Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ohhh iyi etmişsin canımmm

borçlanılmadan maalesef birşeyler sahibi olunmuyor günümüzdeeee, ödemektne gocunmuyoruz dimi önemli olann sağlığımız yerind eolsun çalışalım ödeyelim dediğin gibide inş. Allahte izin verir.
evet canım sana katılıyorum allah sağlık versinde çalışalım kimseye muhtaç olmayalım...
hahahahaaa yıkıl karşımızdan:))) canım internette yapılan bu sonuçlar doğru çıkmıyor çünkü senin kilona ve boyuna göre yağ oranını kas oranını tahminen hesaplıyolar ben mesela 1.61 boya göre 58 kilo olmam lazımmış ama ben 58 de balık etli oluyorum tam anlamıyla 55 den sonra gidiyor benim löp etlerim...oo çok farklı oluyor yanii o sayılara güvenme sen..daha zayıfla da burda kal :)))hehehehe seni göndermemek için zayıflama hastalığına yakalatacaz yakında seni ayy allah korusun
hahahahaaa ayy kilo al diyo :)))) acilen hemde hahahahahaaa
günaydın bebişlerrrr

oh oh gece kapattım şimdi açıyorum.

uyanıp geleniniz olmamış bakıyomda...

ben iyiyimde abim boşanmamı istemiyormuşsalı günü gelecek bakalım inş ikna edebilirim
abine de ki o zman 1 ay hakanla zaman geçir bak ondan sonra sen dönemk istesen o bırakmaz seni
herkese açık bir topik sandım.
size iy zayıflamalar
destinacığım zayıflama grupları var takım takım mesela biz 14. takımız eğer istiyorsan buraya kısa bi şekilde kendinden bahset kilonu boyunu yaşını ve olmak istediğin kiloyu yaz kaptanımız da uygun görürse seni takıma alsın...bi kişilik daha yerimiz var sanırım bir de sık girip çok paylaşım yapman lazım

bende ev istiyorum bende borçlanmak istiyom

canımcım bedene niye takılıyosun o cok değişken senin boyun var maşallah kemiklisin normal 40 yani..kilodan değil yapılılıktan o :)

Özge allah belanı vermesin o kadar güldümki gözlerimden yaşlar geldi.. Abim hakanla aynı evde kalacakmış:):):) ömürsün:) :) ya ilk fırsatta annemle konuşup bunu söyleyecem. hala gülüyorum

Az önce annecimle konuştum da annemde abimde pek boşanma taraftarı değildiler.. Bende anneme dedimki tek şartla kabul ederim.. Beni ömür boyunca görmeyeceksiniz beni unutacaksiniz arayıp sormayacaksiniz.. Çünkü her aradığında kötü olduğum halde iyiyim deyip yalan söylemekten bıktım usandim.. Ben onlar gibi olucam.. Her dediklerini yapıcam hakaretlerine katlanıcam.. Ama beni unutacaksiniz... annemin az daha yüreğine indi.. Ne demek o sen ne dediğinin farkındamisin ben senin saçının bir telinden vazgeçmem dedi... Annem benim canım annem.. Salı günü abimide ikna edeceğime eminim

sanada canım iyiym biraz cırcırım afedersin
dun çiğköfte yemişitm ondan herhal ya dışardan ya da ambalajlı bişi yediğimde bana yaramıyor :)

hehehehee geçmiş olsun canım bende diaşrda heryerde yemek yiyemem bana da dokunur..benimde misafirlerim gelecek akşama da temizliğe giriştim yemeğe gelecekler senin tariflerden bakıcam birazdan :))))

Özge allah belanı vermesin o kadar güldümki gözlerimden yaşlar geldi.. Abim hakanla aynı evde kalacakmış:):):) ömürsün:) :) ya ilk fırsatta annemle konuşup bunu söyleyecem. hala gülüyorum

hahahahaaa ayy ne bilim aklıma ilk o geldi en azından senin ne kadar haklı olduğunu anlar ama değil mi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…