- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.761
bgn ki menüm
sabah açkarna 2 bardak yeşil çay
kahvaltı 1 adet haşlanmış yumurta
ara 1 bardak yeşil çay
öğlen 3 yemek kaşığı yoğurda 2 yk yulaf ezmesi 1 tutam kırmızı pul biber
ara yok
akşam 1 tabak barbunya salatası
ara 2 fincan çay şekersiz
sadece bu kadarmı? gerçi belki senin kilona ve boyuna göre yeterlidir bilmiyorum canım ama bana çok az göründü
canım bir de bgn telafi günüdeyim dün misfirlikteydim kkahvaltının ve böreğin dibine vurmuştum dün
ben çamaşırımı yıkadım banyomu yaptım geldim
işte o dogru kişi ile ilgili benim bir fikrim yok. yani benim düşüncelerim fazla değişken dogru da değişken. allah bilir herşeyin hayırlısı diyorum sadece. evlenecek kadar çok ve sürekli kimseyi sevemiyorum sanırım. ama şu an birlikte oldugum kişinin ki 2 yıl oldu neredeyse tanışıklığımız 2008 e dayanır beni çok sevdigine kuşkum yok. kısmet diyorum.
allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım
hoş geldin ilkinciğim nasılsın ahmet nasılkilo aldın mı işin nasıl gidiyor bunların hepsine cevap istiyorum :))))
ayyyy seninkinin adı ahmet değilmiydideğildiyse ahmet kiminkiydi yahuuu benim de aynı canım defne ev iş eşim derken hala ayaktayım ne kadar kilo aldın kız çok almasaydın
hoşgeldin canım:)
hakkında hayırlısı olsun canım sevgisinden eminsen sende aynı duygular içindeysen gerisi gelir
ahmet fadikindi kız karıştırdın
hoşbulduk canım nasılsın
iyiyim akşam yemeğimi tırtıklıyorum
afiyet olsun
bende banyodan çıktım ya uykum geldi :26:
sabahları kaçta kalkıyorsun? ögretmendin sen değil mi
evet canım
ders 9 da başlıyor okulda yürüyerek 3 dk evime
8 de kalkıyorum
işte bu şahane. benim evimle işim aynı kıtada bile değil:))) her gün kıta değiştiriyorum. :)) sabah 8 de işte olmak için 6.30 da çıkmam gerek
ama sende hayatın içindesin
normalde nerelisin? sivas mı? bir de senin ismin neydi?
canım sen yanlış anlamışsın çocuksuz değil çocuklu kadın yarım kadındır yazmış saliha :))) hani bebişle ilgileniyorsun diye ama yine de çok yanlış bi düşünce çocuklu kadın bence azalmak yerine daha da çoğalıyor...ama biz ne dersek diyelim saliha yine de bu çocuğu yapacak hiç istmem ama bi gün gelince ne kadar yanlış bir düşünce tarzıymış diycek...
bu dünya çapında kanıtlanmış bişeydir bir erkeği bebek hiçbir zaman eve bağlamaz salihacığım bir bebek kadını eve bağlar çünkü erkekler baba olarak çokta fazla iş görmüyolar ancak sevip agucuk gugucuk yapabiliyolar ilgilenip bir bebeğe bakmalarıda yarım saat ten fazla değildir çünkü bebek her zaman annesini ister babasını değil...ve bir bebek seni ya da kocanı boşanmaktan alıkoyabilir yada erteleyebilir ama bir evliliği çekilir hale getiremezler hatta ilerde o masum bebeğin hayatını cehenneme çevirir...ayrılmış bir anne babanın çocuğu olarak söylüyorum sana bu sözleri bebek için acele etme
wayyyyy hazal süpersin canımmmmm maşalalhh hadi bakaımm şimdiden böylee iseeee cumaya 59 ları rahatla göreceksinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?