- Konu Sahibi Pinarbartu
- #58.881
günaydın ayşeeee
günaydın canım nasılsın?bebikin nasıl güzel duduşluu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın ayşeeee
ayşem dinliyorum sizleri.. yanlızlığımı anlayın sevgisiz yaşanmıyor bebek isteğim bu yüzden... evliliğimi devam ettirmek için yapmıyorum bu çocuğu.. zaten böyle birşeyin vebaalini alamam.. eğer annem babam evliliğimin devam etmesini istiyorsa bi ibldikleri vardır..
günaydın canım nasılsın?bebikin nasıl güzel duduşluu![]()
iyiyim valla canım uykum kaçtı kalkıyım dedim kahvaltı edeyim=)bebiş karnını doyurdu uykusuna devam ediyor zilli hehehesen nasılsınn
iyiyim cnm iş başı işte ohh evin keyfini çıkar..
aman ayşe ya evde oturmanın nesi keyiff..keşke bende şu an okula gidiyor olsaydım...çocuklarımla dersimi işleseydim bağıra çağıraa=)
evet canım inşallah atanırım...öğretmene bütçe yok bizim ülkedehahah canım şu an evde olmanın keyfini çıkar yani bebğini kendin büyütüyosun bu bebik için büyük şans..İnşallah kadro açarlarda atanırsın o çok başka tabi..Milletvekili emekli maaşlarını 0 artırmak için bütçe var öğretmen atamak için bütçe yok sevgili Mal.bak'ta(maliye bakanlığı)..
günaydın arkadaşlar... gününüz ve haftanız şahane geçsin :)
günaydın canımm..faceden istek yolladım sanagünaydın arkadaşlar... gününüz ve haftanız şahane geçsin :)
ayşe akşama ne yapsam diye düşünüyordum tavuk şiş yapmaya karar verdim senin tariflerinden hem kolay da hehehe
bi de tost makinesinde pişer di mi
yap canım afiyet olsun..terbiye işlemini uzun tut yumuşak olsun..
ben tostta pişirdim çok uzun sürüyor tabi ızgara olunca yalnız yağla biraz ben diyetlik olsun diye az yağladım..o zaman kuru oluyo.
biliyorum o yüzden şimdiden yapıcam terbiyesini...terbiyesindeki yağdan mı bahsediyorsun canım
evet canım terbiyesindeki..
gunaydın cnm nasılsın..iyi hissediyosundur kendini ?
sana özelden mesaj attım