Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay kızlar bugün nöbet psikolojisiyle sanırım biraz dengesiz ve ayarsız yedim..
valla sen bgn benim yediklerimi bir görsen gözlerin yuvalarından çıkar allahım bgn iyi ce batırdım diyeti 1 hafta kendime ceza verecem
ne oldu üçüz yapacaktın ya kız :))) kendi çocuğun oldumu umrunda olmaz canım..:))))
walla ilko$u küstüreceksiniz:)
küsmez ilkoşumuz bize o bizim kalplerimizin birincisi herşeyden önce :)))
bende bebis hayalleri kuruyordum :) :) çok istiyordum varya minicik ellerini tutmak ayaklarını öpmek.. Neyse önümüzdeki maçlara bakicaz
canım benim allah sana önce huzurlu bi yuva versin sonrada kucağına sağlıklı bi bebiş versin inşallah...
altını değiştirirken popişini öperdim:) :)
valla her yeri öpülüyor bu fındıkların :))
yaa ben normalde de çok severim kahvaltı bana her öğün versinler her öğün yerim yani=))))))))))kahvaltıda çokokrem yemeyi özlemişimmm..yedim valla bugun azcıkk

popiş süper zaten selülitli=)
bi sıkıyom ben o popişi valla bi de ısırasım geliyor ki acımasa yiycem sıpayı :))
aayyy ben size küstüm kimse avatarıma bişey demedi

abooo çok güzel olmuş aslım küsme yaa.harika olmuş :)))

sen zayıfken çok hoşmussun çıtır çıtır.. Şimdide güzelsin ama o eski resimlerinde lise kızları gibi çıtı pıtı :)

valla bence de yaa ne bu say say bitmiyor...
ayy yok yaaa niye paylaşımımız azalsın biz burda muhabbetimiz hoşumuza gidiyor diye konuşuyoruz aslıcığım bence de 7 msj olayına bakalım gerisi kalksın ama sorun olmaz dimi sonra

ayyy yaptım yaptım bitti o zaman benim ki o h beee sıradaki arkidişe kolay gelsin :))))))))ohh ne güzel bi tane kardan adam yapsana ayy çok severim karı bebikim bi büyüsün annemin yanına gidecem her kış karla oynamaya

rahatlamışsındır en azından..herkes tabi ki de sıkıntı çekiyor benim de dört dötlük değil yani evliliğim ama düşüncelerime bana saygı duyan ve beni seven bir adamla birlikteyim o da bana yetiyor...sen hangisiyle yeitneceksin saliha tutunabileciğin hiç bişey yok ki evliliğin de...

sen zayıfken çok hoşmussun çıtır çıtır.. Şimdide güzelsin ama o eski resimlerinde lise kızları gibi çıtı pıtı :)

ne yani şimdi çirkinömiyim hahaha yine oluruz yaa biraz zaman biraz da sabır allahın izniyle eskisi gibi çıtı pıtı olamasamda en azından çıtı olurum heralde :)))))))

benim kar fobim canım ilk yılımda kayıp bacağımı sakatladım hala çekiyorum onu artık yer kar buzken yürümekten korkuyorum

bende istiyorum ama benim sobam yok

ocakta yap canım

kimse anlamak istemiyor.. Herkes acı çekiyormus.. Biliyoruz sıkıntısız evlilik olmuyo.. Fakat bazı insanlar ızdırap çeker..

benim kar fobim canım ilk yılımda kayıp bacağımı sakatladım hala çekiyorum onu artık yer kar buzken yürümekten korkuyorum

ocakta yap canım

sobada yapılan kadar güzel olmuyor:))
ben de çok düşerdim eskiden hem de dank diye popomun üstüne ama ben o kadar çok seviyorum ki kalkıp bir daha devam ediyordum hele beyşehir de annemgilin oturduğu mahallede bi tepe var kız kardeşimle gecenin köründe gider leğenin içine binip kayardık hehehehe çok özledim yaa kardeşimi de anamı da ....

bgn ki menüm s
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
ara 1 adet bademli kurabiye
öğlen saat 3 gibi 1 adet poğaça elimin yarısı kadar
1 dilim pasta kakolu fındıklı fıstıklı bişeydi
1 adet elim büyüklüğünde sarma kıymalı börek
akşam yemiyim artık demi :)) akşam yok

aman bu muydu sende yaniiiiiiiiiiiiii akşam yememişsin zatenn

akşam yemediysen yadfa hafif geçtiysen iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…