Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nispeet yap bizde kıskanıp gaza gelelim

bunu hangi sitede yaptın canım

yuhh artık diyorum buna.... canımbu süreçten tamamen kurtul sonra gir bi işe bence...işyerinde de hırpalanırsın yoksa... sen neredeydin bekarken cnaım?bi de nerde oturuyosun şu an?kusura bakma ben unutuyorum da(
AYNI ŞEHİRDE AKRABAYDIK AMA PEK GÖRÜŞMÜYORDUK BAYRAMLARDA FALAN nişanlandığımızdada hakan ankaradaydıbiz erzurumda

ya telefonu alması neyse de ekrana annesinin resmini koyması normalmi
canım telefonu alması da anormal emin olabilirsin....
ilahi annesi yokken sıkıştırıverseydin
hee hee hee aynı ben:))))
aslı benim sayım azalırsa azacak arkidişler varmış o yüzden benden de evet:))Saliha yazıcakmış kaptanım:)
sen merak etme az paylasimda bulunanların yerine ben yazarım:) ben evet oyu kullanıyorum:)
yazarsın dimi salihacım :))
kovayı değiştirdim yeni yaktım sobayı kestane pişirecem akşam yemeğim
isteyen var mı
BEENNNNNNNN:)))

Sen mi yetmiş olamaszıınnnn.....bu azimle 55de beraber buluşuruz zannımca emin ol:)))

Aslı toplu alıntı yapmayalım cevap yaz mak zor oluyor... Yine tektek alıntı yapalımm. Yine 7 tane mesaj sayılır gerisi sayılmaz.... Ben paylaşımın artacağına eminimmm

çoğu çalışıyo bırakalım uyusunlar
bende çalışıyorum şeker:))ama ben dün 10da yattım resmen:)))bi de kaç senedir çalışıyom die hep sbahları sabit saatim var zaman uyanıyorum 7.30 civarı:))Aslında 1 saat daha erken kalkıp spora zaman ayırmak lazım bu da hep istediğim bişeydir ama bakalım zamanla ona da eğilcem sanırım:))
AYNI ŞEHİRDE AKRABAYDIK AMA PEK GÖRÜŞMÜYORDUK BAYRAMLARDA FALAN nişanlandığımızdada hakan ankaradaydıbiz erzurumda
Aslı toplu alıntı yapmayalım cevap yaz mak zor oluyor... Yine tektek alıntı yapalımm. Yine 7 tane mesaj sayılır gerisi sayılmaz.... Ben paylaşımın artacağına eminimmm

niyezor oluyo kine kız?Aslında daha kolay oluyo....

Son düzenleme:
yani başka başka kişiler aynı alıntıda cevaplanınca tekrar ona cevap yazmak karışık oluyo en iyisi tek tek

canım bu arada sen face istemişsin ama benim face kapalı ve kullanmıyorum yaklaşık 2 senedir...yani yok...malum önceden açtığın facei silemiyorsun..o yüzden malefes haberleşemiycez((

sende yeni aç eskiyi unut

sağol canım almiyimmm:))gençliğimkurudu gitti facede...elime de kar kalan koskoca bi hiçç sadece zamanımı vermişim o kadar...facede birbirimizi bulduk uzun yıllardan sonra bi kaç eski ark..ama sor kihiç biri aradı sordu mu yok:))o yüzdenbende facei yararlı bulmuyom ve kapattım:))kimse üstüne alınması bu benim fayda görmediğim biyer..belki başkası fayda görüyodur ama emin olduğum tek şey benim görmediğim:))

salihacım ben çıkıyorum artık...dışarı çıkıcam biraz..pazar pazar accık geziim...görüşürüz sonra.....

bende artık pek vakit geçirmiyorum.. Sadece msn gibi kullanıyorum.. Mail atmak için falan..

oy oy oy ben de çok tedim dün yaz yaa ne olacak heheheheee bizde senin yedikelrini okur doyarız:))))
oyyy canım benim sen yaz biz sayarız seni :)))
kız nesi süper ben çok yediğimi sanıyordum ama herkes beğendi her gün böle mi yesem acebe
uuufffffffff yaaaaaaaaa
bekar arkadaş sayım 1 kaldı ya

evde kaldım ben
bekarlık sultanlıktır :)))sultanımız olursun sen de bizim...ne yapacan evlenip boş ver valla en güzeli senin ki....

ellerine sağlık canım

yarından itibaren 7 mesajdan sonra diğer mesajları sayma
üyelerin yanına işlem tamam yaz
ohh valla iyi oldu hep böle kalsın artık ne o öle say say bitiremiyordum vallah...

hahahahahhaaa ayy ilkoş çok güldürdün beni yaaa sabah sabah...

kız niye kızdırmıştı seni kayınvaliden...yaa arada benimki de yapıyor ama sevgisini bildiğim için seslenmiyorum çok uçlarda bişey sölerse karşılığını veriyorum ben de tepkimi koyuyorum ama çok bişi yapmaz zaten eşimden çekinir..çok merak ettim ne yaptıydı anlat bakiiim
hımss güzel canım
Allah borçlarından en kısa zamanda kurtarsın:))
bizdee bizide inş.:)
bitmiyor o borçlar yaa biri bitse biri başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…