Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

resimden kilon karın bölgesinde toplanmış görünüyor canım bacakalrında çok fazla sorun yok gibi
sporu mutlaka katman gerekiyor hayatına düzenli yürüyüşler yap en azından

göbeğimi görsen inanamazsın zaten. yani bu kiloları verdikten sonra kesin sarkacaktır o et parçası ve estetik olmam gerekecek doktor da böyle söyledi. ama hiç önemli değil vereyim de estetik de oluruz ne yapalım. yani bacaklarım da tabi bu kilodan dolayı çok ince değil ama arkadan gördüğünde beni normal bir toplu olarak tasavvur edersin ama önden gördüğünde göbek feci.

bu haşimoto troidinde kilo vermek zorlaşıyormuş. belki de 10 gündür kilo verememem bundan. yani çok az yersem tabiki verirrim ama o da sağlıklı olmaz herhalde. doktorun dedği gibi yapınca da bi icraat göremedim. ama şu da bir itiraf doktor haftanın 5 günü spor yapacaksın 40 dk dedi ben 3 günü yaptım.

benimde aynı canım spor yaparsan sarmayı engelleyebilirsin
bir 4 sene önce
85 kilodan 64 kiloya düşmüştüm 3 ayda haftanın 3 günü aletlerle çalışmıştım 1 saat hiç sarkma olmamıştı
ama şimdi çoookkkk olacak

hımm sen spora önem ver canım bide bak bakalım o zaman nasıl oluyor kilo verme işi

zaten benim hormonlarda sorun var adet ile ilgili her ay hap kullanıyorum diğer hormonlarada bir baktırsam iyi olacak

bencede. devlet hastanesine bile gitsen olur. troid testi yaptır bende de vadı o düzensizlik yıllarca kullandım dogum kontrol ilacı. bak onlar da ödem yağıyor bazı kişilerde. bence sen de kısa zamanda şu troidine bir baktır. kaybedecek bişey yok sonucta

spor hiç yok bide bıkrım artık yıllardır kilo kilo

e yavrum sporsuz bak ne güzel kilo vermişsin. demekki birazcık gayretle daha iyi olabilir. ki olmuş daha önce. sen kaç yaşındaydın benden gençsin sanırım. en azından keyifli bişeyler yapabilirsin dimi. mesela oryantal:) benim bir arkadaşım göbek ata ata verdi valla kiloları

öyle

veriyorumda gıdım gıdım
yok ya küçük değilim 30 a merdiven dayadım

öyle

veriyorumda gıdım gıdım
yok ya küçük değilim 30 a merdiven dayadım

30 dediğin neki yahu. küçük değilsin evet ama gençsin. ben de gencim hoş. ama 30 dan hatta 35 ten sonra daha zor. benim işim biraz daha zor yani. ama umarım doktor bu haşimoto için ilaç verir ve o ilaç hormonları dengelerse bende biraz daha hızlı kilo verebilriim. doktorla randevum yarın 11:50 de. çıkınca yazarım başıma gelenleri

sen bu çizelgendeki 18 kiloyu ne kadar zamanda verdin

bir yıldan fazla
benim moral bozuk olunca yemeğe veriyorum kendimi sonra hooppp başa dönüyorum benim sorun bu yoksa bu başa dönmeler olmasaydı şimdiye çoktan 50 olmuştum o kadar kiloda verdim ama dediğim gibi bir moral bozukluğu ben bitiyorum

tamam canım inş ilaç verirde işin kolaylaşır

aynen. moralim bzouk olunca yada adet dönemi yakınsa yada her ikisi birden varsa eyvah eyvah bir bütün pastayı tek basıma yerim o derece yani mesela şu an ikisi de var o yüzden dısarı çıkmıyorum içimdeki canavarı eve hapsettim

kapa bütün pencereleri kapıları çıkma dışarı sakın

kapa bütün pencereleri kapıları çıkma dışarı sakın

aynen. bir ara salata malzemesi almaya gideyim diye düşündüm ama vazgeçtim. markete girersem fena olur. dakikada bir çikolata atabilirim agzıma. bu nedenle çıkmayacağım. akşama da nesfit var evde ondan yerim. olur dimi ne dersin

olur canım sakınmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…