Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyett olsun canım gerçekten hiçbirşeyy yememişssinnnn kıyamamm

neyapıyormuşuzzzzzzzzzz ozaman birdahaaaaaaaaaaaaaaaahep makyaj yapıyormuşuzzzzzz:))) maşallah arkadaşımaaa

canım sabah buz gibi olunca yataktan çıkmak istemiyorum anca giyinip çıkıyorum evden
makyaja zaman kalmıyo

güzel bir karar inş devamı gelir canım

ayy valla iyi olurdu ardından birde masaj ooh deyme keyfine
valla kese attırmak inan masajdan daha güzle oluyor
biz bu akşam gidecektik arkadaşın eşinin işi çıkmış kaldıkkkk neyse hafta içi giderizzDDD
buranın termal otelleri çokk otellerinde hamamaları var aile odaları var oda oda her odada havuz falann çok iyi oluyr eşli falan gidiyor millet

ay ayaay teşkür ederim..
saçımı maşaladığımda kocam da şirineye benzetiyo beni hahahahaha..ay bak şirinenin fotosunuda koyabilirdim :)hiç aklıma gelmedi :)
valla yemek yemeyi sevince yemekleri de azcık biliyosun..Aslının yediği belki farklıdır ama :)

ben de aynı bi yapıyom bi yapmıyom...canım o sana etki ediyordur da sen farkına varmıyorsundur her gün alışkanlık haline getirsek aslında ama tembellik yapıyoruz işte

ole mi diyosun belki de..
bu arada ailevi bişiler olmuş..noldugunu tam kestirebilmiş değilim biri iftira attı galiba abiyle yüzleşseydin??

bende o kararı aldım..yarın şu alışverişi yapayımda..

canım bu ne biliyormusun kendi hatalarını örtsün diye başkasını pislemek kamoflaş yani bir nevi...ama bundan sonra bir aile gibi olmayı unutsunlar bundan sonra benim için sadece eşimin annesi ve babası başka hiç bi anlamları yok artık hayatımda...

alla alla bu aralar da hepimiz sorunlar yaşıyoruz yaaaaa

bende bendeeeeeeeeee bu hafta deli gibi dikkat edicem başka çaresi yokkk bu hafta resmen saçmaladım hatta dünkü menumu bile yazamadımmm

ay ay teşekkür edecek birşeyy yokk doğruuuuuuu sözzz tamamen:)
bundna sıkılıncaa şirinenin resmini koyarsınnnnnn fıstıkkkkkkkkkk

ya durduk yere gerginlikkk.. ben ne oldu tam anlamadım amaaa...figen abla kim kiii

ole mi diyosun belki de..
bu arada ailevi bişiler olmuş..noldugunu tam kestirebilmiş değilim biri iftira attı galiba abiyle yüzleşseydin??

tam olarak iftira değil ama doğru olmayan şeyler konuşulmuş arkamdan.. kimseyle yüzleşmiycem beni sadece eşimin düşünceleri ilgilendiriyor ondada bi problem yok..

ayy ne iyi gelirdi bütün ağrılarım geçerdi

bende ilk defa yedim canım zaten

hayatım şimdik çok erkenDDD ama birkaç sat sonraa uyu güzelcee al uykucuğunuuuuuu

yok şimdi uyursam gece dört dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…