- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.081
Allah akvuştursun canımevet tatlım dün yolcu ettim
hee hee hee denemek lazım...bi patates kızartıyım da den,,m yoksa başka bi amacı yok:))))bir çatalda katçatane patates vardı ben 10 tane sığdırabilirimDDDD
şaka şaka afiyet olsun:))))) çok güzzel menün fıstıkk
bu da güzeldi:))))hey bu aktif imajinasyon denen şeyi ben kendi zihnimde yapacakmışım öyle anladım ilk satırlardan:)
günaydın kızlarr...hava çok soğuk hem klima çalışıyor hem de ufo elektrik faturasının dibine vuracaz bu ay...
salihacım çıkıyorum ben.kahvaltı hazırlıyım. sanırım geçmiş yapıyosun...tekar Allah akvuştursun....
saol canımmmm tsk geçmiş yaptım dediğin gibiAllah akvuştursun canım
biz cuma günleri bildirim yaptıktan sonra güncelliyoruz çizelgeyi gerçi ben bazen onuda yapmıyorummenün çok hoş ben de ilk başladığım da senin gibi yiyordum az az herşeyden ama ilerledikçe ya da kilo gittikçe heralde yeme isteğim azaldı nerdeyse hiç bişey yiyesim gelmiyor artık emzirmesem heralde çoktan hedefime gelmiştim...inşallah sen de yakın zaman da vereceksin kiloları canım
ya estfrllh canım yapıyorum kendimce bir şeyler..senin eline su dökemem canım..ama hamur işlerini güzel yaparım yaniii=)
günaydın kızlarr...hava çok soğuk hem klima çalışıyor hem de ufo elektrik faturasının dibine vuracaz bu ay...
günaydın oyacıgım nasılsın??
günaydın canım benim. iyiyim sen nasılsın?
Herkese günaydın... gününüz çok çok güzel, bol hareketli, huzurlu, sağlıklı ve güzel sürprizlerle dolu geçsin.
günaydın kızlargünaydın mutlu umutlu bir gün olsun
iyiyim cnm çalışıyorum sen nasılsın?
nasıl gidiyor diyet hayat yeni bir sayfa :)
off midem bi acayip sanki bi yeriyara gibi ağırıyo.. yediklerimi sürekli bozuyo... dün 75.4 bile oldum.. bağırsaklarımda durdu yine.. korkumdan ilaçlarımı da içmiyorum.. hastaneye gitmelimiyim acaba
yerim o anneyiben de çalışıyorum ama bugünlerde biraz daha gevşettim işleri.) yeni beslenme şeklime giderek alışıyorum. arada tabiki tatlı krizlerim vs oluyor ama çok ciddi bir aksaklık yaşamadım. sporu arttırınca daha da iyi olacak. annem dün akşam sanki göbeğin biraz yumusadı dedi ahahaha ne demekse:)
bide regl olduğum için 3 kilo kadar su tutuyorum.. ama midem anormal.. bi kaç gün aç olarak kullandım ilaçlarımı onlarmı zarar verdi bilemedimbence kesinlikle git. ciddi bişey olabilir. gaz falan da var bunyede anlaşılan ki kilon bile artmış tabi artan kilo değil gaz vs. kesinlikle git.
oyacım çok çok geçmiş olsun niş kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım, güzel gelişmelerrrde olmuş spora yazılmaaayı düşünmen çok güzell ah ah şu spor hepimizin canına okuyor:))ben iyiyim. boynuna merhem falan sür ve lütfen sıcak tut.
doktor bana şimdilik noduller için ilaca gerek olmadıgını söyledi. 6 ay sonra tekrar gideceğim. insülin direncim de yookmus ama şeker değerlerim sınırdaymış kilodandır dedi. kilo verince düzelirler diye düşünüyorum dedi. d vitamini eksikliğim için ayda bir defa tek ampul kırıp suya katıp içeceğim bişey yazdı yarın alacagım.
fizyoterapist de kilo verememe durumun normal her beden kendi tepkisini verir seninki şu an şokta dedi. bu bir süre devam eder dedi hatta kilo bile alabilirsin yaglanma bile artabilir dedi. ama sonra bir anda gidecektir dedi. bozma moralini dedi. spor yapmamama kızdı. ben de yarın gidip ögle saatlerinde gidip spor yapacagım bir yere kaydolucam müdürümle beraber. en azından öglenleri 1.5 saat gitsem 45 dk spor yapsam o bile faydadır.
umarım cuma günü tartıda iyi bişeyler görürüm ayın 15 inden beri sağlıklı besleniyorum ve cuma günü 15 gündür bunu yapıyor olacağım. bakalım.
psikolojik enflasyonum için de psikologa git dedi ama bilmiyorum regl dönemindeyim 2-3 gün içinde regl olcam belki onun etkisidir. erkek arkadaşıma da bi durgun davanıyorum. gerçi onun sebepleri farklı bir ara anlatırım
uff iyiki sormussun bir çırpıda anlattım yahu:) meger anlatasım varmış
hehe allah hep güldürsün şekeray ilkoş güldürdün benii ya hahahahha=))))3-4 tanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?