Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay kıyamam sanaaaa cnaım bneim şimdiden doğum günün kutlu olsun Allahım doğum gününde eşini sana versinnnnnnnnnn inş.
allah aklını başına versin.. Biraz yanımda olsa bi kerE sen benim karımsın dese.. Ne çok şey istiyorum.. Bu evde kalmak için şu iki şeyi istiyorum.. Ilkos iyi dileklerin için tsk.. Sizi sevmek ben:) facebookta kutlarsaniz daha çok memnun olur ben:) :)

ay canımmmmmmm inan çok şey istemiyorsunnn inan sen kocanı istiyorsunnninş. olurr fısıtk, kuzucum doğumgünü kutlamak aklımdaaa ama 24.00 olsun önce hehe:))

hoşgeldin defnosun annesi :)
hoşbulduk canım :)))
Yarın doğum günüm ah böyle mi kutlucaktim.. Duygu sömürüsü kiki :)
canım kaç yaşına gireceksin yeni yaşında güzel huzurlu mutlu günler senin olsun canım allah her şeyi gönlüne göre versin inşallah
ayy tatilden sonraa zor gelir hehe:))
ayy çalışmayınca işi, işteyken evde tembellik yapmayı özleyenlerdenim ama amaa yinede çalışmayıı fazlasıyla tercih ederim:)
evet zor geldi biraz ben de senin gibiyimdir ama 1 hafta daha kullansaydım izin o zaman işi özlerdim çünkü çok çabuk bitti sanki izin :))
al bendendeee okadarrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmm kilo veriyorum diyee çok saldım
valla neolacak bilmiyorum yeni hedef belirleyip önüme yeni bahaneler koymam lazım olmaz sa bikini mi bi deniyim olmıyacağı için moralim bozulur yeniden zayıflama şevkim yerine gelir...psikopatlığa bakk zayıflıycaz diye iice sadistleştik
hoşgeldin canım
zor gelir ilk günler

hoş bulduk evet yaa zorladı valla hiç işe gidesim yok

kızlar ben çıkıyorum takımın tavuğu olarak uyku saatim geldi benim:)))) öpüyorum hepinizi yarın 4 den sonra filan anca girerim büyük ihtimal iy geceler tatlı rüyalar hepinize yavruşlar

bu hafta bişey var sizde zaten ama hadi hayırlısı
bu hafta acayip kilo veriyorum.. Şeker içerikli şeyleri yemiyorum.. Beyaz ekmekte yemedim bu hafta.. Hakan diyet yaptığımı anladı 1 haftadir hep çavdar esmer yiyorum.. 71.8 bile gördüm akşam üzeri :) gündüz birşeY yememiştim.. Yok anacım zayıflıyorum resmen:)

ayy okadarda yazıkkkk bizee yaa şey yapalımm sevdiğimiz çok para verip aldığımız ama içine giremediğimizz bir kıyafeti için baskı yapalım kendimizee içine girmeye çalışalımm ama çok geçmiş zaman olmasın şöyle 2-3 kg vermeylee halledebilecğeimiz bişi olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…