- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.741
oya ben çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz
sivasa birkaç defa geldim. o bölgenin elektirk dagıtım işini yapan firma benim çalıştıgım yerin müşterisi yani o yöreden sen elektriğin kesilince 186 yı ararsan benim müşteri temsilcilerimle konusuyorsun :)) sivas merkez güzeldi ama ilçelerini bilmiyorum tabi. tek bildigim biraz sert ikliminin oldugu ve merkezinde ramazan ayında oruç tutmayınca aç kaldıgım:)
canım ben evli değilim. hiç evlenmedim. sanırım yanlış anlaşılma olmuş. evlilikten korkan ve çocuk sorumlulugunu isteyip istemediginden asla emin olamamış müzmin bir bekarım ben:) hoş erkek arkadasım beraber yaşlanacağım insansın gözüyle baksa da( bu onun ifadesi) evlenmek sanki bana hep korkunc geliyor. :) rahatlıga alışmaktan sanırm
bende aynı snin gibi düşünüyordum.5 sene yalnız yaşadım :) Öylede süre diyodum Ama sorumluluğu paylaşacagım biri olunca evlendim ve cok mutluyum biraz doğru kişi meselesi.Bende çocuk krizini aşamıyorum :)
göbeğimi görsen inanamazsın zaten. yani bu kiloları verdikten sonra kesin sarkacaktır o et parçası ve estetik olmam gerekecek doktor da böyle söyledi. ama hiç önemli değil vereyim de estetik de oluruz ne yapalım. yani bacaklarım da tabi bu kilodan dolayı çok ince değil ama arkadan gördüğünde beni normal bir toplu olarak tasavvur edersin ama önden gördüğünde göbek feci.
Inş canım hayırlısı bi bıdıkta benim olsun
Annem diyoki çocuklu kadın yarım kadındır... Işinede eşinede yarım zaman ayırıp bebeğinle ilgilenecen
annene katılmıyorumDDDDD üzgünümmmm Dd
evet birçocuk herkadının hakkı anne olmak dünyadaki en güzel şeylerden birisi ama olmuyorsa ömür boyu yarımmuı yaşayacağızz Alalhın takdiri diyorumm ben bütün düzenimi btün huzurmu bir çocuğuaa mal edemem, çabalaırm denerimm olmadıı olmayacakksaa kapatırımı sayfayı, evet kolay olmaz ama kapatırım birşekilde. Yarım kadınlığı kabul etmiyorumDDD
senin için hakkında çocuk hayırlısı ise olsun amaa açıkcası bir çocuk yuva kurtarmıyor çoğu zaman kadını erkeğe daha çok mahkum ediyor kötü giden bir evliliğe daha çok mahkum ediyor çocuk yüzündne çekmek durumunda kalıyorsunn bence kesinliklee ace etmeeeee çocuk yuvanı kurtarmaz şuanki sorunlarıı çözmeee çünkü sorunlaırn nedeni çocuk değill haa eşinn çocuk yüzündne bu haldeyse bilemem
göbeğimi görsen inanamazsın zaten. yani bu kiloları verdikten sonra kesin sarkacaktır o et parçası ve estetik olmam gerekecek doktor da böyle söyledi. ama hiç önemli değil vereyim de estetik de oluruz ne yapalım. yani bacaklarım da tabi bu kilodan dolayı çok ince değil ama arkadan gördüğünde beni normal bir toplu olarak tasavvur edersin ama önden gördüğünde göbek feci.
bende aynı snin gibi düşünüyordum.5 sene yalnız yaşadım :) Öylede süre diyodum Ama sorumluluğu paylaşacagım biri olunca evlendim ve cok mutluyum biraz doğru kişi meselesi.Bende çocuk krizini aşamıyorum :)
bn geldmmmmmmmmmmmmm
hoş geldin ilkinciğim nasılsın ahmet nasılkilo aldın mı işin nasıl gidiyor bunların hepsine cevap istiyorum :))))
inşallah gidecek o yağlar boyun kaç baya uzun görünüyorsun büyük avantaj..
Taksimdeyiz bu arada İst yaşıyosun?
hahaha çok güzel ve sevimlisin ama maşallah gider canım o etler merak etme :)))
doktorun neden öyle söyledi şaşırdım benim 110 kilodan bir arkadşım zayıfladı şu an 67 kilo hiç biyeri de sarkık değil ama sporla zayıfladı tabi o plates yaparsan gayet sağlıklı zayıflıyacağını düşünüyorum estetiğe gerek kalmaz hem :)))
Bugün yediklerim ve yemeyi planladıklarım;
saat 11:30 1 dilim uno denge light ekmek(kızarmış), 1 zeytin, 1.5 yumurtalı peynirli omlet(neredeyse yazgsız)
15:00 büyük bir fincan 5 i bir yerde çayı
16:30 2 arap hurması, bir kuru incir, 2 kuru kayısı, 5 tuzsuz badem, 2 ceviz içi. (fena halde yeme modundaydım ama öğle yemeği yemedim bunları yedim)
18:30 6 yemek kaşığı nesfit kırmızı meyveli yarım çay baydağı süt ile.
21:00 1 orta boy yeşil elma
ahmet kim kızzzhoşbuldum cnm evet kilo aldm ne yazık ki ii gidio birz hastayım ama idare ediorm okul ev arası senin nasıl gidio cnm
benim göbeğimin alt kısmı şu an bile aşağı sarkık:) ama bakalım inşallah senin dediğin gibi olur. tabi şu da var benim işimin evime uzaklıgı ve hastalıgın verdiği sürekli yorgunluk nedeniyle öyle günde 1-2 saat spor yapacak iş çıkışı salona platese vs gidecek ne vaktim ne de gücüm varancak evdeki koşu bandım ve diger hareketlerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?