- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.961
evet sık oluyo bizim cumartesi yine nöbet var
canımcım allah kolaylık versinnnn zorrr bir iş gece uykusuz kalmakk inan zorrrr
inş. kolaycıkkk geçer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sık oluyo bizim cumartesi yine nöbet var
hehe kirlenmeden bitiyor zatenDD ama yarımda yiyeiblirsin
DD ama 1 çok fazla yaaaa sakın 1 tam yeme
![]()
canımcım allah kolaylık versinnnn zorrr bir iş gece uykusuz kalmakk inan zorrrr
inş. kolaycıkkk geçer
yok canım zaten hiç 1 kokoreç yemedim
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh demek istiyorum sayın seyircilerrrr yuhhhhh24 saatlik bizim nöbetler sabah 8 den 8 e kadar..
canımcımm ben kaçıyorumm sanırım 7 yi doldurdumDDDDDDDDD sen işlem tamam diyee kaydet beni
hehe 6 da kaldıysammmmmmmmm sen 7 sayy ben yarın tamamalarımm
canım ii gecelerrr kolay nöbetlerrr
ay ne çeyregi kı..
ben çeyrek kokoreç için elimi kirletmem..
dün abim bana saat 8 de ankaraya ineceklerini söylemişti... bende sabah 7.30 da uyandım annemler aradılar biz geldik dediler.. meğer 6 da gelmişler... 1.5 saat parkta beklemişlerhakanın kahvaltısını hazırladım.. ona birşey demeden çıktım... eve 3 dakika bi mesafede bekliyordu annemler... ben çıkarken balkondan baktı.. benn hiç bakmadan gittim.. annemleri aldım dönerken başka yoldan getireyim dedim ama yine hakanla karşılaştık:))) abimle slmlaştı... tabi annemle konuşmuyo.. biz eve geldik kahvltı hazırladım annemde abimde sadece çay içti.. akşam geldi abim.. hakan odaya girip abime slm verdi... abim dışarı çıktı.. 5 dk sonra hakanda dışarı çıktı.. şimdi abim eve geldi hakan hala dışarda...
dün abim bana saat 8 de ankaraya ineceklerini söylemişti... bende sabah 7.30 da uyandım annemler aradılar biz geldik dediler.. meğer 6 da gelmişler... 1.5 saat parkta beklemişlerhakanın kahvaltısını hazırladım.. ona birşey demeden çıktım... eve 3 dakika bi mesafede bekliyordu annemler... ben çıkarken balkondan baktı.. benn hiç bakmadan gittim.. annemleri aldım dönerken başka yoldan getireyim dedim ama yine hakanla karşılaştık:))) abimle slmlaştı... tabi annemle konuşmuyo.. biz eve geldik kahvltı hazırladım annemde abimde sadece çay içti.. akşam geldi abim.. hakan odaya girip abime slm verdi... abim dışarı çıktı.. 5 dk sonra hakanda dışarı çıktı.. şimdi abim eve geldi hakan hala dışarda...
ya bu arada gecenin 12sindekoca bardak havuç portakal suyu içtim koçiş sıktıı..anammm çok kalorili midir aceppp..7 8 havuç 3 portakal
ayşee günaydın canım..grev yokmu sizde