- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.241
17 aralık msj sayımı
aynalar : 30
pisiq : 55
melekayşe : 17
mihrace : 26
fatta :10
emidaf : haftasonu giremedi herhalde
fiyona :24
1.73 : 36
hazos : 35
pinkcat izinli
sergungunser izinli
ellerine sağlık canım
yarından itibaren 7 mesajdan sonra diğer mesajları sayma
üyelerin yanına işlem tamam yaz
canım ben benim bebeleri şımartmıyom ki disiplin sağlıyorum ama komşunun çocuğuna sus diyen yok
evde bu meyvelerden var ama
ayy şekerrrr çok hoşş safinazzmıı oo hhe lisede bana herkes safinaz derdii çıt kırıldımmm uzun biri oluncaaDDD gençliğimi hatırladım pehh
ellerine sağlık emoşummm baak bugünn topluu mesajlaa vecap verdim hehe:)))) sırf senin için17 aralık msj sayımı
aynalar : 30
pisiq : 55
melekayşe : 17
mihrace : 26
fatta :10
emidaf : haftasonu giremedi herhalde
fiyona :24
1.73 : 36
hazos : 35
pinkcat izinli
sergungunser izinli
:))hehehe komşu çocuğuu başkaa yawssssss nasıl birşeyy diyeiblrisinkiii
aslıcım ozaman alışveirşe çıkıyorusn yarın:))))))
hoş geldin destinaaaaa armaızaaaabugün katıldım:)
darısı sanaaa fıstıkımmmmmuuufffffffff yaaaaaaaaa
bekar arkadaş sayım 1 kaldı ya
evde kaldım ben
kalmazsın kalmazsın ortamlara gir şekerim=)
hoşbulduk fıstıkkk nasılsınnnn:)) beng ezmekten yorgun tabiri caizsee it ayağı ymiş gibi gezdimm:))hoşgeldin canım=)
hehee bukadar salanmazzz dimi safinaz diyeeeyok canım sıdıka
ayyy çık yaaaaaaa kuzucummmmm ne olacakk kartopu oynaya oynaya gidersincıkk çıkmam kar var
hoş geldin destinaaaaa armaızaaaa
biraz kendine bahsedermisin canımmm
ben ilknurrr 29 yaşındayımm
174 boyum,59 kg mımhala zayıflayacağım diyeee paralnıyorum
evliyorum çocuksuzumDD smmm yim bukadarrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada adanalıyım Allahın adamıyım bici yerim şalgam içerimD hehe
darısı sanaaa fıstıkımmmmm
dur bakalım yaaa ne evde kalmasıı daha çıtırsınnnn
ellerine sağlık emoşummm baak bugünn topluu mesajlaa vecap verdim hehe:)))) sırf senin içinP
hoş geldin destinaaaaa armaızaaaa
biraz kendine bahsedermisin canımmm
ben ilknurrr 29 yaşındayımm
174 boyum,59 kg mımhala zayıflayacağım diyeee paralnıyorum
evliyorum çocuksuzumDD smmm yim bukadarrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada adanalıyım Allahın adamıyım bici yerim şalgam içerimD hehe
hangi ortamlara karşımızda komşumuzun ahırı var farklı bir ortam
oraya girsem olur mu
ya beni deli mi edeceniz siz 3000 kişilik kendi halinde bir beldede ne ortamı ya
destinayı aramıza almadık ki
kim ki o
ben başka birini davet ettim ya
cıkk artık inanmıyom ben evde kaldım kimse bu düşüncemden caydıramaz beni
ısrar etme ilknur seninle bu konuda polimiğe girmeyecem
ay aslı öldüm gülmekten..okadar çaresizsin demek :=) ay yazık sana
kıyamam sana yaaaaaaahangi ortamlara karşımızda komşumuzun ahırı var farklı bir ortam
oraya girsem olur mu
ya beni deli mi edeceniz siz 3000 kişilik kendi halinde bir beldede ne ortamı ya
kızlarrrrr bu aradaaa ben kaıyn validmele barıştımDDD pazardann beri tpekiliydim kendisineee
kiki
hafta sonu izmirdee beni birazz kızdırmıştı bende tepki gösteriip hiç konuşmamıştımmm
kaynım aramış anneme ilkoşla aranızda birşeymi geçti ne old falan demiş annemdee yok oğlum birşey demiş falan birlikte yemek yedik bir sorun yoktu demiş, kaynımda anne ilkoş vedalaşmadan gitmezz birşey olmuş demiş.DD
bugün kayınvalidemmm sarıldı öptü annecim snei üzdüm özür dilerim çok üzgünüm kaç gündür dedi, bende nedne kızıdğımı kırıldığımı tek tek söyledimmm:)) sarıldı öptüü falann sen birtanemsin kırdıysam özür dilerim dedi
ay içim bir hoş olduu yawsss bende biraz fazla tepki göstermiştim ama pişman değilim
sadece gözleirm dolduu bende sarıldımm
kız biz kibarlık olsun diye hoşgeldin dedik..
aaa ne kadar ayıp takıma gelene hoşgeldin demek bizim görevimiz.takıma almak yada almamak seninkararın..
kimkii valla bilmiyorummm sazan gibim atladım hahaha:)) ama aslıcımm yazık bak kendini bizden görmğüş :)) al barii hehedestinayı aramıza almadık ki
kim ki o
ben başka birini davet ettim ya
cıkk artık inanmıyom ben evde kaldım kimse bu düşüncemden caydıramaz beni
ısrar etme ilknur seninle bu konuda polimiğe girmeyecem
yee hayatımmm :)))))bicini yerim senin
AAYY ricaa ederim hayaıtm nedemek nedemek siz istersenizzzzzzzzde ben toplu yazmazmıyımevet canım farkettim sagol
kızlarrrrr bu aradaaa ben kaıyn validmele barıştımDDD pazardann beri tpekiliydim kendisineee
kiki
hafta sonu izmirdee beni birazz kızdırmıştı bende tepki gösteriip hiç konuşmamıştımmm
kaynım aramış anneme ilkoşla aranızda birşeymi geçti ne old falan demiş annemdee yok oğlum birşey demiş falan birlikte yemek yedik bir sorun yoktu demiş, kaynımda anne ilkoş vedalaşmadan gitmezz birşey olmuş demiş.DD
bugün kayınvalidemmm sarıldı öptü annecim snei üzdüm özür dilerim çok üzgünüm kaç gündür dedi, bende nedne kızıdğımı kırıldığımı tek tek söyledimmm:)) sarıldı öptüü falann sen birtanemsin kırdıysam özür dilerim dedi
ay içim bir hoş olduu yawsss bende biraz fazla tepki göstermiştim ama pişman değilim
sadece gözleirm dolduu bende sarıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?