- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.741
Yarın doğum günüm ah böyle mi kutlucaktim.. Duygu sömürüsü kiki :)
kızlar ben geldim arkadaşım vardı yeni gitti off bgn işe başladım
allah aklını başına versin.. Biraz yanımda olsa bi kerE sen benim karımsın dese.. Ne çok şey istiyorum.. Bu evde kalmak için şu iki şeyi istiyorum.. Ilkos iyi dileklerin için tsk.. Sizi sevmek ben:) facebookta kutlarsaniz daha çok memnun olur ben:) :)ay kıyamam sanaaaa cnaım bneim şimdiden doğum günün kutlu olsun Allahım doğum gününde eşini sana versinnnnnnnnnn inş.
müdür not veriyor ya ondan
banada gönder
bend ehep ev temiz olunca allaha dua ederim misafir gelecekse ev böyleyken gelsin diye
allah aklını başına versin.. Biraz yanımda olsa bi kerE sen benim karımsın dese.. Ne çok şey istiyorum.. Bu evde kalmak için şu iki şeyi istiyorum.. Ilkos iyi dileklerin için tsk.. Sizi sevmek ben:) facebookta kutlarsaniz daha çok memnun olur ben:) :)
ayy dayanamıcam bu pastayi yicem:) :) tsk aslimmmdoğum günün kutlu olsun canım herşey gönlünce olsun Eki Görüntüle 310249
ayy dayanamıcam bu pastayi yicem:) :) tsk aslimmm
ayy dayanamıcam bu pastayi yicem:) :) tsk aslimmm
sanaaaaa yarınnnn pastaaa yemek serbestttttttttttttttttt senin şerefine bizde yiyelimmmiiDDDDDD
ayy asli kızacak hep yemekten bahsediyoruz dürümler revaniler kurabiyeler sanki kilo almaya çalışıyoruz :) :)sanaaaaa yarınnnn pastaaa yemek serbestttttttttttttttttt senin şerefine bizde yiyelimmmiiDDDDDD
hımssss yusufçuk neyaptı niye ikitane öğretmen oldunuzz demedimi:)))
ayy ay aynen yaa gelecekse ev temizken gelsin banada:)
ayy asli kızacak hep yemekten bahsediyoruz dürümler revaniler kurabiyeler sanki kilo almaya çalışıyoruz :) :)
cıık sen yeme
ayy asli kızacak hep yemekten bahsediyoruz dürümler revaniler kurabiyeler sanki kilo almaya çalışıyoruz :) :)
hoşbulduk canım :)))hoşgeldin defnosun annesi :)
canım kaç yaşına gireceksin yeni yaşında güzel huzurlu mutlu günler senin olsun canım allah her şeyi gönlüne göre versin inşallahYarın doğum günüm ah böyle mi kutlucaktim.. Duygu sömürüsü kiki :)
evet zor geldi biraz ben de senin gibiyimdir ama 1 hafta daha kullansaydım izin o zaman işi özlerdim çünkü çok çabuk bitti sanki izin :))ayy tatilden sonraa zor gelir hehe:))
ayy çalışmayınca işi, işteyken evde tembellik yapmayı özleyenlerdenim ama amaa yinede çalışmayıı fazlasıyla tercih ederim:)
valla neolacak bilmiyorum yeni hedef belirleyip önüme yeni bahaneler koymam lazım olmaz sa bikini mi bi deniyim olmıyacağı için moralim bozulur yeniden zayıflama şevkim yerine gelir...psikopatlığa bakk zayıflıycaz diye iice sadistleştikal bendendeee okadarrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmm kilo veriyorum diyee çok saldım
hoşgeldin canım
zor gelir ilk günler
deli etti beni dersi bıraktı sırayı silgi ile silip silgi tozu topladı
bu hafta acayip kilo veriyorum.. Şeker içerikli şeyleri yemiyorum.. Beyaz ekmekte yemedim bu hafta.. Hakan diyet yaptığımı anladı 1 haftadir hep çavdar esmer yiyorum.. 71.8 bile gördüm akşam üzeri :) gündüz birşeY yememiştim.. Yok anacım zayıflıyorum resmen:)bu hafta bişey var sizde zaten ama hadi hayırlısı
evet zor geldi biraz ben de senin gibiyimdir ama 1 hafta daha kullansaydım izin o zaman işi özlerdim çünkü çok çabuk bitti sanki izin :))
valla neolacak bilmiyorum yeni hedef belirleyip önüme yeni bahaneler koymam lazım olmaz sa bikini mi bi deniyim olmıyacağı için moralim bozulur yeniden zayıflama şevkim yerine gelir...psikopatlığa bakk zayıflıycaz diye iice sadistleştik
kızlar ben çıkıyorum takımın tavuğu olarak uyku saatim geldi benim:)))) öpüyorum hepinizi yarın 4 den sonra filan anca girerim büyük ihtimal iy geceler tatlı rüyalar hepinize yavruşlar
tsk canım 23 olucam:)hoşbulduk canım :)))canım kaç yaşına gireceksin yeni yaşında güzel huzurlu mutlu günler senin olsun canım allah her şeyi gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?