- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.041
hehe şekerr eynen öyleeeeeeee aç karnınaaa atletle donla hahahaDDDDD
canım benim yaaa geçmiş olsun, dr a git mutlaka ihmal etmeee sinüzzüt olabilir belki akıyordurr(((
bende akşam akşam parmağımı kestimD
evdeeeee kuzucuk gel hadii sohbet edelim
cici bak kenineee canımm gelincee göüşürzzzz.
neden gülelim kendini motiveee ediyorsunnnnn kendiniiiiiiiiiiii
hehe biz ayşelyeee İmajinasyon yapıyoruzzzzDDD hehe sende katıl aramızaaaaa sendede o potansiyeli gördm
ivit ivit ben de yapmalıyım ama nasıl?
http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/67363-aktif-imajinasyon-gucu.html
bir bak linke şekerim
hem yazıyoruz hem oynuyoruzzz:))))))) yani hayallerimizi olmuş gibi gerçekleşmiş gibi yaşıyoruzz biz olmasını istediğimiz gibi yönetiyoruz
ayşenin örneği güzeldi bir evim olmuş istediğimi gibi güzel bir almışım içinde odalarında geziyorummmm falan gibi bişilerdi
o olsaydı daha hüzel ifade ederdi hayatım artık benimkiyle idare et
evet pek değerli yol arkadaşlarım hepimize güzel bir akşam diliyorum. canınızı sıkan sizi üzen kafanızı bozan herkese içinizden bi dil çıkartın ve hiçbirini takmayın kafanıza. herşeyden değerli olan sadece sizsiniz:)l
peki ben bugün ne yedim ne içtim ne yaptım bakalım;
09:00 2 dilim uno denge light ekmek arası tuzu alınmış çook az yağlı suda bekletilmiş beyaz peynir ve şekersiz çay
10:30 bir fincan 5 i 1 yerde çayı
12:30 bir çorba kasesi salata, bir çorba kasesi cacık, yarım kase çorba, orman kebabının sadece kuşbaşı etleri( patates ve bezelyeleri de vardı onları yemedim)
15:00 bir orta boy yeşil elma
16:30 yarım portakal
20:30 15 yaprak kıvırcık, çeyrek demet maydanoz, 1 salatalık, yarım çarliston, 2 taze soğan, birkaç yaprak roka ile yapılmış bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve yarım limon ilave edilmiş salata
1,5 litre su içtim ve 30 dk spor yaptım.
cumaya kadar 2 kilo verme hayali kuruyorum. bugün doktora gittim hala onun tartısında 124.5 din. pazar sabahı kendi evimdeki tartıda 126 çıktıgım için bugün çizelgemdeki değeri 126 olarak güncelledim.
güzel temennin iiçin tşekkürler canımm
menünü çok beğendimm yaaa çok hoş afiyet olsunnnnn bence cumayaa güzel şeyler göreceksin:))))
kızlarr ben çıkıyorummm hepinize ii geceler
evet pek değerli yol arkadaşlarım hepimize güzel bir akşam diliyorum. canınızı sıkan sizi üzen kafanızı bozan herkese içinizden bi dil çıkartın ve hiçbirini takmayın kafanıza. herşeyden değerli olan sadece sizsiniz:)l
peki ben bugün ne yedim ne içtim ne yaptım bakalım;
09:00 2 dilim uno denge light ekmek arası tuzu alınmış çook az yağlı suda bekletilmiş beyaz peynir ve şekersiz çay
10:30 bir fincan 5 i 1 yerde çayı
12:30 bir çorba kasesi salata, bir çorba kasesi cacık, yarım kase çorba, orman kebabının sadece kuşbaşı etleri( patates ve bezelyeleri de vardı onları yemedim)
15:00 bir orta boy yeşil elma
16:30 yarım portakal
20:30 15 yaprak kıvırcık, çeyrek demet maydanoz, 1 salatalık, yarım çarliston, 2 taze soğan, birkaç yaprak roka ile yapılmış bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve yarım limon ilave edilmiş salata
1,5 litre su içtim ve 30 dk spor yaptım.
cumaya kadar 2 kilo verme hayali kuruyorum. bugün doktora gittim hala onun tartısında 124.5 din. pazar sabahı kendi evimdeki tartıda 126 çıktıgım için bugün çizelgemdeki değeri 126 olarak güncelledim.
kızlarr ben çıkıyorummm hepinize ii geceler
aslııııı boynun nasıl oldu?
boğazım yine gıcıklanıyor bend eşimdi 1 çay bardağı turşu suyu içiyorum kalorisi fazla ama ilaçtan daha yararlıdır
öyle de bunun adı da kup öyleymiş hehehe.isim bulamadılar heralde hehehe..ya bu arada tavuk çok güzel oldu lokum gibi
komik yusufff..kas gevsetici ilaç varsa sabaha gecer rahatlıyo..tamam öperim canım bugün çocukları ilçeye hastaneye götürdük diş kontrolü için önümüze bir koyun sürüsü çıktı yusuf çekilin yaw bizim işimiz var dedi
boynum tutuldu canım krem sürdüm sıcak su torbası koyup yattım biraz
valla ayşe tavuğu=))))çok güzel yumusacıkk olduu..afiyet olsun ghehe
ayşeeee nirdesinnnnnnnnn çok güzel oldu tavukk ellerine sağlık canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/67363-aktif-imajinasyon-gucu.html
bir bak linke şekerim
hem yazıyoruz hem oynuyoruzzz:))))))) yani hayallerimizi olmuş gibi gerçekleşmiş gibi yaşıyoruzz biz olmasını istediğimiz gibi yönetiyoruz
ayşenin örneği güzeldi bir evim olmuş istediğimi gibi güzel bir almışım içinde odalarında geziyorummmm falan gibi bişilerdi
o olsaydı daha hüzel ifade ederdi hayatım artık benimkiyle idare et
hey bu aktif imajinasyon denen şeyi ben kendi zihnimde yapacakmışım öyle anladım ilk satırlardan:)
tam geçemdi ama daha iyi canım sağol
sen nasılsın
ben iyiyim. boynuna merhem falan sür ve lütfen sıcak tut.
doktor bana şimdilik noduller için ilaca gerek olmadıgını söyledi. 6 ay sonra tekrar gideceğim. insülin direncim de yookmus ama şeker değerlerim sınırdaymış kilodandır dedi. kilo verince düzelirler diye düşünüyorum dedi. d vitamini eksikliğim için ayda bir defa tek ampul kırıp suya katıp içeceğim bişey yazdı yarın alacagım.
fizyoterapist de kilo verememe durumun normal her beden kendi tepkisini verir seninki şu an şokta dedi. bu bir süre devam eder dedi hatta kilo bile alabilirsin yaglanma bile artabilir dedi. ama sonra bir anda gidecektir dedi. bozma moralini dedi. spor yapmamama kızdı. ben de yarın gidip ögle saatlerinde gidip spor yapacagım bir yere kaydolucam müdürümle beraber. en azından öglenleri 1.5 saat gitsem 45 dk spor yapsam o bile faydadır.
umarım cuma günü tartıda iyi bişeyler görürüm ayın 15 inden beri sağlıklı besleniyorum ve cuma günü 15 gündür bunu yapıyor olacağım. bakalım.
psikolojik enflasyonum için de psikologa git dedi ama bilmiyorum regl dönemindeyim 2-3 gün içinde regl olcam belki onun etkisidir. erkek arkadaşıma da bi durgun davanıyorum. gerçi onun sebepleri farklı bir ara anlatırım
uff iyiki sormussun bir çırpıda anlattım yahu:) meger anlatasım varmış
ay canım istedi kız tuzlu tuzlu zaten benimde midem bulanıyo canım istiyo bişiler
afiyet olsun
komik yusufff..kas gevsetici ilaç varsa sabaha gecer rahatlıyo..
burdayım burda :) eline sağlık cnm sen beceriklisin..
şimdi dikkatimi toplayıp anlatamam uykum var..;Oyacıgım yarın ayrıntılı anlatayım ben sana ok?
mesajımı aldın mı bu arada.facedekide benim :)))
kıs yatsana dik durmak daha cok yorar boynunu..
kızlar ben kaçıyorum uyku bastı herkese iyi geceler..Güzel rüyalar görün inş..
ay canım istedi kız tuzlu tuzlu zaten benimde midem bulanıyo canım istiyo bişiler
komik yusufff..kas gevsetici ilaç varsa sabaha gecer rahatlıyo..
kıs yatsana dik durmak daha cok yorar boynunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?