Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pisiqim şimdi sen onla aynı evdesin ve bunları yaşıyosun yapmasa bile her şeyi batar.Dışarı cıkma veya ailenin yanına bir süreliğine gitme şansın varsa git.Senin enerjini boşaltmaya ihtiyacın var bence..Psikolojinde ii değildir sağlıklıda düşünemiyosundur

canım benimmmm afyet olsn çok güzel gdiyorsun

bencede ya değişiklik yap biraz git dolaş gezz..hergün dışarı çık kafanı dağıt salihacımm..kendini yemeeeeeeee

:)) afiyet olsun meyve iyidir yaaa ayrıca hepsinden az az ymeişssin oy züden sorun yokkk kuzucum

afiyet olsun canımm gayet hoşşşşş

akşam coşmuşssunnn yaaaa(( kızzz ısırıcma seni heeeee benden fena olmuşsun yawss
neyse üzülme haftaya verirsin inş. ama dikkat et lütfen
diğer menün gibi olsaydı keşke(

Son düzenleme:
süpersiinnn yaaa benim 10 katımı vermişsin resmenbak bi de korkuyodun bu hafta olmaz die:))hep böle kolaycık kiloşlar inş...3er 5er inş....
aslı cnaım 300 gram gitmiş sadece 70.5 kilom(

canımcım tebrik ederim bencee gayaet hoş önemli olan gitmesii bendne okadarda gitmedi:)

15 aralık msj sayımı
aynalar 24
mihrace 53
melekayşe 27
fatta 10
hazos 42 :81::81:
1.73 9 :87::87:
pisiq 65
fiyona 63 :119::119:
emidaf 10 :124::124:
sergungunser izinli
pinkcat izinli
özgemmm ellerine sağlık canımmmmmm
pisiggg valla kaç gündür alıyorsun kupalarımı:)) tebrikler

kızlarrrrevet geçmişi bitirdimm hepinizi tebrik ederimm
bu hafta grubun en zayıf halkası benimmm :)) hiç kilo veremedimmmm, birazz zayıflayıncaa çok dikkat etmedimmmm kendime ama şunu farkettim geri almaya ço müsaitim o yüzden önümüzdeki haftaaaa çok dikkat edeceğimm.

Aslıcım kilom aynı değişikliyok

59.700

günaydınnn

105

[/COLOR]

süpersiinnn yaaa benim 10 katımı vermişsin resmenbak bi de korkuyodun bu hafta olmaz die:))hep böle kolaycık kiloşlar inş...3er 5er inş....
aslı cnaım 300 gram gitmiş sadece 70.5 kilom(

yeter işte ne istiyorsun daha hiç verneyedebilirdin :))

aslıcığım ben de 700 gr vermişim kilom 62.1 buna da şükür

günaydın kızlar

kilom 73.4

kilo bildirimi
64.5

kızlar kilom 61,3 ay çok sevindirik oldummmmmmmmmmmmmm

hepinizi tebrikk ediyorumm kızlarr süpersiniz

kızlar sabah giremedim kabul etmedi beni topik
ben 200 gr vermisişim sadece ama hastalanıcam belki onune tkisi vardır bilmiyorum

kızlarrr 3 gündür deli gibi bi hapşuruk halindeyim burnum felan tıkandı nerde üşüttüm diye merak ediyorumm yahuu:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

selam kızlarrrr...fadikk pişttt diyom duyuyon mu:))face yok o yüzden burdan diom:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…