- Konu Sahibi Pinarbartu
- #58.861
ben mi bana mı dedinbir arkadaşımızda aynı sorunu yaşıyor acaba neden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mi bana mı dedinbir arkadaşımızda aynı sorunu yaşıyor acaba neden
tsk hazalcımmm :))))))))))24 aralık msj sayımı aynalar : işlem tamam.. pisiq : işlem tamam gece yazdıklarını kabul ettim melekayşe : işlem tamam.. mihrace :işlem tamam.. fatta :izinli emidaf :izinli fiyona :işlem tamam.. 1.73 : işlem tamam.. hazos :izinli oyagibi: işlem tamam pinkcat izinli (25 aralıktan itibaren saymaya başlıcamm) sergungunser izinli
içimde kalanlar beni yedi bitirdi.. canım annem istenmediğini bile bile benim hatrım için kaldı bu kadar... bizi bu hale getirenler için allahtan tek bi dileğim var... allahım biraz vicdan versinnhayırlısı canım yine en doğru kararı sen vereceksin tabi ki de kolay değil bir yuvayı dağıtmak ama hakan da çabalasın canım...içindekileri dökebilmen çok iyi olmuş çünkü insanın içinde kalınca çıban gibi büyüyor...ama bu sorunla hakanla çözdükten sonra hakanın ailesinden uzak durmaya çalış o şunu demiş bu bunu demiş yok inkar etmişler yüzleşmeler bunlar insnaı sinir hastası yapar buda sana eziyet canım...sen bir an önce tavrını koy ve bundan sonra herkes sana uysun sen insanlara değil.abine de şaşırdım ama kızma abine de
sen kim bak bak yeni gelmiş bi üye sanırım.. :)))işte ben buyum. :) yanlardan taşan etler siyahta bile görünüyor yahu Eki Görüntüle 313915
annem yarım kadın derrken yani çocuğun olunca kendine kocana daha az vakit ayıracaksın dedi.. yani zamanının yarısını çocuğuna harcayacaksın demişti.. yanlış anlaşılma oldu..annene katılmıyorumDDDDD üzgünümmmm
Dd evet birçocuk herkadının hakkı anne olmak dünyadaki en güzel şeylerden birisi ama olmuyorsa ömür boyu yarımmuı yaşayacağızz Alalhın takdiri diyorumm ben bütün düzenimi btün huzurmu bir çocuğuaa mal edemem, çabalaırm denerimm olmadıı olmayacakksaa kapatırımı sayfayı, evet kolay olmaz ama kapatırım birşekilde. Yarım kadınlığı kabul etmiyorum
DDD senin için hakkında çocuk hayırlısı ise olsun amaa açıkcası bir çocuk yuva kurtarmıyor çoğu zaman kadını erkeğe daha çok mahkum ediyor kötü giden bir evliliğe daha çok mahkum ediyor çocuk yüzündne çekmek durumunda kalıyorsunn bence kesinliklee ace etmeeeee çocuk yuvanı kurtarmaz şuanki sorunlarıı çözmeee çünkü sorunlaırn nedeni çocuk değill haa eşinn çocuk yüzündne bu haldeyse bilemem
ya kızlar ben değil hakan istiyor bebeği.. dışarda yada tvde gördüğü her çocuğa ağzı açık kalıyo.. gezerken güzel çocuk görünce bi bak diyo.. bende sen bak öğren diyorum.. :))))canım sen yanlış anlamışsın çocuksuz değil çocuklu kadın yarım kadındır yazmış saliha :))) hani bebişle ilgileniyorsun diye ama yine de çok yanlış bi düşünce çocuklu kadın bence azalmak yerine daha da çoğalıyor...ama biz ne dersek diyelim saliha yine de bu çocuğu yapacak hiç istmem ama bi gün gelince ne kadar yanlış bir düşünce tarzıymış diycek... bu dünya çapında kanıtlanmış bişeydir bir erkeği bebek hiçbir zaman eve bağlamaz salihacığım bir bebek kadını eve bağlar çünkü erkekler baba olarak çokta fazla iş görmüyolar ancak sevip agucuk gugucuk yapabiliyolar ilgilenip bir bebeğe bakmalarıda yarım saat ten fazla değildir çünkü bebek her zaman annesini ister babasını değil...ve bir bebek seni ya da kocanı boşanmaktan alıkoyabilir yada erteleyebilir ama bir evliliği çekilir hale getiremezler hatta ilerde o masum bebeğin hayatını cehenneme çevirir...ayrılmış bir anne babanın çocuğu olarak söylüyorum sana bu sözleri bebek için acele etme
ayşem dinliyorum sizleri.. yanlızlığımı anlayın sevgisiz yaşanmıyor bebek isteğim bu yüzden... evliliğimi devam ettirmek için yapmıyorum bu çocuğu.. zaten böyle birşeyin vebaalini alamam.. eğer annem babam evliliğimin devam etmesini istiyorsa bi ibldikleri vardır..kesinlikle her sözüne katılıyoruumm.Aksine eve geldiğinde adam rahat,sessiz huzurlu iken çocuuktan sonra bebeğin sıkıntısı gazı cazı sesi ağlaması ev daha çekilmez hale gelecek..Ah Salihacığım acele etme sakın otursun her şey..Bak bir ayda neler yaşadın neler hissettin ki daha önceside var..tabiki sonuçta senin bileceğin iş..
bi de dansöz kıyafeti al kııız :))))))))))))))kızlar kızıma yılbaşııı şapkası veee maskesi aldık heheh çok şirin olduuuu
şöyle bi iki hafta dur alışırsın.. bende akşam yemeklerinde yarım somun yiyordum şimdi çavdar ekmeğini bile yemiyorum akşamları... yazdıkça utanıp daha az yiyorsunsadece bu kadarmı? gerçi belki senin kilona ve boyuna göre yeterlidir bilmiyorum canım ama bana çok az göründü
mrb kızlar geçmiş yapimm annemi şimddi yolcu ettimm hakan uyudu bende yatmadan önce biraz foruma girmek istedim.. bu hafta doğru düzgün giremedim... puffs yarından sonra bi aksilik çıkmazsa buralarda olurum
kız ben 24 kilo aldım hamilelikte..ama emzirirken almadım..kompostoyu falan 1 kaşık şekerle yapıyordu annem kilo almıyım diye..bak şimdi veriyorum ne güzel..hamile kalmadan öncekikiloma 2 kilocuk kaldı hehehe..sonrada evlenmeden önceki kiloma dönicimmmm hehehehe..ama hamile kalmadan ne kadar zayıflarsan kar tabiikilo almaya çok yatkınım zaten... hamileykende spor yapmaya devam edicem.. diyetle olmuyorki sadece. bebik yok şimdilik![]()
bi de dansöz kıyafeti al kııız :))))))))))))))
kaptanımız hem güzel hemde bitanedir hıhhekledim canım. ne kadar güzelmişsin maşallah
tsk canıımm aminn..aaa gitti mi annen canımm..allah kavuştursun... kız ben 24 kilo aldım hamilelikte..ama emzirirken almadım..kompostoyu falan 1 kaşık şekerle yapıyordu annem kilo almıyım diye..bak şimdi veriyorum ne güzel..hamile kalmadan öncekikiloma 2 kilocuk kaldı hehehe..sonrada evlenmeden önceki kiloma dönicimmmm hehehehe..ama hamile kalmadan ne kadar zayıflarsan kar tabii az büyüsün onu alırım valla karşıklı oynarız hehehe
kilo almaya çok yatkınım zaten... hamileykende spor yapmaya devam edicem.. diyetle olmuyorki sadece. bebik yok şimdilik![]()
ya kızlar ben değil hakan istiyor bebeği.. dışarda yada tvde gördüğü her çocuğa ağzı açık kalıyo.. gezerken güzel çocuk görünce bi bak diyo.. bende sen bak öğren diyorum.. :))))
Bir çaresi bulunur elbet çıkmazların bir uyuyup uyanalım...
alla alla önce bi hak etsin bakalım ondan sonra bebek istesin senden :)) heheheh hakan bizim takımın eline bi düşse ne olurdu acaba :))))))
günaydın kızlar nasılsınız?
merhaba kızlar..
ay bugün çok işim vardı.
sil-süpür
yıka -ütüle..
ev işleri işte.
arda bide yemek ,çay faslı..
çocukları banyodan çıkardım attım kendimi buraya..
evet zaman ayırmam lazım. size söz veriyorum yarın akşamdan itibaren haftaiçi her akşam en az 30 dk spor yapıcam. :122:
yerim onu bennnkoydum aslııı![]()
merhaba aslışş
ay evet daha banyo yapcam ama biraz spor yapayım dinleneyimde diye düşünüyom
bende bugün çıkarttım hazırladım süslerle beraber.
öyle hazırlıyorum çocuklara degişiklik oluyo mutlu oluyolar..