım bir kargaşa bir ses duramazsınız
kendimle gurur duydum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…