- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.181
ikiside sölemiş amaçları neydi neden yaptılar bilmiyorum ama kalbim çok kırıldı...hiç bişey demedim sadece defnenin kıyafetlerini topladım ordan bundan sonra babmgil bakacak anne defneye dedim görmek istediğin de bize gelip görürsün bundan sonra buraya bırakmıycam dedim...anladı zaten ne olduğunu sordu bişey mi dedim dedi hiç bişey demedim sadece bundan sonra figen abla bakacak dedim yeniden...herkes ne yaptığını ne sölediğini biliyor sonuçta değil mi??
hayırlısı olsun canım demiştinya eltimin gazına geldim diye belki yine o yapmıştır
yaaa kociş bugun dediki dersaneye git istersen dedi akşamlarıı..bakalım araştırıyoruz...bi yer varmış eşimin okuldan arkadasının karısı gidiyormus onunda benle aynı bebeği var 5-8 arasıymış haftada 4 gün..ama ben onu kaçirdim yeni açılan olabilirrr..ay kendimde hiç o gayreti görmğyorum nedense poff
yok kız oynaırm ben vallaaaa=) yarım saat araylaaa...önceden 3 saat durmadan oynadığımı bilirimmmmmm=)))))))))bencede ya bizi alsınlar yok böyle dansa hehehhe..popomuz kalkarsa tabi hehhehe..adamlar bizi havaya kaldıramaz hehehehe
üzülme fıstıkkk birdahaki haftaya sıkı tutalımmm inş.üzülüyorum işteeeeeee niye böyle oldu bu hafta yaaaaaa
hoş geldinnn aslıcımmben geldim ben geldimm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ben varya sinirliyken çok motive oluyorum veliyle yine küssek mi acaba :))ay allah korusun çekemiycem artık gerginkiğe tahamülüm yok...ben de bu hafta motive edecem kendimi yarından itibaren başlamayı düşünüyorum birlikte başlayalım canım
yok canım onun yaptığı bişey değil zaten o günde o bişey yapmadı sadece anlatmışstı ben de gaza gelmiştim ama bu çok başka bişey hiç beklemediğim şeyler sölemişler hakkımda yani şok oldum duyunca yaa aslında ben herzaman seviyemi koruyordum çok içlerine girdiğim için böle oldu insanlara seven yaramıyor çünkü....
cok sevindim oryantal ve dans haberine bende durmadan saatlerce oynayabilirim :)
kızlar menüme ilave oldu akşam eşiim kızınca birazcık yedimmm
sabah
1 patatesl açma
öğlen
4 yk makarna
2 yk tavuk sote
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
5-6 tatlı kaşığı supangle
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk yoğurtt
hoş geldinnn aslıcımm
ya yapıyorum bende hep kesik kesik duzenli olunca işe yarıyo..birde vucudum alıştı artık etki etmiyo sanki daha komplex sporlar yapsam..oryantal
ay günah keçisi olmuşum.amin canım cümlemizi
valla ben bilmem sen sokuyon akıllarına onlarda miktarını arttırıyo
baklava demek hımmm
canım arkadaşım yaptı
hamur kesilir ya onla yemek yaptı kıymalı
üzerinede sarmısaklı yoğurt dökülüyor adını bilmşyorum yemeğin
ayşemm seni gürme ilan ediyorum takımımızn gürmesi sin:))) seni sevmek bu arada dereotlu poğaçandan yapıyorum yinecanım hingel denir,kesme mantı denir patates ezmesiyle de olur..salçalı de ayenir..acaba aynı şeymi?
kendimle cok tezat bir avatar koydum..ben sarışınım o koyu :)
ya yapıyorum bende hep kesik kesik duzenli olunca işe yarıyo..birde vucudum alıştı artık etki etmiyo sanki daha komplex sporlar yapsam..oryantal
ay günah keçisi olmuşum.DDDD
efet ama okadar hafiftiki tahinle yapılmış birşeyyyyy çok hafifti.
ayy sanada afiye tolsun cnaımcım
way wayy ayşem maşallah gayretli gördüm snei fısıtkımmmm kolay gelsinnhatta ben izin isteyeyim sizden 15-20 dak olsa spor yapam hadi görüşürüzzz
hehe çok güldüm yaaa kız allah iyliğini versin:)))))yok kız oynaırm ben vallaaaa=) yarım saat araylaaa...önceden 3 saat durmadan oynadığımı bilirimmmmmm=)))))))))bencede ya bizi alsınlar yok böyle dansa hehehhe..popomuz kalkarsa tabi hehhehe..adamlar bizi havaya kaldıramaz hehehehe
aaaaaaaa çok şaşırdımm hayır olsun bakalım canımm bir süre uzak durmayı dene şekercik.kızlar ben geldim..ben sinir bozucu bi gün geçirdim bgn bundan sonra kızımı kayınvalideme bırakmıycam babamlar bakacak..ama gerildik yani eşimle..benim sölemediğim şeyleri sölemiş gibi sölemişler eşimin abisine oda inanmış yani eşim beni bilmese o da inanacak onara ama herkese koydu postasını bidaha gitmiycem ben de..
süpersin emoşum afiyett olsunnnnnnnnn bayıldım menüneee
kahvaltı:
1 dilim köy ekmegi
1,5 yumrta beyazı
ögle:
1 kase çorba(mercimek)
patates oturtmanın 4 dilim patatesi
ara:
5 adet etiform
akşam:
1 tabak yogurtlu brokoli
1tabak tavuk gögsü (haşlama)
kızlarrrr bir gerginlik nedir böyle kıyamam sizee bir hamam yapınhayatım inan benimki kadar sinir bozucu yorucu birgün olamaz..
anlatmak degil düşünmek bile beni yoruyo...
kızlar ben bgn sinirimden hiç bişey yemedim menümü yazıyım
sabah aç karna 1 fincan yeşil çay
2 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini karıştırdım
ara yok
öğlen 1 kepçe aşure 6 yk yapıyor
ara 2 fincan çay
akşam fırından aldığım ekmeğin ucundan yedim okadar
şimdi de 2 fincan yeşil çay içtim
kızlarrrr bir gerginlik nedir böyle kıyamam sizee bir hamam yapınDD
doğrudur canım ben de hayal kırıklığı çok var kendi annemden babamdan ayırmamıştım ben onları..ama insanlara iyilik yaramıyor ben bunu hep unutuyorum
neyapıyormuşuzzzzzzzzzz ozaman birdahaaaaaaaaaaaaaaaahep makyaj yapıyormuşuzzzzzz:))) maşallah arkadaşımaaabugün veli toplantısı yaptım
makyaj yaptım okula yeni bir ücretli öğretmen var hocam çok güzel gözleriniz var dedi
gözlerimin güzel olduğu ancak makyajla belli oldu
ikiside sölemiş amaçları neydi neden yaptılar bilmiyorum ama kalbim çok kırıldı...hiç bişey demedim sadece defnenin kıyafetlerini topladım ordan bundan sonra babmgil bakacak anne defneye dedim görmek istediğin de bize gelip görürsün bundan sonra buraya bırakmıycam dedim...anladı zaten ne olduğunu sordu bişey mi dedim dedi hiç bişey demedim sadece bundan sonra figen abla bakacak dedim yeniden...herkes ne yaptığını ne sölediğini biliyor sonuçta değil mi??
menün güzel canım
hoşbuldum canım sende hoşgeldin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?