- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.341
çoğu çalışıyo bırakalım uyusunlargünaydın hatunlar...sanırım herkes pofur pofur uyuyor şu an:)))hee hee heee...ben o zaman bi geçmiş yapimm hemen...
nispeet yap bizde kıskanıp gaza gelelimemoşumm yaaa içimdne bir ses beni dövmek istediğini söylüyorrr kuşum amacım seni sinir etmek dğeil nispet falan yapmak değil yaaaaa ne olurrr kızmaa inan insan kendini biliyorrr fazlamı azmı bana çok rahatsızlık veriyorduuuuu 5 kg
bunu hangi sitede yaptın canımHesaplama Sonuçları Kalori İhtiyacınız: 1,677.96 kcal/gün Vücut Yüzey Alanınız: 1.71 metrekare Yağsız Vücut Ağırlığınız: 48 kg İdeal Kilonuz: 65 kg Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 19.5 kg / metrekare Sonuç: Kilonuz tamamen normal bu benimDD
sakin ol emoşş :)))))))))bir insan ideal kilosundayken nasıl diyet yapar bana anlatırmısın allah aşkına
AYNI ŞEHİRDE AKRABAYDIK AMA PEK GÖRÜŞMÜYORDUK BAYRAMLARDA FALAN nişanlandığımızdada hakan ankaradaydıbiz erzurumdayuhh artık diyorum buna.... canımbu süreçten tamamen kurtul sonra gir bi işe bence...işyerinde de hırpalanırsın yoksa... sen neredeydin bekarken cnaım?bi de nerde oturuyosun şu an?kusura bakma ben unutuyorum da(
canım telefonu alması da anormal emin olabilirsin....ya telefonu alması neyse de ekrana annesinin resmini koyması normalmi
hee hee hee aynı ben:))))ilahiannesi yokken sıkıştırıverseydin
aslı benim sayım azalırsa azacak arkidişler varmış o yüzden benden de evet:))Saliha yazıcakmış kaptanım:)oylamaya sunalım bu öneriyi canım
evet kızlar 7 mesaj yazan üyenin diğer mesajları sayılmasın diye bir önerimiz var ne dersiniz herkes fikrini söylesin
ama bu öneri kabul edilip paylaşım azalırsa eski sisteme geri dönerim haberiniz olsun
yazarsın dimi salihacım :))sen merak etme az paylasimda bulunanların yerine ben yazarım:) ben evet oyu kullanıyorum:)
BEENNNNNNNN:)))kovayı değiştirdim yeni yaktım sobayı kestane pişirecem akşam yemeğim
isteyen var mı
tamam canım aslıda öyle diyo.ama ben zaten 70 olmam.enfazla hedefim 80 şimdilik 90 ama belki sonrası 80 ..70 i hiç düşünmedim zaten.
ellerine saglık canımmm
kestaneyi cizdirmek
bu hafta çook yogunum biraz zor..
gelmeden korkutma kızımmm
bende çalışıyorum şeker:))ama ben dün 10da yattım resmen:)))bi de kaç senedir çalışıyom die hep sbahları sabit saatim var zaman uyanıyorum 7.30 civarı:))Aslında 1 saat daha erken kalkıp spora zaman ayırmak lazım bu da hep istediğim bişeydir ama bakalım zamanla ona da eğilcem sanırım:))çoğu çalışıyo bırakalım uyusunlar
AYNI ŞEHİRDE AKRABAYDIK AMA PEK GÖRÜŞMÜYORDUK BAYRAMLARDA FALAN nişanlandığımızdada hakan ankaradaydıbiz erzurumda
Aslı toplu alıntı yapmayalım cevap yaz mak zor oluyor... Yine tektek alıntı yapalımm. Yine 7 tane mesaj sayılır gerisi sayılmaz.... Ben paylaşımın artacağına eminimmm
yani başka başka kişiler aynı alıntıda cevaplanınca tekrar ona cevap yazmak karışık oluyo en iyisi tek tekniyezor oluyo kine kız?Aslında daha kolay oluyo....
yani başka başka kişiler aynı alıntıda cevaplanınca tekrar ona cevap yazmak karışık oluyo en iyisi tek tek
sende yeni aç eskiyi unutcanım bu arada sen face istemişsin ama benim face kapalı ve kullanmıyorum yaklaşık 2 senedir...yani yok...malum önceden açtığın facei silemiyorsun..o yüzden malefes haberleşemiycez((
sende yeni aç eskiyi unut
bende artık pek vakit geçirmiyorum.. Sadece msn gibi kullanıyorum.. Mail atmak için falan..sağol canım almiyimmm:))gençliğimkurudu gitti facede...elime de kar kalan koskoca bi hiçç sadece zamanımı vermişim o kadar...facede birbirimizi bulduk uzun yıllardan sonra bi kaç eski ark..ama sor kihiç biri aradı sordu mu yok:))o yüzdenbende facei yararlı bulmuyom ve kapattım:))kimse üstüne alınması bu benim fayda görmediğim biyer..belki başkası fayda görüyodur ama emin olduğum tek şey benim görmediğim:))
ay saat daha 10 uyumasın çocukk=) ben ne yapayım canavar gibi bide 2 gündür anormal huysyzzz.dün 3 te yattı
oy oy oy ben de çok tedim dün yaz yaa ne olacak heheheheee bizde senin yedikelrini okur doyarız:))))ii geceler kızlarrrr ben geldimm ayy bugün ç.ok yoğundummmm:) misafir ağırladım misafirliğee gittimmm
çarşılarda gezdikk ayyy ayyy eve yeni geldikk cezaya kalmayayım diye attım kendimi buraya
ama menümü yazmayacağımmmmmm çünküü çok fenaa şeyler yedimm yazamayacağımmmDd
oyyy canım benim sen yaz biz sayarız seni :)))bencee çok ama çok güzel bir menü hayatımmm afiyet olsunnnnn:))
yawww nedense üzerimeee alınıyorum heeeeDDDD
ayy şekerrrr çok hoşş safinazzmıı oo hhe lisede bana herkes safinaz derdii çıt kırıldımmm uzun biri oluncaaDDD gençliğimi hatırladım pehh
yaaaaa ama ama peki birdahaaa tek tek cevap vemricem kimseye hıhhh :)))))))))))
ayy canım yaaa çok fena cozuttum beenn kilo bile alabilrim herannnn biri beni durdursunnn yaaaaa ofssssss
hehee bende kabul edeyim bariiiiPPPP zaten bneim için çıkarılmış bbirrr kural gibi geldiiiiiiii hıhhhhh
yaaaaaaaa ben istiyorummm offf ne güzel olurrr şimdi soba üzeirnde kestaneeeeee
off süpersinn ayşemmmm afiyetttt olsunnnnnn çok başarılıı
hımssss ay canımm ben kasmadanda yılbaşına kadar 100 olacağına inanıyorum bencee çok üzme kendiniii veriyor olman süperrr zatennnn bir hafatada 3 kg veriyorsun normal temponda devam et şekerrrr bencee
kız nesi süper ben çok yediğimi sanıyordum ama herkes beğendi her gün böle mi yesem acebeeline sğalık canımmmmmmmm:))
ayy canım yaa kaçmak değilde yoğundum birazzzz:)))) kızzz zilloşşşş toplu mesaj yazalım diyeee milleitn aklına giriyorsun neden sen yamzıyorsun hııı söyle bakimm
ol canım ol bakalım:))))
ol barii izin verdimDDDD
wayyy süpersin özgeee yaaa of osfff maşallahh sanaaaaaa
uuufffffffff yaaaaaaaaa
bekar arkadaş sayım 1 kaldı ya
evde kaldım ben
bugün katıldım:)
ohh valla iyi oldu hep böle kalsın artık ne o öle say say bitiremiyordum vallah...ellerine sağlık canım
yarından itibaren 7 mesajdan sonra diğer mesajları sayma
üyelerin yanına işlem tamam yaz
hoş geldin destinaaaaa armaızaaaa
biraz kendine bahsedermisin canımmm
ben ilknurrr 29 yaşındayımm
174 boyum,59 kg mımhala zayıflayacağım diyeee paralnıyorum
evliyorum çocuksuzumDD smmm yim bukadarrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada adanalıyım Allahın adamıyım bici yerim şalgam içerimD hehe
kız niye kızdırmıştı seni kayınvaliden...yaa arada benimki de yapıyor ama sevgisini bildiğim için seslenmiyorum çok uçlarda bişey sölerse karşılığını veriyorum ben de tepkimi koyuyorum ama çok bişi yapmaz zaten eşimden çekinir..çok merak ettim ne yaptıydı anlat bakiiimkızlarrrrr bu aradaaa ben kaıyn validmele barıştımDDD pazardann beri tpekiliydim kendisineee
kiki
hafta sonu izmirdee beni birazz kızdırmıştı bende tepki gösteriip hiç konuşmamıştımmm
kaynım aramış anneme ilkoşla aranızda birşeymi geçti ne old falan demiş annemdee yok oğlum birşey demiş falan birlikte yemek yedik bir sorun yoktu demiş, kaynımda anne ilkoş vedalaşmadan gitmezz birşey olmuş demiş.DD
bugün kayınvalidemmm sarıldı öptü annecim snei üzdüm özür dilerim çok üzgünüm kaç gündür dedi, bende nedne kızıdğımı kırıldığımı tek tek söyledimmm:)) sarıldı öptüü falann sen birtanemsin kırdıysam özür dilerim dedi
ay içim bir hoş olduu yawsss bende biraz fazla tepki göstermiştim ama pişman değilim
sadece gözleirm dolduu bende sarıldımm
bitmiyor o borçlar yaa biri bitse biri başlıyorhımss güzel canım
Allah borçlarından en kısa zamanda kurtarsın:))
bizdee bizide inş.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?