Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olmazzzzz DD süt ısıtıp içeceksinnnnnnn süt içilmezmi yawsssss ballaaa gayet güzel oluyorrrrrrr

cııkk içmem

aslıcım oyaa evli değilim çocuğumda yok yazmıştı sanırım dünDDD hehe

ya dedim zaten yanlış mı hatırlıyorum ben bir kaç kişiyi davet ettim ya onlarla karıştırdım heralde
kusura bakma oyacııımmmm

oo süperr canımm senin sakinlemen için süper bir ortamın varr sinirliendikçe at kendiniiiii sahileeeee:)) otur bir kafeyee çay iççççç

hala evdeyim:) evi sildim süpürdüm bilmem ne:) aslında notbook u alıp bi cafeye gidesim de var ama sanki üşeniyorum da evden çıkmaya:) amaan neyse bakarız daha erken

sivasa birkaç defa geldim. o bölgenin elektirk dagıtım işini yapan firma benim çalıştıgım yerin müşterisi yani o yöreden sen elektriğin kesilince 186 yı ararsan benim müşteri temsilcilerimle konusuyorsun :)) sivas merkez güzeldi ama ilçelerini bilmiyorum tabi. tek bildigim biraz sert ikliminin oldugu ve merkezinde ramazan ayında oruç tutmayınca aç kaldıgım:)

canım ben evli değilim. hiç evlenmedim. sanırım yanlış anlaşılma olmuş. evlilikten korkan ve çocuk sorumlulugunu isteyip istemediginden asla emin olamamış müzmin bir bekarım ben:) hoş erkek arkadasım beraber yaşlanacağım insansın gözüyle baksa da( bu onun ifadesi) evlenmek sanki bana hep korkunc geliyor. :) rahatlıga alışmaktan sanırm

teşekkür ederim hazo. senin adın ne?

geçen sene 2 gün elektriksiz kalmıştım ve tabiki kaloriferde yanmadı 2 gün buz gibi ve karanlık evde yalnız kalmıştım yine çok kar yağıp elektrik direklerini devirmezse elektriğimiz gitmez inş

evlilik konusuna gelince düşünmeyeceksin düşünürsen asla evlenemezsin

heh tamam benim ayarlarımdan mış yahu:) forumlara yazı yazma şeklimi gelişmiş yein gelişmişi yerine normal seçmişim. eh herşeyin gelişmişi makbul:) şimdi oldu deneyelim görelim takım koçum:)

aman allah korusun devrilmesin direkler yansın kaloriferler:) ben bugünde spor yapmıcam sırtım çok ağrıyor. şimdi kendime beşi bir yerde çayı yapıcam.

aman allah korusun devrilmesin direkler yansın kaloriferler:) ben bugünde spor yapmıcam sırtım çok ağrıyor. şimdi kendime beşi bir yerde çayı yapıcam.

afiyet olsun canım devrilsede sorun değil artık sobalı evimiz

ya ben size resimlerimi göstermek istiyorum. resimleri senin bu ekran görüntüsünü koydugun gibi nasıl koyarım

canım mesaj yazdığın yerde yukarda film şeridi işaretinin solunda insert image var onu tıkla bilgisayarındaki resimleri bul yükle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…