- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.061
kızlar ben kaçıyorum uyku bastı herkese iyi geceler..Güzel rüyalar görün inş..
ben de çıkıyorum. biraz kitap okuyup uyurum artık. hepicinizi sevgiyle öpüyorum. iyi geceler
bir çatalda katçatane patates vardı ben 10 tane sığdırabilirimDDDD
şaka şaka afiyet olsun:))))) çok güzzel menün fıstıkk
evet pek değerli yol arkadaşlarım hepimize güzel bir akşam diliyorum. canınızı sıkan sizi üzen kafanızı bozan herkese içinizden bi dil çıkartın ve hiçbirini takmayın kafanıza. herşeyden değerli olan sadece sizsiniz:)l
peki ben bugün ne yedim ne içtim ne yaptım bakalım;
09:00 2 dilim uno denge light ekmek arası tuzu alınmış çook az yağlı suda bekletilmiş beyaz peynir ve şekersiz çay
10:30 bir fincan 5 i 1 yerde çayı
12:30 bir çorba kasesi salata, bir çorba kasesi cacık, yarım kase çorba, orman kebabının sadece kuşbaşı etleri( patates ve bezelyeleri de vardı onları yemedim)
15:00 bir orta boy yeşil elma
16:30 yarım portakal
20:30 15 yaprak kıvırcık, çeyrek demet maydanoz, 1 salatalık, yarım çarliston, 2 taze soğan, birkaç yaprak roka ile yapılmış bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve yarım limon ilave edilmiş salata
1,5 litre su içtim ve 30 dk spor yaptım.
cumaya kadar 2 kilo verme hayali kuruyorum. bugün doktora gittim hala onun tartısında 124.5 din. pazar sabahı kendi evimdeki tartıda 126 çıktıgım için bugün çizelgemdeki değeri 126 olarak güncelledim.
ay canım istedi kız tuzlu tuzlu zaten benimde midem bulanıyo canım istiyo bişiler
afiyet olsun
komik yusufff..kas gevsetici ilaç varsa sabaha gecer rahatlıyo..
burdayım burda :) eline sağlık cnm sen beceriklisin..
şimdi dikkatimi toplayıp anlatamam uykum var..;Oyacıgım yarın ayrıntılı anlatayım ben sana ok?
mesajımı aldın mı bu arada.facedekide benim :)))
kıs yatsana dik durmak daha cok yorar boynunu..
iyimiş bi gün diyet bi gün spor ikisi bir agır mı geliyo
canım dikkat et.. hstalık çekmek zor oluyo.
3 gün 4 gece kaldı kızlar
göreyim sizi cumaya..
bol kalori yakmalar
çıkar kokusu bakalım sen sabret fıstıkk
süpersin yaaaa afiyet olsun ben snein 10 katını ymeişim aç değilmisin şekerim yaaaaa
evet pek değerli yol arkadaşlarım hepimize güzel bir akşam diliyorum. canınızı sıkan sizi üzen kafanızı bozan herkese içinizden bi dil çıkartın ve hiçbirini takmayın kafanıza. herşeyden değerli olan sadece sizsiniz:)l
peki ben bugün ne yedim ne içtim ne yaptım bakalım;
09:00 2 dilim uno denge light ekmek arası tuzu alınmış çook az yağlı suda bekletilmiş beyaz peynir ve şekersiz çay
10:30 bir fincan 5 i 1 yerde çayı
12:30 bir çorba kasesi salata, bir çorba kasesi cacık, yarım kase çorba, orman kebabının sadece kuşbaşı etleri( patates ve bezelyeleri de vardı onları yemedim)
15:00 bir orta boy yeşil elma
16:30 yarım portakal
20:30 15 yaprak kıvırcık, çeyrek demet maydanoz, 1 salatalık, yarım çarliston, 2 taze soğan, birkaç yaprak roka ile yapılmış bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve yarım limon ilave edilmiş salata
1,5 litre su içtim ve 30 dk spor yaptım.
cumaya kadar 2 kilo verme hayali kuruyorum. bugün doktora gittim hala onun tartısında 124.5 din. pazar sabahı kendi evimdeki tartıda 126 çıktıgım için bugün çizelgemdeki değeri 126 olarak güncelledim.
ben iyiyim. boynuna merhem falan sür ve lütfen sıcak tut.
doktor bana şimdilik noduller için ilaca gerek olmadıgını söyledi. 6 ay sonra tekrar gideceğim. insülin direncim de yookmus ama şeker değerlerim sınırdaymış kilodandır dedi. kilo verince düzelirler diye düşünüyorum dedi. d vitamini eksikliğim için ayda bir defa tek ampul kırıp suya katıp içeceğim bişey yazdı yarın alacagım.
fizyoterapist de kilo verememe durumun normal her beden kendi tepkisini verir seninki şu an şokta dedi. bu bir süre devam eder dedi hatta kilo bile alabilirsin yaglanma bile artabilir dedi. ama sonra bir anda gidecektir dedi. bozma moralini dedi. spor yapmamama kızdı. ben de yarın gidip ögle saatlerinde gidip spor yapacagım bir yere kaydolucam müdürümle beraber. en azından öglenleri 1.5 saat gitsem 45 dk spor yapsam o bile faydadır.
umarım cuma günü tartıda iyi bişeyler görürüm ayın 15 inden beri sağlıklı besleniyorum ve cuma günü 15 gündür bunu yapıyor olacağım. bakalım.
psikolojik enflasyonum için de psikologa git dedi ama bilmiyorum regl dönemindeyim 2-3 gün içinde regl olcam belki onun etkisidir. erkek arkadaşıma da bi durgun davanıyorum. gerçi onun sebepleri farklı bir ara anlatırım
uff iyiki sormussun bir çırpıda anlattım yahu:) meger anlatasım varmış
herkescikler kaçmışşşşheee bu arada bugun 30 dkk göbek attım heheh
selam canım naber?bütün akşaam ütü yaptım:))çamaşırları hallettim veee sonunda bitti:))sen nasılsın?
aslııı geçmiş olsun canımtamam öperim canım bugün çocukları ilçeye hastaneye götürdük diş kontrolü için önümüze bir koyun sürüsü çıktı yusuf çekilin yaw bizim işimiz var dedi
boynum tutuldu canım krem sürdüm sıcak su torbası koyup yattım biraz
ben de denemek istiyom yaaaffffffvalla ayşe tavuğu=))))çok güzel yumusacıkk olduu..afiyet olsun ghehe
fatmacığım seni dinlerken ben yoruluyorum haa amma çalışıyon kız..ıyyyy ütüden nefret ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?