- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.321
günaydın hatunlar...sanırım herkes pofur pofur uyuyor şu an:)))hee hee heee...ben o zaman bi geçmiş yapimm hemen...
vallaaçıkcası bende çok şaşırdım yani nasıl böle oldu die:))oy oy herşey var maşallah menün de ne güzel hepsinden az az çok beğendim...
hayırlsıı olsun canım...inş bu dönemi en az zararlaatlatırsı....değmez hayatım bitti benim için.. Sevgimi anlamayıp beni aptal yerine koyan bi insana ömrümü feda etmicem
aslı kuşum avatarına bayıldım:)))))haa haa haaaheryerde kar var kalbim senin bu geceeee
lalallallllaaalllallaa
günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar takımdan ayrılmalar ve 2 kişide izinde olunca listeler 3-4 hafta kaydı o yüzden sıra ne çabuk bana geldi demeyin
bu haftaki görevliler
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
1.73 *** 17-23 aralık
DEVAM ÇİZELGESİ
mihracee ***10-16 aralık
günaydın fatoşummm
ben burdayım canımmmmm
tamam o zaman verdik gitti....kızlar haberiniz olsun menü eleştirmeni bundan sonra mihro:))):))))) canımmmmmm sevdim ben bu fikrii:)))))) hehe kabul ediyorum şimdiden
ne güzelll moral veriyorsun sen öyleeee:)) teşekkürler şekeyyy yaaa:)))
günaydın pamuk hemşirem...naber nasıl geçti nöbetin?
tamam o zaman verdik gitti....kızlar haberiniz olsun menü eleştirmeni bundan sonra mihro:)))
hee bana arkidişlerim hep polyanna fatma dirler kendi aralarında:))
canım eve gidince bi güzel duş al sonra da uyu ooo miss misssss...bak o zaman ödem falan kalmıycek....yorgun yogun
ayaklarımın altı şiş ve ödem var
sabahki kilom 106.100 bu uykusuzluk bende ödem yapıyo resmen
yok benim gözlükler pek gözükmüyo zannımca:)))hee hee heeyani bu mu pembe gözlüklü fato:103::103::103::103::103:
ben çıkıyom fatooo kızlara selemlerımı ilet
öpücük göndercektim ama yine kayboldu bu göz kırpmalar
neyse mmuuuuucccuukkk
wayy be azime bak süpersin kız hem yoğun hem adet olacak hala da hedef peşindebu hafta hem yogunum hem adet olcam bakalım nasıl olcak.
hadef belirleyelim kızlar
kesinlikle katılıyorum...zaten psikologların özellikle üstünde durduğu şey bu...kendi hayatınızı karşıdakine zarar vermeden oluşturun.....biraz hayatı sallamak lazım demek ki...acık bazı şeyler eksikli gedikli olcek ona çabalamak lazım...kızlar peki sizce bi soru da benden:sizce kilo kusur mu yoksa sağlık sorunu mu?kilomuz varsa ama diğer herşeyi mükemmel yapmaya çalışıyorsak yine de mükemmel sayılırmıyız?biraz felsefik oldu emme idareedin....Mükemmel kadın Olmayın!
İyi bir eş, anne, dişi, seksi, ev hanımı, iş kadını, dost, evlat, sevgili ve daha birçok şey olan mükemmel kadın, neden mutsuz olur? Çünkü bu kadınlar başkaları için yaşarlar!
Bir ilişkide kadın, eşinin hayatını gereğinden fazla kolaylaştırdığında, iyi bir iş yapmış olmaz. Her sorunu çözebilen, sorumlulukları üstünde taşıyan, düzeni koruyan ve bunun için insanüstü çaba gösteren kadın, karşısındaki erkeğin genetiğini bozar.
İnsan doğası almaya, tüketmeye eğilimlidir ve rahata çabuk alışır. Mükemmel kadın, her konuda başarılı olduğundan, karşısındakine yapacak bir şey bırakmaz. Armut piş, ağzıma düş! İlişkiler, paylaşım olmadan büyümez. kadın ve erkeğin gelişimi, yaşamın getirdiği sorumluluklar, dersler ve çaba ile doğru orantılıdır. Çocuğunun okul ödevlerini kendisi yapan bir anne, evladının öğrenmesini ve yeteneklerini geliştirmesini engellediğinin farkında değildir. Aynı durum ilişkilerde de geçerlidir. Eşinin işlerini üstlenen, yapması gerekenleri onun yerine yapan, beceremediklerini bir şekilde halleden mükemmel kadın, mutsuz olmaya mahkumdur.
İşin garip tarafı, bu yapıdaki kadınların ilişkileri genellikle hayal kırıklığı ile biter. En çok aldatılan, terk edilen kadınlar, kusursuz kadınlardır. Neden aldatıldıklarını anlayamazlar. Üstelik, eşlerinin seçtikleri kadınlar, kendilerinden çok daha vasıfsız olanlardır. "Benim neyim eksikti?" Bu cümlenin cevabı havada kalacaktır, hatta şok etkisi bile yaratabilir ama eksik olan kusurdur.
İlişkiler paylaşım üzerine kuruludur. Mükemmel kadın, eşinin yapacaklarını üstüne aldığında, zaferlerini de elinden almış olur. Çaba göstermek, uğraşmak için ortada sebep bırakmaz. Heyecanı, hevesi kalmayan bir eş, doğal olarak gidip, kendini göstereceği, yaratacağı başka ortamlar arar.
Çevrenizdeki insanları bir düşünün. İçlerinde, mükemmel olduğuna inandığınız ama hala neden evlenemediğini ya da mutsuz bir ilişkisi olduğunu anlayamadığınız kişiler yok mu? Dışarıdan bakıp, dört dörtlük kadın dediklerinizle birlikte yaşadığınızı hayal edin. Hazır bir hayat. İlk başlarda çok keyifli gelse de, zaman içinde son derece sıkıcı, tek düze ve boş bir yaşam şeklini alır. İnsani egonuz zarar görür.
Mükemmellik, kendinden vazgeçmek demektir. Sürekli başkaları için yaşamak, onların ihtiyaçlarını gidermek, onların sevdiklerini seçmek ve hazırlamak, hep başkalarını düşünmek, mükemmel kadını kişiliksiz kılar. Kendi hayatından vazgeçmek, saçının her telini süpürge etmek, gereksiz özveri ve fedakarlık göstermek, karşı taraftan alkış ve takdir almaz. Düzenli olarak bunlar yapıldığı için, görevmiş gibi algılanır ve kıymet bilinmez.
Kusursuz ve mükemmel olmak, sadece zarar verir. Eşini, çocuğunu, kendini hatta dostlarını bile zor bir psikolojik sürece sokar. İlişkiler paylaştıkça değer kazanır ve keyif verir. Mükemmel kadın mutlu olamaz. Başkalarının hayatını düzenlerken, kendine ait bir yaşamı unutur.
İnsan dediğin kusurlu olur. Hataları, yanlışları ile var olur.
Mükemmellik, insana ait değildir. Kusursuz veya mükemmel kadın olmayın.
Bu sizi ancak, ruhsal köle ve yaşam hizmetçisi yapar.
olabilir bence toplullarda da kendi içinde sayabiliriz..böylece sayfa sayfa atlamak zorunda kalmayız
günaydın fatmacımm
ben iyiyimde abim boşanmamı istemiyormuşsalı günü gelecek bakalım inş ikna edebilirimgünaydın canım nasılsın keyiflernasıl?
yuhh artık diyorum buna....ayşem sonu belli.. Hayatımi daha güzel yaşamak istiyorum.. Beni baskı altına almaya çalışmalarından bıktım.. Tvde dizi izleyemiyorum herşey yasak.. Nedense umutsuz ev kadınlarını izletiyo.. Kadronun çoğu bayan çünkü
canımbu süreçten tamamen kurtul sonra gir bi işe bence...işyerinde de hırpalanırsın yoksa...Annemler 2 3 ay dinlen kendine gel diyorlar ama ben hemen işe girip kafami dağıtmak istiyorum
Diyeceksinizki bilmiyormuydun böyle olduğunu.. Evet bilmiyordum.. Nişanlanmadan önce hiç tanımıyordum.. 1 sene nişanlı kaldık ama hep telefonla görüştük başka şehirde olduğu için.. Sadece 2 hafta nişan yaptığımız zaman erzuruma gelmişti.. E birde düğüne
bebeğim sen kütahyada mısın çanakkaledemihoş geldin destinaaaaa armaızaaaa biraz kendine bahsedermisin canımmm ben ilknurrr 29 yaşındayımm 174 boyum,59 kg mımhala zayıflayacağım diyeee paralnıyorum evliyorum çocuksuzum DD smmm yim bukadarrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada adanalıyım Allahın adamıyım bici yerim şalgam içerim D hehe
ne güzel küs kalmak için bahaneler değilde sevilmekiçin çaba harcamak tebrik edrim kayınvalidemikızlarrrrr bu aradaaa ben kaıyn validmele barıştımDDD pazardann beri tpekiliydim kendisineee kiki hafta sonu izmirdee beni birazz kızdırmıştı bende tepki gösteriip hiç konuşmamıştımmm kaynım aramış anneme ilkoşla aranızda birşeymi geçti ne old falan demiş annemdee yok oğlum birşey demiş falan birlikte yemek yedik bir sorun yoktu demiş, kaynımda anne ilkoş vedalaşmadan gitmezz birşey olmuş demiş. DD bugün kayınvalidemmm sarıldı öptü annecim snei üzdüm özür dilerim çok üzgünüm kaç gündür dedi, bende nedne kızıdğımı kırıldığımı tek tek söyledimmm:)) sarıldı öptüü falann sen birtanemsin kırdıysam özür dilerim dedi ay içim bir hoş olduu yawsss bende biraz fazla tepki göstermiştim ama pişman değilim sadece gözleirm dolduu bende sarıldımm
walla hakan yatağa gelmeseydi sabaha kadar yazıcaktım..salihada gelmiş uyuyamadınmı kuşum
ben 5 kilo verdim ama sankihiç farketmedi gibi hissediyorumayyy kızlarrrr bugünn bir fena yedim anlatamam amaa öylee bir karıştırdımkii şimdi wc den çıkamıyorum:topma kalorim 3000 den fazlaaaa bugün resmen 3 günlük yemek yedim yaaaaa D ne yediklerimi yazmayacağım aaa yoksa gözlerrr böyle olur
tombiş haline alıştılar belkid zayıf haline de alışırlar artıkkaman aslı ne sor ben söyleyim valla takımdaan kovulmaa nedenim olur:))))) ama bana kzıyorlar artık çok zayıladın çirkinleştin yeter diyorlarr yaaa
günaydın emoşşşşşgünaydın bebişlerrrr oh oh gece kapattım şimdi açıyorum. uyanıp geleniniz olmamış bakıyomda...
ben iyiyimde abim boşanmamı istemiyormuşsalı günü gelecek bakalım inş ikna edebilirim
allah zihin açıklığı versinnn tatlımmmmmkızlar bugün gelemem bi daha buralara gece saymaya gelirim belki.. yarın vizelerim başlıyo .hergün 1 dersten gircez.. yarın en zorlu ders.tüm gün çalışmam lazım.... buraya geldim mi çıkmak gelmiyo en iyisi bugün ugramayayım..alışkanlık yapıyo bu kk bende
abim sorunlarımı detaylı bilmiyo ama anlatınca beni anlamasını umut ediyorummneden istemiyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?