- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.761
bu hafta acayip kilo veriyorum.. Şeker içerikli şeyleri yemiyorum.. Beyaz ekmekte yemedim bu hafta.. Hakan diyet yaptığımı anladı 1 haftadir hep çavdar esmer yiyorum.. 71.8 bile gördüm akşam üzeri :) gündüz birşeY yememiştim.. Yok anacım zayıflıyorum resmen:)
hehe ay çok tatlı yaaa :))))
bu hafta acayip kilo veriyorum.. Şeker içerikli şeyleri yemiyorum.. Beyaz ekmekte yemedim bu hafta.. Hakan diyet yaptığımı anladı 1 haftadir hep çavdar esmer yiyorum.. 71.8 bile gördüm akşam üzeri :) gündüz birşeY yememiştim.. Yok anacım zayıflıyorum resmen:)
ayy canım yaaaaaaaaa sen yeme dersindee ben yermiyim kesnilikle mümkünatı yokk yememP (herhan herşey olaiblir kendime güvenmiyorum yiyebilirim:)
kızlarr bende kaçıyorum şuu kocişleee bir kavgaa edeceğizzz eşşek kızdırıyor benii eli maşalılık yapayımD cadı ilkoşşş
ki kiharikasınnn salihacımmmmmmmmmmmmm
kısss tsk canımmmmmdogum günün kutlu olsun salihaa
Yarın doğum günüm ah böyle mi kutlucaktim.. Duygu sömürüsü kiki :)
canım yorgunluk iş güç bir de uykusuzluk insanı çok sinirli yapıyor ben ilk aylarımı rezalet geçirdim sürekli sinirliydim geçti şükür..sende işe başlasan rahatlarsın aslında biraz...insanın kafasını bazen başka şeylere meşgul etmesi gerekiyor birazda olsa değişiklik oluyor..çalışmasam çıldırırdım heralde
19 aralık msj sayımı
aynalar : işlem tamam
pisiq : işlem tamam
melekayşe :
mihrace :işlem tamam
fatta :işlem tamam
emidaf :işlem tamam
fiyona :işlem tamam
1.73 : işlem tamam
hazos :işlem tamam
pinkcat izinli
sergungunser izinli
kızlar ben yatmaya gidiyom çok uykum var
herkese iyi geceler bebkler bu hafta benden böyle olcak yarım yamalak sizlerle fazla ilgilenemiyorum..
öptüm sizi kocaman
evet ya annemlerle bi gezmeye çıkayım evde duvarları ölçmekten bıktım:)aaaa cidden mi canımmm umarım çok güzel bir doğum günü geçirirsin hem annenlerde geliyor ohh ne güzelllll
olmuş walla akşamı iyi geçirmişsin tebriklercezamı çektim sanırsammmsabah1 dilim ekmek1kk peynir1 tatlı kaşiği bal1 bardak sütara1 armutöğlen1 kase çorba1 tane ekler miniklerdenakşamyarım kase çorba1 kaşik taze fasulyearahenüz yemedim ama 1 tane kivi yicimmmmmmmolmuş mu telafimmmmm
şişko fıstıkım ben:):)süper işte canım böyle devam etttt=) fıstık gibi olcannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?