Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

16 aralık msj sayımı
aynalar 20
pisiq 30
melekayşe 14
mihrace 24
fatta 8
emidaf 8
fiyona 37
1.73 14
hazos 22
pinkcat izinli
sergungunser izinli

Son düzenleme:
ne bileyim sanki bugün çok yemişim gibi geldi..

akşam makarna olmasaydı demek geliyo içimden ama sen bilirsin

bencede ama peynir çok almışım bozulacaktı o yüzden dedim peynirli makarna yapıyım da bitsin heheheh..e yapıncada dayanamadım tabisi yedim=)

öylemi dersin..ozaman hedefim 1 kilo olsun yani 104 bakalım duruma göre..

evet canım 1 kilo iyidir

bizim oraların meşhur bi sözü var ama demicem yanlış anlarsın

kestaneyi çizdirmek gibi mi

16 aralık msj sayımı
aynalar 20
pisiq 30
melekayşe 14
mihrace 24
fatta 8
emidaf 8
fiyona 37
1.73 14
hazos 22
pinkcat izinli
sergungunser izinli

ellerine sağlık ve gözün aydın canım

bence olursun ...niye spor yapamayacaksın ki onu anlamadım ne güzel yapıyordun sen

Aradığında beni bulabilecekmisin, bulamadığında durabilecekmisin, yandı onca sene, git elleri dene, onlarla mutlu olabilecekmisin, dene bakalımmm

canım sen insansın insan olmaya ama unutturmuşlar sana insanlığını..
Abimle beraber annemde gelmek istiyor.. Hakana bunun hesabını soracam diyo.. Gelme üzülür dayanamazsin dedim.. Kararsızım annemde gelsinmi
bence de gelmesin boşu boşuna o sitresli ortama sokma anneni yıprandığıyla kalır kadıncağız
benim boşanmak istediğim kulağına gitmiştir.. Sabah alışverişe çıkıp önceden ev için istediğim şeyleri almış.. Çok geç kaldı..
illa bu duruma mı gelmesi gerekiyormuş onları yapması için senin kalbini kırıp üzüp sonra da hiç bişey olmamış gibi davranmak ona çok kolay tabi..kaç gündür çektiklerini biz biliyoruz kaç gündür yaşadığın cehennemi nasıl telafi etmeyi düşünüyor eve bişeyler alarak mı???????
Allam ya bi netleşseydi ne bu bole belirsizlikk
hiç gelemem ben belirsizliğe allahım deli eder beni belirsizlik herşey net olmalı hayatımda kafa yormamalıyım ne olacak diye...insan mahveder belirsizlik bence
ciddi şeyler olmasın tabi ama sahipsiz olmadığını bilsinler yani...
yaaa valla trajik komedi gibi yaa insan sinirlense mi gülse mi bilemiyor .sana şunu söliyim kocanı hiç tanımıyorum ama anlattıklarından :26:nladığım ve kesin emin olduğum tek şey sana ve düşüncelerine zerre kadar saygı duymuyor eşin...seni ne olarak görüyor o evde bilemedim yani...senin istediğin hiç bişeyi yaptığın oldumu evliliğin boyunca hiç ???
Annemler 2 3 ay dinlen kendine gel diyorlar ama ben hemen işe girip kafami dağıtmak istiyorum
bence de kendi ekonomik özgürlüğünü kendi hayatını başkalarının elinden alman lazım senin hem de en kısa zamanda..ayrılmıyacaksan bile artık ağırlığını koyman lazım insanlar seni nasılsan öle kabullenmeyi öğrenmeli..hazmedemeyen de gitmeli bence hayatından

tamam canım aslıda öyle diyo.ama ben zaten 70 olmam.enfazla hedefim 80 şimdilik 90 ama belki sonrası 80 ..70 i hiç düşünmedim zaten.

16 aralık msj sayımı
aynalar 20
Pisiq 30
Melekayşe 14
Mihrace 24
Fatta 8
Emidaf 8
Fiyona 37
1.73 14
Hazos 22
Pinkcat izinli
Sergungunser izinli

ellerine saglık canımmm

evet canım 1 kilo iyidir

kestaneyi çizdirmek gibi mi

Ellerine sağlık ve gözün aydın canım

kestaneyi cizdirmek

bence olursun ...niye spor yapamayacaksın ki onu anlamadım ne güzel yapıyordun sen

bu hafta çook yogunum biraz zor..

gelsin de dünya kaç bucak görsün

gelmeden korkutma kızımmm

hahahahahaaa ilahi yaa çok ta hoş olmuş :)))

şimdi bi akrabamız aradı dayı gibi.. Işte kaynanangil burda siz orda ne yapabilirler falan.. Bende açtım ağzımi:) bitti dedim.. Onlara benzemicem.. Ağzıma geleni saydım.. Ohh ya dünya varmış.. Herkes sıkıntı çekiyormuş bilmem ne sabret.. Çok sabrettim ben yaptıkça onlar yıktılar yeter dedim yetti artık.. Ağzıma sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…