Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

salihacım çıkıyorum ben.kahvaltı hazırlıyım. sanırım geçmiş yapıyosun...tekar Allah akvuştursun....

inşallah canım :) bugün öglenleri gitmek için spora yazıalcaktım müdürümle ancak kadın diş agrısı çekiyormus doktora gitmiş. herhalde bugün yalan olur spor malzemelerimi de getirmiştim. eh yine evdeki koşu bandına kaldık:) en azından şu an öyle görünüyor

off midem bi acayip sanki bi yeriyara gibi ağırıyo.. yediklerimi sürekli bozuyo... dün 75.4 bile oldum.. bağırsaklarımda durdu yine.. korkumdan ilaçlarımı da içmiyorum.. hastaneye gitmelimiyim acaba

iyiyim cnm çalışıyorum sen nasılsın?
nasıl gidiyor diyet hayat yeni bir sayfa :)

ben de çalışıyorum ama bugünlerde biraz daha gevşettim işleri.)

yeni beslenme şeklime giderek alışıyorum. arada tabiki tatlı krizlerim vs oluyor ama çok ciddi bir aksaklık yaşamadım. sporu arttırınca daha da iyi olacak. annem dün akşam sanki göbeğin biraz yumusadı dedi ahahaha ne demekse:)

off midem bi acayip sanki bi yeriyara gibi ağırıyo.. yediklerimi sürekli bozuyo... dün 75.4 bile oldum.. bağırsaklarımda durdu yine.. korkumdan ilaçlarımı da içmiyorum.. hastaneye gitmelimiyim acaba

bence kesinlikle git. ciddi bişey olabilir. gaz falan da var bunyede anlaşılan ki kilon bile artmış tabi artan kilo değil gaz vs. kesinlikle git.

yerim o anneyi ay birgünde yumuşaatı göbeği

bence kesinlikle git. ciddi bişey olabilir. gaz falan da var bunyede anlaşılan ki kilon bile artmış tabi artan kilo değil gaz vs. kesinlikle git.
bide regl olduğum için 3 kilo kadar su tutuyorum.. ama midem anormal.. bi kaç gün aç olarak kullandım ilaçlarımı onlarmı zarar verdi bilemedim

oyacım çok çok geçmiş olsun niş kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım, güzel gelişmelerrrde olmuş spora yazılmaaayı düşünmen çok güzell ah ah şu spor hepimizin canına okuyor:))

ay ilkoş güldürdün benii ya hahahahha=))))3-4 tanee
hehe allah hep güldürsün şekerDDDDDDD azmış 3-4 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…