- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.621
evet anlatıyo hehehetam yılbaşını anlatmıyo mu:125::89:
hehe normal olduğum söylebenezzz=)
Günaydın arkidişleer gününüz güzel geçsin bu yılın son günlerinde herşey mukemmel olsun:)
günaydın Oyacığım nasıl gidiyor her şe..keyifler nasıl?
iyiyim bitanem. 2 gündür akşam yemeklerini kaldırmayı başardım. çok cıkmıyorum da. bu daha iyi hissettiriyor. bu sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi. çılgınca bir tartılma isteğim vardı acaba kilo verdim mi diye. yarım tam tamına 15 gündür diyette oluyorum. pazartesi günü gittiğimde 200 gram vermiştim ama bilmiyorum yarına bişey değişecek mi umarım değişir:)
sen nasılsın?
canım iim sagol..benim kilo verme sürecim gram gram..ergenlikten beri bu kilodayım..birde bacagımda çatalklar var hızlı vermek istemiyorum..
Sana gelince inşallah vermişsindir vermesende sıkma canını bazen vermiş oluyo insan ama tartıda cok farkedemiyor.1 önceki gun su içme durumu,regl olma, tuvalete cıkma gibi durumlar farkettiyor bende mesela..umarım sağlıla istediğin kiloya ulaşacaksın
cnm benim sorular lise 2
sende aslı paylaşım yapsak kızıyon yapmasak kızıyon..kızlar ya yuuh diyorum başka bişey demiyorum 30 sayfa geçmiş mi olur ya
ama nazar değdirmeyim ben
çok güzel böyle devam
vavv süper hadi bakalım aslı yeni yıla 80 li rakamlarla gircen herhaldesabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 avuç kuruyemiş
akşam
2 köfte
1 dilim ekmek
ara
2 bardak çay
bugünkü menüm
13.00
2 kase lahana çorbası
16.00
3 keçiboynuzu
19.30
1 tabak fırında patatesli balık
Günaydın arkidişleer gününüz güzel geçsin bu yılın son günlerinde herşey mukemmel olsun:)
günaydın herkesee
mutlu umutlu bir gün olsun..
iyiyim bitanem. 2 gündür akşam yemeklerini kaldırmayı başardım. çok cıkmıyorum da. bu daha iyi hissettiriyor. bu sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi. çılgınca bir tartılma isteğim vardı acaba kilo verdim mi diye. yarım tam tamına 15 gündür diyette oluyorum. pazartesi günü gittiğimde 200 gram vermiştim ama bilmiyorum yarına bişey değişecek mi umarım değişir:)
sen nasılsın?
kolay gelsin canım........sağol cnm hala btmedi artık gerisini yarın okulda hallederm sıkıldım yaa
bencede alışsın heheheya fena kokuyo ama ev
şimdiden oda alışsın canım iyidir sonra zor geliyo insana
çok güzel aslıcımmmmsabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 avuç kuruyemiş
akşam
2 köfte
1 dilim ekmek
ara
2 bardak çay
wuwwww süpersinnn salihaaaşimdi geldim eve 1 saat yürüyüş yarım saatte parktaki aletlerle çalıştımm buz gibiydi uuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwww
menünde harikaaaabugünkü menüm
13.00
2 kase lahana çorbası
16.00
3 keçiboynuzu
19.30
sağol şekerimmmmmmmmmmmmmmohh afiyet olsun canımçok çok güzel bir menüü bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
iki kişilik ypamayı başarabileckemisinDD hadi bakalım ayy o güzel sofranında vir fotosonu çekkk şekerrcim:)) yiyemesekde gözlerimizzz doysunn
oy oy oyy ellerine sağlık yaaa ben buradaaaaaaaa okudukça acıkıyorum yaaa ofss
oy oyy afiyet olsun canımmm hedefinee uymuşssunnn süpersin bende ufak birrr kaytarışş olduu ama fena değilim yinede:d
evet anlatıyo hehehe
est.univ. hocamız bir grafik çizmişti..normal olmak iyi değilmiş..özellikli ve çatlak olmak lazım biraz..sende olesin :)
nasıl yani bir gün önce çok su içmişsem fazla mı çıkıcak
kızlarrrr sabahın 7sinde regl oldum karnımm ağrıyorrrrrrrrrrr
ben şimdi reglim diye çok çıkar mı ki kilomm pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
süper süpersüper ötesiii canımmm çok beğendim afiyet oslunnnnsabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 avuç kuruyemiş
akşam
2 köfte
1 dilim ekmek
ara
2 bardak çay
afiyet olsun çok güzell salihacımmmm seni ekmek yemeden görmek ne güzel:) alışmazsın snaıyordum :)bravooooobugünkü menüm
13.00
2 kase lahana çorbası
16.00
3 keçiboynuzu
19.30
senin o bıdığı ben yeirmmm şirinee yaaaaaaaaaa neyapsın annecik senin için aldığı kiloları güle oyna vermeye çalışıyor:))bu arada bugün 30 dk göbek attım oh oh bu yeni sporum..kızda bana bakıyor salak salak napiyo deli diye söyleniyordur kesin içinden..bi de arada sırıttı hehehe
kız öncesin de ödem olur..
benimde bitmek üzere yarına kadar biter heralde
tarçından yardım al şeker isteği krizlerinde .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?