Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün gelemem bi daha buralara gece saymaya gelirim belki..
yarın vizelerim başlıyo .hergün 1 dersten gircez..
yarın en zorlu ders.tüm gün çalışmam lazım....
buraya geldim mi çıkmak gelmiyo en iyisi bugün ugramayayım..

alışkanlık yapıyo bu kk bende

günaydın hatunlar...sanırım herkes pofur pofur uyuyor şu an:)))hee hee heee...ben o zaman bi geçmiş yapimm hemen...

oy oy herşey var maşallah menün de ne güzel hepsinden az az çok beğendim...
vallaaçıkcası bende çok şaşırdım yani nasıl böle oldu die:))
değmez hayatım bitti benim için.. Sevgimi anlamayıp beni aptal yerine koyan bi insana ömrümü feda etmicem
hayırlsıı olsun canım...inş bu dönemi en az zararlaatlatırsı....
heryerde kar var kalbim senin bu geceeee

lalallallllaaalllallaa

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
aslı kuşum avatarına bayıldım:)))))haa haa haaa

yaaaaa ama bana ne çabuk geldi yineeeee(((demeyin didiğin için insan psikolojisi malum benle alakası olmasa da demek istedi canım:)))haa haa haa

:))))) canımmmmmm sevdim ben bu fikrii:)))))) hehe kabul ediyorum şimdiden
tamam o zaman verdik gitti....kızlar haberiniz olsun menü eleştirmeni bundan sonra mihro:)))
ne güzelll moral veriyorsun sen öyleeee:)) teşekkürler şekeyyy yaaa:)))

hee bana arkidişlerim hep polyanna fatma dirler kendi aralarında:))

ben çıkıyom fatooo kızlara selemlerımı ilet

öpücük göndercektim ama yine kayboldu bu göz kırpmalar

neyse mmuuuuucccuukkk

Son düzenleme:
yorgun yogun
ayaklarımın altı şiş ve ödem var
sabahki kilom 106.100 bu uykusuzluk bende ödem yapıyo resmen
canım eve gidince bi güzel duş al sonra da uyu ooo miss misssss...bak o zaman ödem falan kalmıycek....
yani bu mu pembe gözlüklü fato:103::103::103::103::103:
yok benim gözlükler pek gözükmüyo zannımca:)))hee hee hee
ben çıkıyom fatooo kızlara selemlerımı ilet

öpücük göndercektim ama yine kayboldu bu göz kırpmalar

neyse mmuuuuucccuukkk

tamam cenim..ya sorma sitede soru var çok ağır bi de:)))iyi dinlenmeler...görüşürüz.....

bu hafta hem yogunum hem adet olcam bakalım nasıl olcak.
hadef belirleyelim kızlar
wayy be azime bak süpersin kız hem yoğun hem adet olacak hala da hedef peşinde
kesinlikle katılıyorum...zaten psikologların özellikle üstünde durduğu şey bu...kendi hayatınızı karşıdakine zarar vermeden oluşturun.....biraz hayatı sallamak lazım demek ki...acık bazı şeyler eksikli gedikli olcek ona çabalamak lazım...kızlar peki sizce bi soru da benden:sizce kilo kusur mu yoksa sağlık sorunu mu?kilomuz varsa ama diğer herşeyi mükemmel yapmaya çalışıyorsak yine de mükemmel sayılırmıyız?biraz felsefik oldu emme idareedin....
olabilir bence toplullarda da kendi içinde sayabiliriz..böylece sayfa sayfa atlamak zorunda kalmayız

canım siz sayfa sayfa mı sayıyonuz?kolay bi yolu var onun...forum sayfasında nickin üstüne gelip sağ tıkladığınızda forumdaki cevaplarım çıkıyor...onu yine sağ tıklayarak farklı sekmede aç dersin ya da direk açarsın oradan da hiç uğraşmadan sadece o üyrnin cevapları yazıyor zaten direk sayarsın...bu yöntemi deneyin bi de...bence toplların içindekileri de tek tek saymaya gerek yok zannımca..amaç 7 mesajı geçip gemediğine bakmak zaten....

yuhh artık diyorum buna....
Annemler 2 3 ay dinlen kendine gel diyorlar ama ben hemen işe girip kafami dağıtmak istiyorum
canımbu süreçten tamamen kurtul sonra gir bi işe bence...işyerinde de hırpalanırsın yoksa...

sen neredeydin bekarken cnaım?bi de nerde oturuyosun şu an?kusura bakma ben unutuyorum da(

bebeğim sen kütahyada mısın çanakkaledemi ne güzel küs kalmak için bahaneler değilde sevilmekiçin çaba harcamak tebrik edrim kayınvalidemi
salihada gelmiş uyuyamadınmı kuşum
walla hakan yatağa gelmeseydi sabaha kadar yazıcaktım.. ben 5 kilo verdim ama sankihiç farketmedi gibi hissediyorum 10 kilo verince rahatlıcam... tabi veerdiğim kilolar belli oluyor ama rahat ettim mi hayır daha çok forma girmek istiyorum.. o yüzden seninbiraz daha zayıflama isteğiniçokii anlıyorum
aman aslı ne sor ben söyleyim valla takımdaan kovulmaa nedenim olur:))))) ama bana kzıyorlar artık çok zayıladın çirkinleştin yeter diyorlarr yaaa
tombiş haline alıştılar belkid zayıf haline de alışırlar artıkk
günaydın bebişlerrrr oh oh gece kapattım şimdi açıyorum. uyanıp geleniniz olmamış bakıyomda...
günaydın emoşşşşş

allah zihin açıklığı versinnn tatlımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…