Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

edersin canım sen..annen de sana laf gelmesin diye ayrılma diyordur işte hani onlara değişik geliyor evlilik sorunum var dediğinde çok bişi değildir abartıyolardır diye düşünüyorlar sen ciddiyetini söyleyince anlamış seni ne güzel...kız vaz geçer mi insan evladından anne olmak farklı bişi gerçekten de...abin de anlar seni gelince
Ayşe sende mi deniz kızı oldun.. Zayıflayan deniz kızi oluyo.. Şişmanlar da deniz anası olsun:):) kiki

hahahaa ilahi saliha ömürsün sen de oplursun cnaım deniz kızı biraz sabır :)))

tatlım ben çıkıyorum bi evi temizliyom bi sizinle ilgileniyorum hehehe ne kadar işlevliyim gördün mü ara ara uğrarım yine cnaım öptüm seni..

tatlım ben çıkıyorum bi evi temizliyom bi sizinle ilgileniyorum hehehe ne kadar işlevliyim gördün mü ara ara uğrarım yine cnaım öptüm seni..
tamam canım bende mutfaktayim bugün abime güzel bisiler yapmak istiyorum.. Abim yemek yemeği çok sever.. Hakana hiçbirşey beğendiremiyordum.. Pişirdiklerimden de zevk alamıyordum.. Sana kolay gelsin banada :)

kolay gelsin emoşş..iyi çalişmalar

Ayşe sende mi deniz kızı oldun.. Zayıflayan deniz kızi oluyo.. Şişmanlar da deniz anası olsun:):) kiki

hahahahhaa ay salihaaaa yine güldürdün beni..

bişey diyim mhi benim kızımın adı deniz o yüzden ben hem tombul hem de denizin annesi olduğumdan adım DENİZ ANASI hahahahaha

ya benim derdim başka ben hiç istemiyorum..niye kadın dogruyor erkek sefa suruyor :) eşim zaten erkek dogurabilse ben yapcam meraketme diyo bana :))

doğum kadının vücudunu yıpratıyor gibi görünsede aslında her doğumda hücreler yenileniyor
neden kadınınların ömürleri erkeklerden uzun canım
doğumu biz yapalım evle çocukla biz uğraşalım ama biz daha uzun yaşıyalım cevabı doğum vücut kendini yeniliyorda ondan bilimsel bir araştırmadır bu
acılı sancılı bir durum ama kadına faydası var doğumun

ya ben agrısından kilosundan korkmuyorumki niye böyle onun cevabı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…