- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.261
öylee canımm kalp kırmak en son istediğim şeyy kırıldımmmm ama tek laf etmedim sadece konuşmadım soğuk davrandımmmm çünkü konuşsaydım hakaeten kötü sözler söyleyebilrdimmm, ben çok cıvıl cıvıl kıpırım kayınvalidmele kayıınpedeirmleee konuşmayıncaaa muhatap olmayıncaa farketmişay iyi yapmışın kı kalp kazanmışsın.kötülükten küslükten bişi olmaz..
öylee canımm kalp kırmak en son istediğim şeyy kırıldımmmm ama tek laf etmedim sadece konuşmadım soğuk davrandımmmm çünkü konuşsaydım hakaeten kötü sözler söyleyebilrdimmm, ben çok cıvıl cıvıl kıpırım kayınvalidmele kayıınpedeirmleee konuşmayıncaaa muhatap olmayıncaa farketmişDD ay içim rahatladııı
kıyamam sana yaaaaaaa
ama bişiler yapmak lazım canım halk eğitim falan yokmu çok güzel kursları oluyorrr ebru,müzik,karakalem,çini boyama vs.. onlara katılabilrsin ayy çok ii gelir bak
kimkii valla bilmiyorummm sazan gibim atladım hahaha:)) ama aslıcımm yazık bak kendini bizden görmğüş :)) al barii hehe
:)) bencee girelimm hehee dur bakalım sen evde kalmış görmemişssinn yawss onlar hakaten kendileirni kaldırıp atsınlar biryerledennnn beyazatlı prens biryerlede bekliyorduur canımm karamasar olmayalım lütfen :))
bende bende sevindim.sevindim canım kayınvaldenide taktir ettim doğrusu
ay evet saolsunnnlarrrrr öenmsiyorlarr,, ay amin allah kimsenin ağzının tadını bozmasınn canım Allah herkeis evindee mutlu huzurlu yapsınnn anne babalardaaa büyük gibi olsunlar yıkıcı değil yapıcı olsunla rinş.hareketlerine önem veriyolar ne güzel allah muhabbetinizi bozmasın
hay Allah orası nemyiş öyle kuş uçmaz kervan geçmez biryerr öylee herşeyden yoksunsunuzz pehhyok canım malesef olsada gidemezdim ilçeye araba yok yaşadığım beldeden
al demedi ki alayım
ay evet saolsunnnlarrrrr öenmsiyorlarr,, ay amin allah kimsenin ağzının tadını bozmasınn canım Allah herkeis evindee mutlu huzurlu yapsınnn anne babalardaaa büyük gibi olsunlar yıkıcı değil yapıcı olsunla rinş.
hay Allah orası nemyiş öyle kuş uçmaz kervan geçmez biryerr öylee herşeyden yoksunsunuzz pehh(
aslı orada güzel birikim ypaılırDDDD hiçbirşey yok para harcamak için hehe
bu arada al demediyseee alma ozaman
birikim değilde borç ödüyorum rahatlıkla canım şehirde olsam yapamazdım
birikim değilde borç ödüyorum rahatlıkla canım şehirde olsam yapamazdım
hımss güzel canım
Allah borçlarından en kısa zamanda kurtarsın:))
bizdee bizide inş.:)
ev borcumu aslı
hımss güzel canım
Allah borçlarından en kısa zamanda kurtarsın:))
bizdee bizide inş.:)
amin amin
5 yıl oldu 7 yıllık çekmiştik ..ay bitse 1 yılda ara borçları ancak kapanır kendimize geliriz bizde
evet canım
amin canım inş
3. yılım daha 7 yıl var biter mi biter inş
ayy biterr inş. canımmmm çoğu bitmiş azı kalmışşşşş darısıda ona inş.
amin amin
5 yıl oldu 7 yıllık çekmiştik ..ay bitse 1 yılda ara borçları ancak kapanır kendimize geliriz bizde
biter inş. kuzucummm allah kolaylık versinnnnnnevet canım
amin canım inş
3. yılım daha 7 yıl var biter mi biter inş
ayyy kızlarrrr bugünn bir fena yedim anlatamam amaa öylee bir karıştırdımkii şimdi wc den çıkamıyorum:
topma kalorim 3000 den fazlaaaa bugünresmen 3 günlük yemek yedim yaaaaa D
ne yediklerimi yazmayacağım aaa yoksa gözlerrrböyle olur
biter inşaallah ..saglıkla ..
hatırlıyorum evi aldıgın zamanları.yine bu sayfalarda yazmıştın kocaman
evleniyorummmmmmmmmmmmm
diye :=)
ayy biterr inş. canımmmm çoğu bitmiş azı kalmışşşşş darısıda ona inş.
bizimde ev borcumuzz 9 yıllıktı 3 yılın altına düştükk nasıl geçti anlamadıkk inan, eşiminn borcunuda bitridik o arada,benim arabamın borcuda 24 ten 16 ya düştü ayy zaman çabuk geçiyorr Allahhh güç kuvvet ödeme kolaylığı versin inş.
ayyy kızlarrrr bugünn bir fena yedim anlatamam amaa öylee bir karıştırdımkii şimdi wc den çıkamıyorum:
topma kalorim 3000 den fazlaaaa bugünresmen 3 günlük yemek yedim yaaaaa D
ne yediklerimi yazmayacağım aaa yoksa gözlerrrböyle olur
biter inşaallah ..saglıkla ..
hatırlıyorum evi aldıgın zamanları.yine bu sayfalarda yazmıştın kocaman
evleniyorummmmmmmmmmmmm
diye :=)
biter inş. kuzucummm allah kolaylık versinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?