- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.141
aynen yaaa benimde 20 sine kadar bi şeyler yapmam lazımmmmmm..her seferinde şu platese başlicamm kızın yüzünden bi başlayamadım..tam yapiyim diyorum kız mızlanıyor bi kısmet olmadıı yaaa..bu hafta öküz gibi spor yapıcam ve azıcık yicemmmm çok fena durum kotlar oldu diye sevindim amaaaa.tartı öyle demedi bana püfffssssssssben üzgün değilim..hiç spor falan yapmadım çaba sarfetmedim.Bu hafta baya sarfetmeyi düşünüyorum gazlamam lazım biraz 20 ocak yaklaşıyorrr..:)
aynen yaaa benimde 20 sine kadar bi şeyler yapmam lazımmmmmm..her seferinde şu platese başlicamm kızın yüzünden bi başlayamadım..tam yapiyim diyorum kız mızlanıyor bi kısmet olmadıı yaaa..bu hafta öküz gibi spor yapıcam ve azıcık yicemmmm çok fena durum kotlar oldu diye sevindim amaaaa.tartı öyle demedi bana püfffssssssss
:) kısa bir süreliğine saç dinlendirme anlamında olabilir..ama sacım koyu olsa da sarısın ırktanım cnm..köken kafkas rus :)
hoşgeldin aslııııııı..bende temizlik yaptım şimdi bitti..
canım eşind emimar değil miydi ben niye böyle hatırlıyorum
amin canım sağol
istanbula gidersen senin işin ne olacak canım
hayırlısı olsun canım ama biran önc ebaşla ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur
hatta ben izin isteyeyim sizden 15-20 dak olsa spor yapam hadi görüşürüzzz
hatta ben izin isteyeyim sizden 15-20 dak olsa spor yapam hadi görüşürüzzz
ya bende çok fazla beyaz var ırsi bide saç var hemne uzuyo boyatıyorum 2 hafta sonra beyazlar el sallıyor bana bıktım ya beyaz olmasa hiç bıyayla uğraşmayacam saça yazık valla
hoşbuldum canım sende hoşgeldin ellerine sağlık güle güle kirlet
aman bizim ev yarına kirlenir yine ne de olsa hehehehhe..kociş sağolsunn..aman bide mobilyalar koyu renk salonun toozunu alıyorum sabaha aynııı
bide dans etmek acayip kalori yakıyormuş geçen gün tvde izledim...spor yapamıyorsan dans et diyor..300 küsür kalori harcatıyormuş 1 saat dans...ben en iyisi kendime mezdeke indiriyim hehehehhehehhe oh oh yandan yandannnn çıkıçıkııııkoop kooppp
koyu renk mobilyayı severim ama şu toz sorunu olmazsa
1 saatte oynanmaz ki canım
en iyi yok böyle dansa katılmak
1 saat oryantal 340 cal 1 saat dans 210 kal...ben en iyisi oryantal yapiyimmmm kıvırrr kıvırrrr:) ama ya bi de dansöz kıyafeti lazımmm=)
aslıcım ben kaçayım çamaşırlar vardı onları asıcam bi de ütü beni bekler pofff ütüle ütütle bitmiyorrr...görüşürüzzzzzzzzzzzzz
ayşeee emooşş gördüm sizi gelin kaçmayın
emooşşş niye cevap vermiyon yoksa beni beğenmiyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?