Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah beterinden korusun fıstıkımmm

amin canım cümlemizi

valla ben bilmem sen sokuyon akıllarına onlarda miktarını arttırıyo

azz yedim sütlü tatlı yedimmmm börek falan yemedim birde el yapimi minicik 2 ısırıklık baklava yedim

baklava demek hımmm

afiyett olsunnn kıymalı hamurrr ne şekerrrr pide gibimi

canım arkadaşım yaptı
hamur kesilir ya onla yemek yaptı kıymalı
üzerinede sarmısaklı yoğurt dökülüyor adını bilmşyorum yemeğin

canım hingel denir,kesme mantı denir patates ezmesiyle de olur..salçalı de ayenir..acaba aynı şeymi?

:)))))) ayy aslıcığım valla hiç isteğim yok yaa ama yine de 400 gr vermişim :)))) bgn dayanamadım bi bakıyım dediydim :))

demek kaçamak yapmazsan ne güzel olacakmış

güne gitsem ne olurdu acaba :))) akşam yemedim artık çok yediğim için :)))platesimi yaptım da bisiklete binesim gelmedi yine yaa offfff

fırını evden at canım böylelikle yapmazsın

gece niye uyandırıyorlar anlamıyorum ya acıksa kendisi uyanır zaten bırakın uyusun

hakan salihanın abisine selam veripte annesine vermemesi garip tapkili olsa abisinede vermez selam bence ortada başka bişey var bilmiyorum ama bu durum bana garip geldi açıkçası

canım eşind emimar değil miydi ben niye böyle hatırlıyorum

aslı kuşum geçmiş olsun.....neyse ki büyük çalı bişey dil herhal...duymadık bizde haberlerde çünkü...

amin canım sağol

istanbula gidersen senin işin ne olacak canım

hayırlısı olsun canım ama biran önc ebaşla ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…