Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy kızlar bugün evimde temizlk vardı ay mis mis olmuşşş canım evim güzel evim benim
vitrinlerim,dolap içleri,kapılar,halılar,koltuklar,camlarrr silinmiş ütülerrr yapılmışş ay ayyyyy nevresimlerimide değiştirdim temiz temiz ohhhhhhhhh
haydi gelin misafirim olun temiz evde ağırlayim siz hehe

:) ya kimse yarım ekmek yemiyo.. En pis boğaz ben miyim.. Akşam 3 dilim revani benden başka kimse yemiyo.. Yılbaşına69.9 olacam.. Olacam olacam olacam olacam:):) hiç ekmek yemiyom ve yaşıyorum hayret..

ay salihaa çok güldürdün yine beniiekmek yemeden yaşabiliyormussun heheheh deliiiiiiiiiiii..merak etme dün akşam bende bi süürü tatlı yedim

hmm anladımmm canım hadi bakalım gelsinler de ne olacak bakalımmm
bugün hepsiyle konuştumda fikirleri sürekli değişiyor.. Bi boşan bi boşanma.. Yarın hiç taviz vermicem.. Hakan çok istiyorsa ikna etsin.. Annemler pek istekli değil boşanmam için.. Onlar tam onay vermedikten sonra boşanmam.. Sonuçta onların yanına gidicem nihayetinde..

valla kesin kullanır zilli=)))))))))yok ya başka şeylere de kızdım hala kızgınımmmmmmmmm

insanın elinde bi tane ne kalırki.. Demekki çok vardi ama ne:) iç çamaşırı mi.. Yok bu değil. Çanta olar.. Gözlük.. Korse mi yolladın :) :)

kırbaççççç şak şak:PP keleğçee hehehe:))
kızzz bunun sonu kötü bitecek kiki
dini bir kitap canımmm

ay salihaa çok güldürdün yine beniiekmek yemeden yaşabiliyormussun heheheh deliiiiiiiiiiii..merak etme dün akşam bende bi süürü tatlı yedim
diyette ilk bi kaç gün ekmeği kestim.. Kız birgün akşam yatarken bi çarpıntı bi kulak çınlamasi.. Dedim ben ölüyom.. Kalktım biraz ekmek yedim yattım.. Inş sabaha sağ salim kalkarım dedim.. Inme iniyordu sandım:) :)

ben hakanın ne diyeceğini merak ediyorum açıkçasııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…