Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr geçmiş epey uzun o yüzden ben de topluca burdan yazıyorum
saliha canım bizlerin de fikrini sormuşsun.kesin kararını vermişsin..eğer ki içinde şüphe yosa haklısın ama eğer ben bu evliliği eşim değişirse kurtarmak istiyomuyum sorusunu bi sor bence son kez.eğer istiyorsan al karşına söle geciktirmenin hiç manası yok açık açık aileme söledima rtık ok yaydan çıktı eğer istiyorsan son şans evlilik terapisti yok istemiyorsan da herkes kendi yoluna de...ev kimin üzerine bilmiyorum ama eğer ki o bile ağır gelecekse al herşeyini çık git oraardan kendine yep yeni tertemiz bi hayat kur ama bu düreçte de muhakkak terapi ile yardım al kolay bi düreç dil çünkü...ayrıca belki yanlış gelir sana ama anneni kırmamak için evlendiğini yazmışsın...şimdi de çocuk için yapın dediğini gerekirse ben bakarım demiş..ama canım bu öle hatır gönül ve takviye ile olacak bi süreç dil seni en ii yönlendirecek olan objektif birisi...ailenin tavsiyelerini de çok baz alma zannımca...çünkü emin ol senin canın 1 yanıyorsa onların 10 yanıyordur ve malesef insan canı yandığında pek de sağlıklı tepkiler veremiyor...o yüzden geçen sefer için sölediğim şeyi tekrarlıyorum KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE BİR TERAPİST...eğer istersen kardeşim pdr okuyor iyi ehil birini istersen senin için araştırsın...hangi şehirdeydin onu hatırlamıyorum ama kesinlikle bu süreç objektif bi destek olmadan atlatılacak bi süreç değil..benim bu konudaki fikrim bu...yine de son karar senin tabi...

aslı kaptanım sana da çok geçmiş oslun hemen bi rapor alıp doktora git canım...diğer türlü hep aklımız sende kalacak...ve hastalığın ilerledikçe müzminleşecek...lütfen canım skaın ihmal etme....
diğer kızlar hepiniz maşallah vermişsiniz....mihro kuşum sen de vermemişin ama bunun bi kumpas olduğu konusunda şüphelerim var:)))ha haa haa..takımdana yrılmamak için mi vermedin kız yoksa verdin de sölemiyon mu:)))cadı seni:))

Son düzenleme:
hazos kuşum sen de bu hafat çok güzel vermişsin darısı başımıza:)))
fadik tekrarlıyorum PİİŞŞŞŞŞŞTTT:))HA HAAH HAA

14. TAKIM 235. Etap

aynalar ( 90,8 / 90,1 / 0,7 / 0,77% )
emidaf ( 67,0 / 66,8 / 0,2 / 0,30% )
fiyona_07 ( 62,8 / 62,1 / 0,7 / 1,11%)
mihracee ( 59,7 / 59,7 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 64,8 / 64,5 / 0,3 / 0,46%)
faTTa83 ( 70,8 / 70,5 / 0,3 / 0,42%)
1.73 ( 108,0 / 105,0 / 3,0 / 2,78% )
hazos87 ( 62,5 / 61,3 / 1,2 / 1,92%)
pisiq ( 73,8 / 73,2 / 0,6 / 0,81%)
elifezgi ( 68,5 ) 233. Etapta izne ayrılmıştı kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
nazco ( 74,3 ) 229. Etapta izne ayrılmıştı. Kendi isteği ile takımdan ayrıldı.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %0,95

tibrik ederim herkeşleriii
özellikle Emoşu

kızlar herkesi tebrik ediyorum zannımca bu hafta ii bi derece alırız di mi:)))

ay şekerr aslınd ahaft aiçi kumpas gibi görünüyordu 200 gr vermiştimD ama bugün baktığımdaa vermemişim hehe ama üzgünde değilim vermediğim için böyle ağırdan almak güzeel sizleee bilirkteyim hedef tutturupta gitmeyem hhemen

kızlarrr 3 gündür deli gibi bi hapşuruk halindeyim burnum felan tıkandı nerde üşüttüm diye merak ediyorumm yahuu:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

canım cnaımmm geçmiş olsunnn
kış ayındayızzz ynai kendini koruyamamn çok norlmal bu dönem böyle hapşuruklarla öksürüklerle geçerr( en kısa zamanda iyileşşş kuzucmmmmm sıcakiçecekler tükett oluymuuu

bence de yaa cnaım nereye gitcen ne güzel burda muhabbet edios...sen bakma bize çok yazıyon laflaı falan samimiyetten..yoksa inan ki girdiğinde laf edebileceğin birini bulmak çok güzel...eminim herkes te böle düşünüyodur....

canım canım yerim seni:)))
ama saliha aldı yeirmiii şekerr artık benden çok o alıyor kupaları hehe
ama şikayetçi değilim göze batmıyorum eskisi gibi kiki:)))
ayrıcaa gitmek istmeiyorum böyle sizlerle muhabbet güzel şekerimmm
kilo bahane maksat muhabbet paylaşımm

kızım ben çalışmıyorum evde boş bu kadar yazıyorum.. sen çalıştığın halde hep birincisin düşün bi de çalışmasan oooo çoktan moderatör olmuştun

sağoll pamuk şekeirm benimmmm oyyyy kıyamazmıştaaa

canım bu hafta ben çok dikkat edemedimm farkındaysnaız menülerimi bile kaytarık yazdım::))
ama bugün tekrarrr sıkıyorum bu hafta 500 gr minimum vereceğimmmmm 58 i görmek istiyorummmmmmD kararverdimmm

ben de bu ay sonuna kadar 2.5 kilo vermek istiyorum ama pek mümkün olmaz heralde :)) artık az az gidiyor yaa eskisi gibi hızlı gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…