- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.221
hangisi cnm sen bana sor :)
canım bu ne biliyormusun kendi hatalarını örtsün diye başkasını pislemek kamoflaş yani bir nevi...ama bundan sonra bir aile gibi olmayı unutsunlar bundan sonra benim için sadece eşimin annesi ve babası başka hiç bi anlamları yok artık hayatımda...
SEDA GÖKKADAR GÜLBEYAZ £££ Dinle - YouTube
ay kızlar hiç bi yerden de duymadım takıldı şu şarkı dilime kimden dinledim onu bilmiyorum bile..
Seni seviyorum seni istiyorum işte söylüyorum dinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))
kızlar kaçıyorum ben gelirim sonra benim kız mızır mızır yineee..bu aşılar çok fewna bütün gün mızırdadııı=)
canım bu ne biliyormusun kendi hatalarını örtsün diye başkasını pislemek kamoflaş yani bir nevi...ama bundan sonra bir aile gibi olmayı unutsunlar bundan sonra benim için sadece eşimin annesi ve babası başka hiç bi anlamları yok artık hayatımda...
tamam haydiii yeni slognaımızzz sağlıklıı yaşambende o kararı aldım..yarın şu alışverişi yapayımda..
ya durduk yere gerginlikkk.. ben ne oldu tam anlamadım amaaa...figen abla kim kiii
:)))) gel götüreyimm senii fıstıkkkkkk:)))))))ayy ne iyi gelirdi bütün ağrılarım geçerdi
yok şimdi uyursam gece dört dönerim
kızlar kaçıyorum ben gelirim sonra benim kız mızır mızır yineee..bu aşılar çok fewna bütün gün mızırdadııı=)
SEDA GÖKKADAR GÜLBEYAZ £££ Dinle - YouTube
ay kızlar hiç bi yerden de duymadım takıldı şu şarkı dilime kimden dinledim onu bilmiyorum bile..
Seni seviyorum seni istiyorum işte söylüyorum dinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))
figen abla üvey annem canım :))
şu oldu canım bizim oturduğumuz evin üstün de eşimin babası yüzünden ipotek var ama haksız yere konulmuş ve kanıtlanabiliyor..ben de dedim ki kayınpederime baba benim avukat arkadaşım var ben onu ayarladım sen sadece bi kere gidip vekalet vereceksin bir de durumu izah edeceksin gerisni ben takip ederim ev boşuna satılmasın ben de durum ne ona bi bakıyım birde çoç
cukla sokakta kalmak var dedim...onlar da bunu hamza abiye (eşimin abisi) bi anlatmışlar ki sorma ben akşama kadar boğazlarına çökmüşüm evi temize çıkartın sizin yüzünüzden çocuğumla sokakta mı kalacam demişim benim kalbim var ben uğraşamam bunlarla özgede sıkboğaz ediyor bize demiş..ben sanki veliyle evi için mi evlenmişim ev olmasaydı ne yapcakmışsım daha da b,r sürü şey işte ama hiç bişey demedim bir daha defneyi bırakmıycam oraya onlara bu yeter...en nefret ettiğim şey arkamdan konuşulmasıdır ben 3 aydır onların taksidini ödüyorum her ay para bırakıyorum kayınpederim kalpkrizi geçirdi çalışamıyor diye mükafatı bu oluyor işte
neler oldu anlattt sen ben okurum ya da faceden yaz sen bilirsin...aklıma takıldın vallaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?