Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kaçıyorum ben gelirim sonra benim kız mızır mızır yineee..bu aşılar çok fewna bütün gün mızırdadııı=)

sen yine dayanamazsın canım şimdi sinirden böyle konuşuyon iyi kalplisin sen

bu şarkıyı mine koşan söylemiyor muydu ya :44::44::44:

Son düzenleme:

canımm benimmmmm epey ciddi birşeyyyyyy olmuş sanırımmmmmm püfsssss ayşenin dediği bende tam anlayamadım amaa sennn aklı bşaındaa birisinnnn eminim doğru kararlar almışssındırr en azından bir süre uzak durarak düşünürsün onlarda öylee hatalarınınf arkına varrılar belki

ya durduk yere gerginlikkk.. ben ne oldu tam anlamadım amaaa...figen abla kim kiii

figen abla üvey annem canım :))
şu oldu canım bizim oturduğumuz evin üstün de eşimin babası yüzünden ipotek var ama haksız yere konulmuş ve kanıtlanabiliyor..ben de dedim ki kayınpederime baba benim avukat arkadaşım var ben onu ayarladım sen sadece bi kere gidip vekalet vereceksin bir de durumu izah edeceksin gerisni ben takip ederim ev boşuna satılmasın ben de durum ne ona bi bakıyım birde çoç
cukla sokakta kalmak var dedim...onlar da bunu hamza abiye (eşimin abisi) bi anlatmışlar ki sorma ben akşama kadar boğazlarına çökmüşüm evi temize çıkartın sizin yüzünüzden çocuğumla sokakta mı kalacam demişim benim kalbim var ben uğraşamam bunlarla özgede sıkboğaz ediyor bize demiş..ben sanki veliyle evi için mi evlenmişim ev olmasaydı ne yapcakmışsım daha da b,r sürü şey işte ama hiç bişey demedim bir daha defneyi bırakmıycam oraya onlara bu yeter...en nefret ettiğim şey arkamdan konuşulmasıdır ben 3 aydır onların taksidini ödüyorum her ay para bırakıyorum kayınpederim kalpkrizi geçirdi çalışamıyor diye mükafatı bu oluyor işte

Son düzenleme:

hmm anladım canım..kendi annen nerde?hadi yaaa niye öyle şeyler söylüyorlar kii...çok ilginç cidden... e ne yapacaksınız şimdi(e böyle olur işte sen destek olur kollarsın arkandan konuşular...

sabah
1 dilim tost ekmeğiyle kaşarlı tost

öğle
yarım tabaktan biraz fazla kıymalı makarna

ara
2 tane grissini

akşam
1 kase çorba
salata
2 kaşik yoğurtt

ara
2 tane bişküvi

ama sorun şu ki kendimi aç hissetmiyorumm..benim kendimi aç hhissetmem lazım o zaman zayıflıyorummmm

kimsecikler yok yine püffffssssssssssss..yarın arkadaşım gelecekmiş onunda bebeğii var heheh hemde erkek hehehe oh oh kızım yaşadı=)))))))sabah kalkıp bişeyler yapmam lazım ayşe kurabiyesi yapacaktım ama hindistan cevizim azcıkmış püfff..bende kup yapıcam bide zeytinli poğaça..buzluktada kekim varrr...başkada yapamam erken gelicek çünkü=)

16 aralık cuma

73.2

sabah

1 dilim çavdar
1 tavada yumurda
1 tatlı kaşıgı recel

öğle

1 kase nohut
1yk pilav
1 domates
2 yemek kaşığı yoğurt

akşam
1 kepçe pilav
1 kase makarna
1 kase kadar tavuk

17 aralık cuma

72.8

sabah

öğle

1 büyük kase mercimek çorbası
1 bardak ıhlamur

akşam

1 kase çorba
yarım tabak makarna
1 parça çikolata
2 adet bisküi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…