- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.121
canım korksalar bunları yapmazlardı
allah korusun siz dikkat edin korkuyorlarsa asıl onlar bişey yapabilir korkularından
siz nöbette gün filan mı yapıyonuz
cııkkk küsmez o beni seviyo çünkü
ben biraz otoriter olurum galiba
bende bebis hayalleri kuruyordum :) :) çok istiyordum varya minicik ellerini tutmak ayaklarını öpmek.. Neyse önümüzdeki maçlara bakicaz
menümm
sabah
2 dilim ekmek ama bugun beyaz ekmek yedim=(
1 kk peynir
1 dilim kaşar
1 tane zeytin
omlet
1 tatlı kaşığı çokokrem
1 çay kaşiği reçel
öğle
1 muz
akşam
4 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt
4 kaşık makarna
ilerleyen saatlerde meyve yicem çünkü akşam yemeğini erken yedik yazarım onu da=)
altını değiştirirken popişini öperdim:) :)bak canım sen önündeki maçlara=) ya ciden öyle güzel oluyor ki altını her değiştirişimde çoraplarını çıkarıp ayaklarını mıncıklayıp öpüyorummm minnacık çok şirin=)
hayırlısı olsun cnaım inş seninde bir gün çocuğun olur
ama önemli olan mutlu bir evililte çocuğun olması yoksa sanada yazık olur o çocuğada
haftasonu olunca kahvaltı böyle zengin oluyor dimi canım
altını değiştirirken popişini öperdim:) :)
vebalini alamam o çocuğunhayırlısı olsun cnaım inş seninde bir gün çocuğun olurama önemli olan mutlu bir evililte çocuğun olması yoksa sanada yazık olur o çocuğada
bak canım sen önündeki maçlara=) ya ciden öyle güzel oluyor ki altını her değiştirişimde çoraplarını çıkarıp ayaklarını mıncıklayıp öpüyorummm minnacık çok şirin=)
tam dayaklıksın ha
burda olan var olmayan var
zaten genelde toplu mesaj yazıyoruz canım ama birebir konuşmalarda tek oluyor mesaj
herkes toplu mesaj yazmaya özen göstersin
özelliklede ilknur
evet yaa sayarken zor oluyor arkadaşlar gerçekten de toplu atalım artık mesajları..bende hiç sevimiyorum toplu atmayı ama sayana zor gerçetken...
yani sinir bozucu.. Kalçalar falan.. Şöyle çıtır birşey koy bilinç altına yerlessin:)aayyy ben size küstüm kimse avatarıma bişey demedi
evet ya çok güzel bi fikir:)ya bişi dicem zaten önemli olan 7 mesaj atmak değil mi hepimiz zaten 7 de kat kat fazla yazıyoruz..7 tne yazmış mı diye bakılsa gerisisayılmasa daha mantıklı bence...ne gerek var ki 23 yok 45 falan bi önemi yok bence...cidden sayanın çok zamanı alır 7 tane yazılmış mı ona bakalım gerisine bakmayalım olur mu aslıııııııııııııııııııııııııııııııııı
ne kadar pozitifsin çok hoşuma gitti :))))))heryerde kar var kalbim senin bu geceeee
lalallallllaaalllallaa
günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy benim ki yarın bitiyor sonun da :)kızlar takımdan ayrılmalar ve 2 kişide izinde olunca listeler 3-4 hafta kaydı o yüzden sıra ne çabuk bana geldi demeyin
bu haftaki görevliler
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
1.73 *** 17-23 aralık
DEVAM ÇİZELGESİ
mihracee ***10-16 aralık
hahahaaa düşte görelim :)))) düşersin canım benim şunun şurasında ne kaldı..:)) ezikliğeeeee bakk neezdin benii yawssssss:))))
veremiyorum artık fazlasını maalesefffD ama 59.00 a düşümde görün siz hıhhhhh
kesinliklee katılıyorum özgemmmmmmmmm ayrıca bu bilinçte olmaktaaa bizim için güzel hehe
ya bişi dicem zaten önemli olan 7 mesaj atmak değil mi hepimiz zaten 7 de kat kat fazla yazıyoruz..7 tne yazmış mı diye bakılsa gerisisayılmasa daha mantıklı bence...ne gerek var ki 23 yok 45 falan bi önemi yok bence...cidden sayanın çok zamanı alır 7 tane yazılmış mı ona bakalım gerisine bakmayalım olur mu aslıııııııııııııııııııııııııııııııııı
yani sinir bozucu.. Kalçalar falan.. Şöyle çıtır birşey koy bilinç altına yerlessin:)
ne kadar pozitifsin çok hoşuma gitti :))))))
ayyy benim ki yarın bitiyor sonun da :)
oylamaya sunalım bu öneriyi canım
evet kızlar 7 mesaj yazan üyenin diğer mesajları sayılmasın diye bir önerimiz var ne dersiniz herkes fikrini söylesin
ama bu öneri kabul edilip paylaşım azalırsa eski sisteme geri dönerim haberiniz olsun
sen merak etme az paylasimda bulunanların yerine ben yazarım:) ben evet oyu kullanıyorum:)oylamaya sunalım bu öneriyi canımevet kızlar 7 mesaj yazan üyenin diğer mesajları sayılmasın diye bir önerimiz var ne dersiniz herkes fikrini söylesinama bu öneri kabul edilip paylaşım azalırsa eski sisteme geri dönerim haberiniz olsun
benim kalçam olmadığı için sorun yok canım beni kötü etkilemiyor
ama kendimi sıdıka gibi hissediyorum yalan değil eve kapanmış hayattan uzak
evet sabah bir kalktık yerde 15-20 cm kar
canım seninki dün bitti
dünün sayımını yapmadın değil mi onu yap tamam bitti işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?