- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.721
ay salihaa çok güldürdün yine beniiekmek yemeden yaşabiliyormussun heheheh deliiiiiiiiiiii..merak etme dün akşam bende bi süürü tatlı yedim
bugün hepsiyle konuştumda fikirleri sürekli değişiyor.. Bi boşan bi boşanma.. Yarın hiç taviz vermicem.. Hakan çok istiyorsa ikna etsin.. Annemler pek istekli değil boşanmam için.. Onlar tam onay vermedikten sonra boşanmam.. Sonuçta onların yanına gidicem nihayetinde..
valla kesin kullanır zilli=)))))))))yok ya başka şeylere de kızdım hala kızgınımmmmmmmmm
:)))))))))))) yaaa yemeyin yaa siz yiyince bneimdee canım istiyorrrrrr
kızlar ben cıkıyorum yarın devam ederiz.
öptüm sizi datlu rüylalarrrrr
ayy şeker ben seni kötü yönlednridim kötü niyetli falan diilsin şeker yaaa:))ayy çok kötü niyetliyim allahım sen affet :) :) :)
sanırım bende :)ben hakanın ne diyeceğini merak ediyorum açıkçasııııı
benim çatlak kız mızırdıyor biraz ilgileneyim onunla gelirim yineeeeeeeeeeee
haklısın canım ya tüüüüü bize =)))))))))))bugun iyi gidiyorum amaaaaaa şu an çok açımmmm...ama meyve yicem sadece telafiiiiii pardon cezaaaaaaaaaaaaaaaaaa=))))))))))))))))
yapalım yaa.. Dostluğumuz adına elimizde somut birşeyler olur olar mi :) 10 güne yetişir gibi
hoşgeldin defnosun annesi :)kızlar ben geldim arkadaşım vardı yeni gitti off bgn işe başladım
aynen bende öyleyim niye bilmiyorum=(((benimde dün gırtlaklayasım geldi yaaaaaaaaaaaaaaaa..gitmedi de heyheylerim halaaaa
bende cok yemedim ama spor yapamadım offf.
ciddimisinnnnnnnn neden pekiiiiii sizdedemi performansss varrrrrr
niye dinledi ki?
ayy evet yaaaaa negüzeldiiii haftabu yıl şöyle bir nostaljini yaşatsamki sevdiklerimeeee
ayy kızlar bugün evimde temizlk vardı ay mis mis olmuşşş canım evim güzel evim benim
vitrinlerim,dolap içleri,kapılar,halılar,koltuklar,camlarrr silinmiş ütülerrr yapılmışş ay ayyyyy nevresimlerimide değiştirdim temiz temiz ohhhhhhhhh
haydi gelin misafirim olun temiz evde ağırlayim siz hehe
bugün hepsiyle konuştumda fikirleri sürekli değişiyor.. Bi boşan bi boşanma.. Yarın hiç taviz vermicem.. Hakan çok istiyorsa ikna etsin.. Annemler pek istekli değil boşanmam için.. Onlar tam onay vermedikten sonra boşanmam.. Sonuçta onların yanına gidicem nihayetinde..
kızlar ben cıkıyorum yarın devam ederiz.
öptüm sizi datlu rüylalarrrrr
ayy tatilden sonraa zor gelir hehe:))kızlar ben geldim arkadaşım vardı yeni gitti off bgn işe başladım
ay kıyamam sanaaaa cnaım bneim şimdiden doğum günün kutlu olsun Allahım doğum gününde eşini sana versinnnnnnnnnn inş.Yarın doğum günüm ah böyle mi kutlucaktim.. Duygu sömürüsü kiki :)
al bendendeee okadarrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmm kilo veriyorum diyee çok saldımben de yapmadım valla bi isteksizlik bi istikrarsızlık aldı beni gidiyor ne olacak bilemem kilolar gidiyor diye bayaa salmaya başladım ben de kendimi...oyy kaptancığım kızacak valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?