Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

harikasınnn salihacımmmmmmmmmmmmm

kızlarr bende kaçıyorum şuu kocişleee bir kavgaa edeceğizzz eşşek kızdırıyor benii eli maşalılık yapayımD cadı ilkoşşş

hehe ay çok tatlı yaaa :))))

hee çok tatlı

tebrikler canım

ayy canım yaaaaaaaaa sen yeme dersindee ben yermiyim kesnilikle mümkünatı yokk yememP (herhan herşey olaiblir kendime güvenmiyorum yiyebilirim:)

kızlarr bende kaçıyorum şuu kocişleee bir kavgaa edeceğizzz eşşek kızdırıyor benii eli maşalılık yapayımD cadı ilkoşşş

iyi geceler canım

18 aralık msj sayımı

aynalar : işlem tamam
pisiq : işlem tamam
melekayşe :
mihrace :işlem tamam
fatta :işlem tamam
emidaf : izinli
fiyona :işlem tamam
1.73 : işlem tamam
hazos :işlem tamam
pinkcat izinli
sergungunser izinli

Son düzenleme:

yaaa sorma çok fena bide benimki zor bi bebek olunca daha da kötü oluyor. üniden mezun olalı 4. senem bu...3 sene hep çaliştim atanamasam da=((((((bu sene de nasılsa kadrolu değilim evde 1 sene bebeğe bakayım dedim...bi de yakın akrabam yok burda..yani bebeği bırakabilecek güvendiğim kimsee o yüzden bari seneye çalişmaya başlayayım dedim..ama çok zor gezmeye çalişmayı seven ben dört duvar arasına tıkıldım kaldım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım=((ikinci dönem için bi dershane mi ayarlasam diyorum sadece hafta sonları için babası bakar hem daha da büyümüş olacak bebiş..ay bilmiyorum ama bende kafayı yemek üzereyim....1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyümmm.kendimi çok gereksiz bulyorum bazenn..evde oturmak bana göre değil hiççç değilllllll

19 aralık msj sayımı

aynalar : işlem tamam
pisiq : işlem tamam
melekayşe :
mihrace :işlem tamam
fatta :işlem tamam
emidaf :işlem tamam
fiyona :işlem tamam
1.73 : işlem tamam
hazos :işlem tamam
pinkcat izinli
sergungunser izinli

süper işte canım böyle devam etttt=) fıstık gibi olcannnn

ellerine sağlık canım
ayşe de işlem tamam değil mi

herkese iyi geceler bebkler bu hafta benden böyle olcak yarım yamalak sizlerle fazla ilgilenemiyorum..
öptüm sizi kocaman

cezamı çektim sanırsammm

sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
1 tatlı kaşiği bal

1 bardak süt

ara
1 armut

öğlen
1 kase çorba
1 tane ekler miniklerden

akşam
yarım kase çorba
1 kaşik taze fasulye

ara
henüz yemedim ama 1 tane kivi yicimmmmmmm

olmuş mu telafimmmmm

olmuş walla akşamı iyi geçirmişsin tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…