Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlım burda uç bişiden söz ediliyor..yani tabiki kocamız sevgilmiz için çevre için süslenecegiz kilommuza dikkat edecez vs ama bunu ilke edinmek sorun olan

fena değil cnm menün bence ii

lahananin içine soğan patates bulgur atıp sulu yemek yapsaydın çok güzel oluyor

sabah suyu için haşlamıştım..

valla bende şüpheleniyorum gün gibi yawwww.mercimek köfteleri kısırlar falan=) emoş itiraf et günde misin=))))))))

kız menüde tavuk but,mercimek çorbası,kısır,portakal vardı.ben sadece kısır ve tavuktan bi parça yedim ya..
mercimek köfteside geçen yaptıgımızdan dolapta kalmıştı onu yedim..

aayyy ben size küstüm kimse avatarıma bişey demedi

oy sevsinler popişini

çook dogru

ay ben bi şaka yapıyım dedim valla ciddi aldınız.ençok benim işime gelir hemde bu hafta .size haksızlık olmazsa ben den EEEVVEEETTT

bak canım sen önündeki maçlara=) ya ciden öyle güzel oluyor ki altını her değiştirişimde çoraplarını çıkarıp ayaklarını mıncıklayıp öpüyorummm minnacık çok şirin=)

öle güzel anlattınki çocuk istemeyen ben bile isteyecem nerdeyse

ben kabul ediyorummmmmmmm

kızlar ben şimdilik kaçıyorum ütü yapıcam=(((((((((böğğğ nefret ediyorum ütüden bide küçük hanımkiler pırtık pırtık bi sürü pehhhh.görüşürüzzzzzzzz
oyyy yerimmmm

kızlar sayım yapıp geliyorum

hadi gel bakalım bekliyosss

yok be çok degilmis

ne bileyim sanki bugün çok yemişim gibi geldi..

akşam makarna olmasaydı demek geliyo içimden ama sen bilirsin

kovayı değiştirdim yeni yaktım sobayı kestane pişirecem akşam yemeğim
isteyen var mı

bende dün yapmıştım ama teflon tavada.önceden de sobalıykende teflonda yapardım zaten çünkü etrafa çok kayıyor.ama yılbaşında özel olsun diye sobamı kursam acaba..

menüm

kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 t.k çikolata

öğle
4 tane rulo tatlı bişi(sigara buyuklugunde)

ikindi
2 ayva tatlısı ama kalorısi yok meyve gibi

akşam
4-5 adet çiğköfte
1 lavaş
yeşillik

birazdan spor yapcam

Acaba kendimi sıksamda yılbaşında 100 olsammı diyorum gaza gelip.
Bitürlü karar veremedim ya yoksa yavaş yavaş gitsemmi diyom..
Sanki başarabilirim gibi geliyo ama spor yapamayacak gibi geliyom.
Ay çok kararsızım ya
ne dersiniz kızlar bu haftaki hedefimi size bırakıyorumyılbaşında 100 olmak için bu hafta 103 olabilirmiyim acaba

az ama öz olmuş canım meyve et yeşillik herbişi var

bence abartma canım biraz yavaşla

bence agır ve yogun spor yaparsan tabiki verirsin.bence yavas ver..benim bu konuda fikrim sabit okudugum onlarca şeyle birlikte..kilo ve metabolizmaya göre yavaş ve istikrarlı..Sen 70 'e kadar falan kasarsın sonra yayarsın diyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…