Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok güzel oya menün hele akşamınn..kesin vereceksin cumaya böyle devam edersen=)

senin eline su dökemem canım..ama hamur işlerini güzel yaparım yaniii=)

selam canım naber?bütün akşaam ütü yaptım:))çamaşırları hallettim veee sonunda bitti:))sen nasılsın?

hazos çıkmışsın yaf:))ben de gidem de yatam artık...ohh yaaa hem ütüm bitti hem çaamşırım çok rahatım yaaa baya rahatladım bu hafta için...yarın karatay 1.günüm bakalım nasıl olcek?
bu arada bugünkü menüm:
niyetliydim
iftarda:1 tabak mantı,yarım kase yoğurt,havuç,turp salatası
akşam ara:1 çay fincanı 1 şekerli türk kahvesi:))ve yatış

ii geceler herkeseeee:)))
yarın yepyeni bi günle merhaba:)))))

iyimiş bi gün diyet bi gün spor ikisi bir agır mı geliyo

canım dikkat et.. hstalık çekmek zor oluyo.

yok canım ağır gelmiyorda sadece ikisi olsa çok güzel idare ederim bir de iş eklenince yoruldum dün bayaa zaten bütün gün ayakataydım eğilip kalkmaktan bir de sürekli merdiven indim çıktım o da spor oldu bana çok yoruldum dün çok soğuktu birde kemiklerime kadar işledi soğuk şimdide ısınamıyorum hem klimayı açtım hem ufoyu insallah hastalanmam defneyle hastalanmak zor oluyor

çıkar kokusu bakalım sen sabret fıstıkk

süpersin yaaaa afiyet olsun ben snein 10 katını ymeişim aç değilmisin şekerim yaaaaa

aman umursamıyorum bile ama orda zeytinlerim vardı bir de 250 milyon alacağım var onlar geriyor beni onlarıda aldıktan sonra yüzlerine bile bakmam bir daha...

biz cuma günleri bildirim yaptıktan sonra güncelliyoruz çizelgeyi gerçi ben bazen onuda yapmıyorum menün çok hoş ben de ilk başladığım da senin gibi yiyordum az az herşeyden ama ilerledikçe ya da kilo gittikçe heralde yeme isteğim azaldı nerdeyse hiç bişey yiyesim gelmiyor artık emzirmesem heralde çoktan hedefime gelmiştim...inşallah sen de yakın zaman da vereceksin kiloları canım

canım benim eltim ikinci bebeğini doğurdu zaten 80 kiloyla hamile kalmıştı şimdi o da diyetisyene gitti ona da ben dedim gitmesini senin ki gibi belki de bi sorunu vardır diye çünkü eltim ilk evlendiğinde tığ gibi ve çok güzeldi meğersem onda tiroid sorunu varmış ve kansızlık hat safadaymış genelde kilolu insanların kanı daha az olurmuş...neyse şimdi ona da liste verdi doktor ama yapmak istemiyor morali çok bozuk ben destek olmak istiyorum ama pek istekli değil...moralinin bozukluğu adetin den olabilir ya da şimdi bi yola girdin kilolar hemen gitsin istiyorsun oda gitmeyince seni şevkini kırabilir ama üzülme ben de ben de 5 aydır burdayım bi verdim bi aldım bazen bırakasım bile geldi ama iyi ki bırakmamışım şimdi vicudum alıştı bişey yapmasam da gidiyor kilolar..spor çok önemli hergün sporunu muhakkak yap canım

kuşum günaydın..naber?ben karataya başladım bugün itibariyle....kitaplarımı sipariş ettim...bugün yarın eliimde olur...sen napıyosun ne alemdesin?defnoş nassı?

aslııı geçmiş olsun canım((
bu arada süper çocuk yusuf:))hee hee hee çok güldümmm :)))
valla ayşe tavuğu=))))çok güzel yumusacıkk olduu..afiyet olsun ghehe
ben de denemek istiyom yaaaffffff(

fatmacığım seni dinlerken ben yoruluyorum haa amma çalışıyon kız..ıyyyy ütüden nefret ederim

sorma canım yaaa hafta sonu 3 gün seminer vardı anca bugüne kaldı bi de araaya görümcelerle kahve keyfi soktum akşam akşam düşün :))ya aslında durum şu ki boş olunca kendimi dinliyorum ve dinlediğim zamanada çok saçma şeylere takılıyorum sanırım..ben de yoğun tempo oydum kendime...bölelikle hem çok üretebiliyorum hem de duygusallaşmıyorum:))hee hee hee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…