Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bgn ki menüm
sabah açkarna 2 bardak yeşil çay
kahvaltı 1 adet haşlanmış yumurta
ara 1 bardak yeşil çay
öğlen 3 yemek kaşığı yoğurda 2 yk yulaf ezmesi 1 tutam kırmızı pul biber
ara yok
akşam 1 tabak barbunya salatası
ara 2 fincan çay şekersiz

sadece bu kadarmı? gerçi belki senin kilona ve boyuna göre yeterlidir bilmiyorum canım ama bana çok az göründü

sadece bu kadarmı? gerçi belki senin kilona ve boyuna göre yeterlidir bilmiyorum canım ama bana çok az göründü

ilk başlarda böle menüler yazanlar oluyordu bana da az geliyordu cannım ama şimdi yazdıklarını anlıyorum...zamanla alışıyor insan midem çok küçüldü o yüzden bana normal geliyor hatta bana akşam yediğim barbunya salatası o akdar çok gelmişti ki kalan son lokmaları zorlayarak yedim...ben genelde çay ve suyla dolduruyorum karnımı....

hakkında hayırlısı olsun canım sevgisinden eminsen sende aynı duygular içindeysen gerisi gelir

hoş geldin ilkinciğim nasılsın ahmet nasıl kilo aldın mı işin nasıl gidiyor bunların hepsine cevap istiyorum :))))

ayyyy seninkinin adı ahmet değilmiydideğildiyse ahmet kiminkiydi yahuuu benim de aynı canım defne ev iş eşim derken hala ayaktayım ne kadar kilo aldın kız çok almasaydın

ahmet fadikindi kız karıştırdın

hoşgeldin canım:)

hoşbulduk canım nasılsın

kesinlikle her sözüne katılıyoruumm.Aksine eve geldiğinde adam rahat,sessiz huzurlu iken çocuuktan sonra bebeğin sıkıntısı gazı cazı sesi ağlaması ev daha çekilmez hale gelecek..Ah Salihacığım acele etme sakın otursun her şey..Bak bir ayda neler yaşadın neler hissettin ki daha önceside var..tabiki sonuçta senin bileceğin iş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…