Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayırlısı olsun canım demiştinya eltimin gazına geldim diye belki yine o yapmıştır

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım demiştinya eltimin gazına geldim diye belki yine o yapmıştır

yok canım onun yaptığı bişey değil zaten o günde o bişey yapmadı sadece anlatmışstı ben de gaza gelmiştim ama bu çok başka bişey hiç beklemediğim şeyler sölemişler hakkımda yani şok oldum duyunca yaa aslında ben herzaman seviyemi koruyordum çok içlerine girdiğim için böle oldu insanlara seven yaramıyor çünkü....

hangisi cnm sen bana sor :)

cok sevindim oryantal ve dans haberine bende durmadan saatlerce oynayabilirim :)

kızlar menüme ilave oldu akşam eşiim kızınca birazcık yedimmm
sabah
1 patatesl açma

öğlen
4 yk makarna
2 yk tavuk sote
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek

5-6 tatlı kaşığı supangle

akşam
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk yoğurtt

ya yapıyorum bende hep kesik kesik duzenli olunca işe yarıyo..birde vucudum alıştı artık etki etmiyo sanki daha komplex sporlar yapsam..oryantal

hayırlısı olsun canım

cok sevindim oryantal ve dans haberine bende durmadan saatlerce oynayabilirim :)

hay maşallah

menün güzel canım

hoş geldinnn aslıcımm

hoşbuldum canım sende hoşgeldin nasılsın

ay günah keçisi olmuşum.DDDD
efet ama okadar hafiftiki tahinle yapılmış birşeyyyyy çok hafifti.
ayy sanada afiye tolsun cnaımcım
canım hingel denir,kesme mantı denir patates ezmesiyle de olur..salçalı de ayenir..acaba aynı şeymi?
ayşemm seni gürme ilan ediyorum takımımızn gürmesi sin:))) seni sevmek bu arada dereotlu poğaçandan yapıyorum yineD koktu mis miss
kendimle cok tezat bir avatar koydum..ben sarışınım o koyu :)

ayy canım ortak yönünüzü söyleyimm çok şirinsiniz ikinizdee bayıldım avatarınaaaaa

ya yapıyorum bende hep kesik kesik duzenli olunca işe yarıyo..birde vucudum alıştı artık etki etmiyo sanki daha komplex sporlar yapsam..oryantal

ben de aynı bi yapıyom bi yapmıyom...canım o sana etki ediyordur da sen farkına varmıyorsundur her gün alışkanlık haline getirsek aslında ama tembellik yapıyoruz işte

kızlar ben bgn sinirimden hiç bişey yemedim menümü yazıyım
sabah aç karna 1 fincan yeşil çay
2 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini karıştırdım
ara yok
öğlen 1 kepçe aşure 6 yk yapıyor
ara 2 fincan çay
akşam fırından aldığım ekmeğin ucundan yedim okadar
şimdi de 2 fincan yeşil çay içtim

hatta ben izin isteyeyim sizden 15-20 dak olsa spor yapam hadi görüşürüzzz
way wayy ayşem maşallah gayretli gördüm snei fısıtkımmmm kolay gelsinn

hehe çok güldüm yaaa kız allah iyliğini versin:)))))
aaaaaaaa çok şaşırdımm hayır olsun bakalım canımm bir süre uzak durmayı dene şekercik.

kahvaltı:
1 dilim köy ekmegi
1,5 yumrta beyazı

ögle:
1 kase çorba(mercimek)
patates oturtmanın 4 dilim patatesi

ara:
5 adet etiform

akşam:
1 tabak yogurtlu brokoli
1tabak tavuk gögsü (haşlama)
süpersin emoşum afiyett olsunnnnnnnnn bayıldım menüneee
hayatım inan benimki kadar sinir bozucu yorucu birgün olamaz..
anlatmak degil düşünmek bile beni yoruyo...
kızlarrrr bir gerginlik nedir böyle kıyamam sizee bir hamam yapınDD

sana sinirlenmek yakışıyor diyecem ama sinirlenme sen canım ama normal zamandada yeme

doğrudur canım ben de hayal kırıklığı çok var kendi annemden babamdan ayırmamıştım ben onları..ama insanlara iyilik yaramıyor ben bunu hep unutuyorum

canım yaa sen seviyordun kayınvalideni kötü söz söylemezsin kolay kolayy ama işte bazen büyük olmakdemek doğru söylemek dorğu davranışta bulunmak demek olmuyor maaleseffff, boşverrrr üzme tatlı canını kuzucum
bugün veli toplantısı yaptım
makyaj yaptım okula yeni bir ücretli öğretmen var hocam çok güzel gözleriniz var dedi
gözlerimin güzel olduğu ancak makyajla belli oldu
neyapıyormuşuzzzzzzzzzz ozaman birdahaaaaaaaaaaaaaaaahep makyaj yapıyormuşuzzzzzz:))) maşallah arkadaşımaaa

ne denirki bilemiyorum ama tepkin güzel fıstıkkkkkkkk

menün güzel canım
hoşbuldum canım sende hoşgeldin nasılsın

beğendiğine sevindim canımmmmm bu ara sağlıklı beslenme kararı aldıkk öğlenleri büroda kendimizz pişriiyoruzzzz yemeklerimizzii inş. uzun süree yaparız bu faslı zor gelmez.

ben iyiyim çok şükürrrr canımmmmmmm evde takılıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…