Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin cnm naber?

cok ince idi dilimler canımebatı kucuk değildi ama

maviyle yaz menülerini oya..

nasıl bagırmadan mı konusuyosun acaba :/

yok canım epey bağırıyorum..o lükse sahip olamıyorsun İstanbul'da sınıflar 60 kişilik olunca..
Kendini hasta moduna sokma.
Her tenefüs sıcağa yakın ılık su iç.Hatta sınıfa götürebiliyorsan götür
Tuzlu su ile yemekten önce ve sonra gargara yap

Ben en ucuna gelmiştim farenjitin..Faranjitin ana kaynağı boğazın mikrop kapması bağırmak,cok sıcak veya soğuk içmek tetikliyor.Mikrop kaptırmadan gargaranı yapacaksın.Allah razı olsun süper bir doktorum vardı yıllarca çektim.2 senedir tık yok.Antibiyotik ya da ilaçla olacak iş değil demişti.Tekrar eder demişti o yüzden gargara yap bol bol ve ılık su iç sürekli..

sağol canım yapcam bunu antibiyotik sprey ne ararsan verdi doktor ama bi işe yaramıyo. off off işimiz zor bi de kolay rahat derlerdi öğretmenlik için

sağol canım yapcam bunu antibiyotik sprey ne ararsan verdi doktor ama bi işe yaramıyo. off off işimiz zor bi de kolay rahat derlerdi öğretmenlik için

hııı çok kolay öğretmenlik..gelip 1 gün o sesin içinde dursunlar bakalım..Veli evdeki tek veya 2 çocuğunun sesine tahammül edemiyor.biz 1700 öğrencinin sesine tahammül ediyoruz.

Önce doktorun verdiğini kullanıp iyiyleş sonra hep yap göreceksin olmazsın bir daha..

hem beynimiz hem bedenimiz yoruluyo valla:8 öle yapcam cnm yarın okul var ama tam iyileşmeden tekrar bagırmak

saol canım sana da ii pazarlar

valla abinin yaptığına şaşırdım dersem yalan olur eninde sonunda oda erkek olaylara kadınlar gibi bakmıyor

herkes börek mi yedi cumartesi :)))

öyle olmuş

o hamile ifadesi ne kız:26::26::26:

hamile ifadesdi mi var hani nerde

saol canım sana da ii pazarlar

sağol canım nasılsın

Merhaba herkese keyifli pazarlar :)

bişey sorabilir miyim? menuleri nasıl maviyle yazacağım. yazı rengi bu mesaj oluşturma sayfasında nasıl değişiyor bana salak demeyin nolur ama göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…