- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.201
kızlar ben bgn sinirimden hiç bişey yemedim menümü yazıyım
sabah aç karna 1 fincan yeşil çay
2 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini karıştırdım
ara yok
öğlen 1 kepçe aşure 6 yk yapıyor
ara 2 fincan çay
akşam fırından aldığım ekmeğin ucundan yedim okadar
şimdi de 2 fincan yeşil çay içtim
neyapıyormuşuzzzzzzzzzz ozaman birdahaaaaaaaaaaaaaaaahep makyaj yapıyormuşuzzzzzz:))) maşallah arkadaşımaaa
beğendiğine sevindim canımmmmm bu ara sağlıklı beslenme kararı aldıkk öğlenleri büroda kendimizz pişriiyoruzzzz yemeklerimizzii inş. uzun süree yaparız bu faslı zor gelmez.
ben iyiyim çok şükürrrr canımmmmmmm evde takılıyorummmmm
valla kese attırmak inan masajdan daha güzle oluyorayy valla iyi olurdu ardından birde masaj ooh deyme keyfine
ay günah keçisi olmuşum.DDDD
efet ama okadar hafiftiki tahinle yapılmış birşeyyyyy çok hafifti.
ayy sanada afiye tolsun cnaımcım
ayşemm seni gürme ilan ediyorum takımımızn gürmesi sin:))) seni sevmek bu arada dereotlu poğaçandan yapıyorum yineD koktu mis miss
ayy canım ortak yönünüzü söyleyimm çok şirinsiniz ikinizdee bayıldım avatarınaaaaa
ben de aynı bi yapıyom bi yapmıyom...canım o sana etki ediyordur da sen farkına varmıyorsundur her gün alışkanlık haline getirsek aslında ama tembellik yapıyoruz işte
geçmiş sayfaları okuyamadım dogru düzgün üzgünüm kılzar..
bu saatte uykum geldi iyi mi
dün gece hiç uyuyamadım durmadan uyandım ondan galiba
beğendiğine sevindim canımmmmm bu ara sağlıklı beslenme kararı aldıkk öğlenleri büroda kendimizz pişriiyoruzzzz yemeklerimizzii inş. uzun süree yaparız bu faslı zor gelmez.
ben iyiyim çok şükürrrr canımmmmmmm evde takılıyorummmmm
akşam üstü eve geldigimde tartı beni 105 gösterdi.
aslında iyi haber belkide aslında tok degilim ama akşamla sabah benim 1-2 kilo farkedeyi bakalım sabaha nolcak.ayy bide alıyomuşum
canım yaa sen seviyordun kayınvalideni kötü söz söylemezsin kolay kolayy ama işte bazen büyük olmakdemek doğru söylemek dorğu davranışta bulunmak demek olmuyor maaleseffff, boşverrrr üzme tatlı canını kuzucum
neyapıyormuşuzzzzzzzzzz ozaman birdahaaaaaaaaaaaaaaaahep makyaj yapıyormuşuzzzzzz:))) maşallah arkadaşımaaa
ne denirki bilemiyorum ama tepkin güzel fıstıkkkkkkkk
kızlar ben geldim..ben sinir bozucu bi gün geçirdim bgn bundan sonra kızımı kayınvalideme bırakmıycam babamlar bakacak..ama gerildik yani eşimle..benim sölemediğim şeyleri sölemiş gibi sölemişler eşimin abisine oda inanmış yani eşim beni bilmese o da inanacak onara ama herkese koydu postasını bidaha gitmiycem ben de..
ben varya sinirliyken çok motive oluyorum veliyle yine küssek mi acaba :))ay allah korusun çekemiycem artık gerginkiğe tahamülüm yok...ben de bu hafta motive edecem kendimi yarından itibaren başlamayı düşünüyorum birlikte başlayalım canım
ay ayaay teşkür ederim..
saçımı maşaladığımda kocam da şirineye benzetiyo beni hahahahaha..ay bak şirinenin fotosunuda koyabilirdim :)hiç aklıma gelmedi :)
valla yemek yemeyi sevince yemekleri de azcık biliyosun..Aslının yediği belki farklıdır ama :)
ikiside sölemiş amaçları neydi neden yaptılar bilmiyorum ama kalbim çok kırıldı...hiç bişey demedim sadece defnenin kıyafetlerini topladım ordan bundan sonra babmgil bakacak anne defneye dedim görmek istediğin de bize gelip görürsün bundan sonra buraya bırakmıycam dedim...anladı zaten ne olduğunu sordu bişey mi dedim dedi hiç bişey demedim sadece bundan sonra figen abla bakacak dedim yeniden...herkes ne yaptığını ne sölediğini biliyor sonuçta değil mi??
ole mi diyosun belki de..
bu arada ailevi bişiler olmuş..noldugunu tam kestirebilmiş değilim biri iftira attı galiba abiyle yüzleşseydin??
kız bi saat kim dans edecek allah aşkına sıkılır insan :)))
üzülme fıstıkkk birdahaki haftaya sıkı tutalımmm inş.
cok sevindim oryantal ve dans haberine bende durmadan saatlerce oynayabilirim :)
valla kese attırmak inan masajdan daha güzle oluyor
biz bu akşam gidecektik arkadaşın eşinin işi çıkmış kaldıkkkk neyse hafta içi giderizzDDD
buranın termal otelleri çokk otellerinde hamamaları var aile odaları var oda oda her odada havuz falann çok iyi oluyr eşli falan gidiyor millet
ay ayaay teşkür ederim..
saçımı maşaladığımda kocam da şirineye benzetiyo beni hahahahaha..ay bak şirinenin fotosunuda koyabilirdim :)hiç aklıma gelmedi :)
valla yemek yemeyi sevince yemekleri de azcık biliyosun..Aslının yediği belki farklıdır ama :)
hayatım şimdik çok erkenDDD ama birkaç sat sonraa uyu güzelcee al uykucuğunuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?