- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.701
muz süt diyeti var ama..3 gün boyunca sabah öğlen akşam 1 muz 1 bardak süt içiyorsun 3 günde 3 kilo hehehehhee
olmazzzzzDD süt ısıtıp içeceksinnnnnnn süt içilmezmi yawsssss ballaaa gayet güzel oluyorrrrrrr
aslıcım oyaa evli değilim çocuğumda yok yazmıştı sanırım dünDDD hehe
oo süperr canımm senin sakinlemen için süper bir ortamın varr sinirliendikçe at kendiniiiii sahileeeee:)) otur bir kafeyee çay iççççç
ay ne güzel benim içinde gez ben kapanıp kaldım buraya sivas 70 km uzaklıkta bir kasabadayım bundan öncede erzurumun en kötü ilçesinde 5 yıl çalıştım allaha şükür bir işim var kimseye muhtaç değilim ama işim nedeniyle sosyal hayattan uzak dört duvar içinde yaşıyorum
canım ben yanlış mı hatırlıyorum çocuğun vardı dimi yanlış anlama amacım seni tanımak erkek arkadaşım demişsinde eşinden ayrıldın mı yoksa ben tamamen yanlış mı hatırlıyorum kusura bakma :26:
kızlar geçmiş yapamadım.dışarı çıkcaz şimdi gelince dünkü menümü yazacağım..bu arada yeni arkadaş gelmiş oyaa hoşgeldin sanırım adın oya geçmiş yapamadığım için bilemedim=) bu arada pinkcart dönmüş sanırım ya ben adını da bilmiyorum..dün biraz rahatsızdım giremedimmm..ama dönüşüm muhteşem olacakk aslııııııııııııııııııııı dün az yiyince bugun tam 60 ı gördüm hehehehehhehee
süt sevmiyorum ki
böreğin içine süt kattım onu yesem olur mu
cııkk içmem
ya dedim zaten yanlış mı hatırlıyorum ben bir kaç kişiyi davet ettim ya onlarla karıştırdım heralde
kusura bakma oyacııımmmm
sivasa birkaç defa geldim. o bölgenin elektirk dagıtım işini yapan firma benim çalıştıgım yerin müşterisi yani o yöreden sen elektriğin kesilince 186 yı ararsan benim müşteri temsilcilerimle konusuyorsun :)) sivas merkez güzeldi ama ilçelerini bilmiyorum tabi. tek bildigim biraz sert ikliminin oldugu ve merkezinde ramazan ayında oruç tutmayınca aç kaldıgım:)
canım ben evli değilim. hiç evlenmedim. sanırım yanlış anlaşılma olmuş. evlilikten korkan ve çocuk sorumlulugunu isteyip istemediginden asla emin olamamış müzmin bir bekarım ben:) hoş erkek arkadasım beraber yaşlanacağım insansın gözüyle baksa da( bu onun ifadesi) evlenmek sanki bana hep korkunc geliyor. :) rahatlıga alışmaktan sanırm
merhaba iyi pazarlar canım
mesaj yazdığın yerde büyük A harfi var üste
yazdığın mesajı tara o harfini tıkla mavi rengi seç canım
o büyük A harfi nerde yahu. alla alla şu an mesaj yazıyorum vs büyük A falan yok burda. acaba ben mi görmüyorum
dostum benim mesaj yazdıgım yere büyük A harfini koymayı unutmuşlar ahahahaha
heh tamam benim ayarlarımdan mış yahu:) forumlara yazı yazma şeklimi gelişmiş yein gelişmişi yerine normal seçmişim. eh herşeyin gelişmişi makbul:) şimdi oldu deneyelim görelim takım koçum:)
geçen sene 2 gün elektriksiz kalmıştım ve tabiki kaloriferde yanmadı 2 gün buz gibi ve karanlık evde yalnız kalmıştım yine çok kar yağıp elektrik direklerini devirmezse elektriğimiz gitmez inş
evlilik konusuna gelince düşünmeyeceksin düşünürsen asla evlenemezsin
Eki Görüntüle 313910
canım bak burda var sende yok mu o büyük A
aman allah korusun devrilmesin direkler yansın kaloriferler:) ben bugünde spor yapmıcam sırtım çok ağrıyor. şimdi kendime beşi bir yerde çayı yapıcam.
ya ben size resimlerimi göstermek istiyorum. resimleri senin bu ekran görüntüsünü koydugun gibi nasıl koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?