Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabi kide sen gitmiyceksin madem o ayrılmak istiyor o gitsin sen bozma şimdilik düzenini

ben unuttum kendimi.. şu diyete başladığım gün kendimi hatırladım.. bu ndan sonra beni ben olduğum için sevecekolduğum gibi kabuledecek birisi olmadıkça kimseye yaklaşmayacağım

tabi kide sen gitmiyceksin madem o ayrılmak istiyor o gitsin sen bozma şimdilik düzenini

hayatım ayrılmakistediğini söylemiyor.. beni bıktırıp boşanma davasının benim tarafımdan açılmasını bekliyor.. çünkü nafaka vermek onun için ölüm olacak.. sırf nafaka vermemek için boşanmaz... gerekirse davayı ben açıcam..

onun lanet parasının tek kuruşubana geçmesin..

ayy iyiyiz valla salihayla dertleşiyorduk..

Görüyorum araya girmek istemiyorum :)
Dün ilkoşun dediği gibi aslında olayı baştan sona tam anlatsa..Aİlesi tek sebep diyor ama eşininde birçok huyunu kaldıramıyor..
Gerçi insan bişilere sinir olunca kişininde her şeyi batıyor.Allah en doğru kararı verdirsin pisiqimizeee

hayatım araya girmek ne demek benim hepinize iihtiyacım var

aslında tüm sorunalrın toplandığı ortak nokta mutsuzluk ayşeciğim...mutlu olsa hiç bişi umrunda olmazdı...doğru diyorsun hakkında hayırlısı olsun gerçekten de

aslında tüm sorunalrın toplandığı ortak nokta mutsuzluk ayşeciğim...mutlu olsa hiç bişi umrunda olmazdı...doğru diyorsun hakkında hayırlısı olsun gerçekten de

ya beni saçma sapan kalıplara sokmaya çalışıyor.. kendi girsin o kalıplara... kimseyle görüşmüyor.. kimsenin eve gelmesini istemiyor.. allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…