- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.181
biri de beni deli sanır.. Tutmuş resimlerden kendini kesmiş.. Sanki çok umrunda:)hahahahahaaa ilahi yaa çok ta hoş olmuş :)))
valla sen bgn benim yediklerimi bir görsen gözlerin yuvalarından çıkar allahım bgn iyi ce batırdım diyeti 1 hafta kendime ceza verecemay kızlar bugün nöbet psikolojisiyle sanırım biraz dengesiz ve ayarsız yedim..
ne oldu üçüz yapacaktın ya kız :))) kendi çocuğun oldumu umrunda olmaz canım..:))))selam kızlar ben geldim komşu çağırmıştı ona gittik
en küçük kızı 5 yaşında bir şımardı sormayın zaten hastayım başım ağrıyo gelince ağrı geçici yutup yattım biraz
şimdi kendime geldim
benden geçmiş çocuk işi
küsmez ilkoşumuz bize o bizim kalplerimizin birincisi herşeyden önce :)))walla ilko$u küstüreceksiniz:)
canım benim allah sana önce huzurlu bi yuva versin sonrada kucağına sağlıklı bi bebiş versin inşallah...bende bebis hayalleri kuruyordum :) :) çok istiyordum varya minicik ellerini tutmak ayaklarını öpmek.. Neyse önümüzdeki maçlara bakicaz
valla her yeri öpülüyor bu fındıkların :))altını değiştirirken popişini öperdim:) :)
bi sıkıyom ben o popişi valla bi de ısırasım geliyor ki acımasa yiycem sıpayı :))yaa ben normalde de çok severim kahvaltı bana her öğün versinler her öğün yerim yani=))))))))))kahvaltıda çokokrem yemeyi özlemişimmm..yedim valla bugun azcıkk
popiş süper zaten selülitli=)
aayyy ben size küstüm kimse avatarıma bişey demedi
sen zayıfken çok hoşmussun çıtır çıtır.. Şimdide güzelsin ama o eski resimlerinde lise kızları gibi çıtı pıtı :)valla sen bgn benim yediklerimi bir görsen gözlerin yuvalarından çıkar allahım bgn iyi ce batırdım diyeti 1 hafta kendime ceza verecemne oldu üçüz yapacaktın ya kız :))) kendi çocuğun oldumu umrunda olmaz canım..:))))küsmez ilkoşumuz bize o bizim kalplerimizin birincisi herşeyden önce :)))canım benim allah sana önce huzurlu bi yuva versin sonrada kucağına sağlıklı bi bebiş versin inşallah...valla her yeri öpülüyor bu fındıkların :))bi sıkıyom ben o popişi valla bi de ısırasım geliyor ki acımasa yiycem sıpayı :))abooo çok güzel olmuş aslım küsme yaa.harika olmuş :)))
valla bence de yaa ne bu say say bitmiyor...ya bişi dicem zaten önemli olan 7 mesaj atmak değil mi hepimiz zaten 7 de kat kat fazla yazıyoruz..7 tne yazmış mı diye bakılsa gerisisayılmasa daha mantıklı bence...ne gerek var ki 23 yok 45 falan bi önemi yok bence...cidden sayanın çok zamanı alır 7 tane yazılmış mı ona bakalım gerisine bakmayalım olur mu aslıııııııııııııııııııııııııııııııııı
ayy yok yaaa niye paylaşımımız azalsın biz burdaoylamaya sunalım bu öneriyi canım
evet kızlar 7 mesaj yazan üyenin diğer mesajları sayılmasın diye bir önerimiz var ne dersiniz herkes fikrini söylesin
ama bu öneri kabul edilip paylaşım azalırsa eski sisteme geri dönerim haberiniz olsun
benim kalçam olmadığı için sorun yok canım beni kötü etkilemiyor
ama kendimi sıdıka gibi hissediyorum yalan değil eve kapanmış hayattan uzak
evet sabah bir kalktık yerde 15-20 cm kar
canım seninki dün bitti
dünün sayımını yapmadın değil mi onu yap tamam bitti işin
kovayı değiştirdim yeni yaktım sobayı kestane pişirecem akşam yemeğim
isteyen var mı
tamam bekliyorussssKızlar ben biraz çıkıyorum işlerim var gelirim az sonra
şimdi bi akrabamız aradı dayı gibi.. Işte kaynanangil burda siz orda ne yapabilirler falan.. Bende açtım ağzımi:) bitti dedim.. Onlara benzemicem.. Ağzıma geleni saydım.. Ohh ya dünya varmış.. Herkes sıkıntı çekiyormuş bilmem ne sabret.. Çok sabrettim ben yaptıkça onlar yıktılar yeter dedim yetti artık.. Ağzıma sağlık
sen zayıfken çok hoşmussun çıtır çıtır.. Şimdide güzelsin ama o eski resimlerinde lise kızları gibi çıtı pıtı :)
ayyy yaptım yaptım bitti o zaman benim ki o h beeesıradaki arkidişe kolay gelsin :))))))))ohh ne güzel bi tane kardan adam yapsana ayy çok severim karı bebikim bi büyüsün annemin yanına gidecem her kış karla oynamaya
bende istiyorum ama benim sobam yok
kimse anlamak istemiyor.. Herkes acı çekiyormus.. Biliyoruz sıkıntısız evlilik olmuyo.. Fakat bazı insanlar ızdırap çeker..rahatlamışsındır en azından..herkes tabi ki de sıkıntı çekiyor benim de dört dötlük değil yani evliliğim ama düşüncelerime bana saygı duyan ve beni seven bir adamla birlikteyim o da bana yetiyor...sen hangisiyle yeitneceksin saliha tutunabileciğin hiç bişey yok ki evliliğin de...
benim kar fobim canım ilk yılımda kayıp bacağımı sakatladım hala çekiyorum onu artık yer kar buzken yürümekten korkuyorum
ocakta yap canım
pastayi tarif etmeden yaZ canımız çekmesin:) hele çikolatalı ve kakaoluysa yirim ben onu yirim yiren sonun da sonununcu sayfaya geldim ayy yaz yaz bitmedi ben bgn doğum günün de bi yedim bi yedim yazıyım mı kızlar
bgn ki menüm s
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
ara 1 adet bademli kurabiye
öğlen saat 3 gibi 1 adet poğaça elimin yarısı kadar
1 dilim pasta kakolu fındıklı fıstıklı bişeydi
1 adet elim büyüklüğünde sarma kıymalı börek
akşam yemiyim artık demi :)) akşam yok
aman bu muydu sende yaniiiiiiiiiiiiii akşam yememişsin zatenn
bgn ki menüm s
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
ara 1 adet bademli kurabiye
öğlen saat 3 gibi 1 adet poğaça elimin yarısı kadar
1 dilim pasta kakolu fındıklı fıstıklı bişeydi
1 adet elim büyüklüğünde sarma kıymalı börek
akşam yemiyim artık demi :)) akşam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?