Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende aynı snin gibi düşünüyordum.5 sene yalnız yaşadım :) Öylede süre diyodum Ama sorumluluğu paylaşacagım biri olunca evlendim ve cok mutluyum biraz doğru kişi meselesi.Bende çocuk krizini aşamıyorum :)

Bugün yediklerim ve yemeyi planladıklarım;

saat 11:30 1 dilim uno denge light ekmek(kızarmış), 1 zeytin, 1.5 yumurtalı peynirli omlet(neredeyse yazgsız)

15:00 büyük bir fincan 5 i bir yerde çayı

16:30 2 arap hurması, bir kuru incir, 2 kuru kayısı, 5 tuzsuz badem, 2 ceviz içi. (fena halde yeme modundaydım ama öğle yemeği yemedim bunları yedim)

18:30 6 yemek kaşığı nesfit kırmızı meyveli yarım çay baydağı süt ile.

21:00 1 orta boy yeşil elma

işte o dogru kişi ile ilgili benim bir fikrim yok. yani benim düşüncelerim fazla değişken dogru da değişken. allah bilir herşeyin hayırlısı diyorum sadece. evlenecek kadar çok ve sürekli kimseyi sevemiyorum sanırım. ama şu an birlikte oldugum kişinin ki 2 yıl oldu neredeyse tanışıklığımız 2008 e dayanır beni çok sevdigine kuşkum yok. kısmet diyorum.

allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım

geri aldım yazdıklarımı gitmişsin doktora gecmiş olsuun

Son düzenleme:

canım sen yanlış anlamışsın çocuksuz değil çocuklu kadın yarım kadındır yazmış saliha :))) hani bebişle ilgileniyorsun diye ama yine de çok yanlış bi düşünce çocuklu kadın bence azalmak yerine daha da çoğalıyor...ama biz ne dersek diyelim saliha yine de bu çocuğu yapacak hiç istmem ama bi gün gelince ne kadar yanlış bir düşünce tarzıymış diycek...

bu dünya çapında kanıtlanmış bişeydir bir erkeği bebek hiçbir zaman eve bağlamaz salihacığım bir bebek kadını eve bağlar çünkü erkekler baba olarak çokta fazla iş görmüyolar ancak sevip agucuk gugucuk yapabiliyolar ilgilenip bir bebeğe bakmalarıda yarım saat ten fazla değildir çünkü bebek her zaman annesini ister babasını değil...ve bir bebek seni ya da kocanı boşanmaktan alıkoyabilir yada erteleyebilir ama bir evliliği çekilir hale getiremezler hatta ilerde o masum bebeğin hayatını cehenneme çevirir...ayrılmış bir anne babanın çocuğu olarak söylüyorum sana bu sözleri bebek için acele etme

doktorun neden öyle söyledi şaşırdım benim 110 kilodan bir arkadşım zayıfladı şu an 67 kilo hiç biyeri de sarkık değil ama sporla zayıfladı tabi o plates yaparsan gayet sağlıklı zayıflıyacağını düşünüyorum estetiğe gerek kalmaz hem :)))

günü gelince istiyeceksin canım
bende senin gibiydim birisi bebek ne zaman dediğinde dışımdan daha düşünmüyoruz diyordum içimden allah korusun diyordum :)))
olmayınca da aylarca oturup ağladım içtiğim haplar yüzünden 52 den 64 e çıkmıştım..kendini çok korkutma bence zamanı gelince sen sitediğinde allah da sana versin inşallah :))))))
aman sen çok tatlı olursun hamile kalınca size hamilelik resimlerimi koyayım bi ara bakıyorum da çok sevimliymişim :)))

hoş geldin ilkinciğim nasılsın ahmet nasıl kilo aldın mı işin nasıl gidiyor bunların hepsine cevap istiyorum :))))

ahmet kim kızzz hoşbuldum cnm evet kilo aldm ne yazık ki ii gidio birz hastayım ama idare ediorm okul ev arası senin nasıl gidio cnm

benim göbeğimin alt kısmı şu an bile aşağı sarkık:) ama bakalım inşallah senin dediğin gibi olur. tabi şu da var benim işimin evime uzaklıgı ve hastalıgın verdiği sürekli yorgunluk nedeniyle öyle günde 1-2 saat spor yapacak iş çıkışı salona platese vs gidecek ne vaktim ne de gücüm var ancak evdeki koşu bandım ve diger hareketlerim var.

akşam yemeğini değiştirdim. tüm halsizliğime ragmen popomu kaldırdım markete gittim. çünkü yarın yemek için yagsız peynir uno denge ekmek ve diyet yoğurt almam da lazımdı. böylece akşam yemeğim şöyle revize oldu;

büyük bir kase bir küçük kaşık z.yağlı salata( göbek salata, çarliston biber, roka, salatalık, limon) üzerine biraz beyaz peynir, bir dilim uno denge light ekmek.

ahmet kim kızzz hoşbuldum cnm evet kilo aldm ne yazık ki ii gidio birz hastayım ama idare ediorm okul ev arası senin nasıl gidio cnm

ayyyy seninkinin adı ahmet değilmiydideğildiyse ahmet kiminkiydi yahuuu benim de aynı canım defne ev iş eşim derken hala ayaktayım ne kadar kilo aldın kız çok almasaydın

gider canım o göbek o sarkık et kilo verdikçe gidiyor sen kendi koşulların altında plates yapabilirsin bende çalışıyorum işten gelince 30 dk plates 30 dakikada eliptik bisiklete spor yapıyorum benim de evde eliptik bisikletim var...hiçbişey yapamazsan bile günde 30 tane mekik çek...kilo verdikçe yorgunluğun gidecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…