- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.081
karanfil de eklersen tatlı bi tadı ve güzel kokusu olur:)neyse cumaya kadar tartılmayacagım asabım bozulmasın diye. daha çok bitki çayı lazım bana:) bu arada ıhlamurun içine birkaç kurutulmuş kuşburnu ve kabuk tarçın atınca güzel oluyormuş içimi tavsiye ederim. ama bu kabuk tarçın erimiyor ben eriyecek düye düşünmüştüm:)
dün çok yedim ama 5 saat boyunca hiç oturmadan dolaştım..
selam kızlar nasılsınız
ev arkadaşımın bugün doğum günü komşu pasta yaptı süpriz yaptık yeni gittiler bende anca gelebildim
nasılsınız
ben bugün çamaşır banyo ile uğraştım
son 3 hafta artık evime gitmek istiyorum gün saymaya başladım
karanfil de eklersen tatlı bi tadı ve güzel kokusu olur:)
izne çıkacakmis sorunu bende bilmiyorum..nolmus canım özgeye
aslııı hiç sesin çıkmıyor bitanem... ne oldu ısıtabildiniz mi evi geldi mi anahtar
menümü yazayım...
kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
ögle
1 tabak haşlama brokoli
üzerine 1 kase sarmısaklı yogurt
1 ısırımcık börek
gece ya yogurt
yada elma düşünüyom bakalımmm
belkide bişi yemem
şuanda tarçınlı yeşilçay içiyorum
aslııı hiç sesin çıkmıyor bitanem... ne oldu ısıtabildiniz mi evi geldi mi anahtar
evine mi? ailenin yanına mı gideceksin? tayin mi oldun? işi mi bıraktın? kafamda bi sürü soru var cevapları nedir pls:)
yok canım yarıyıl tatili var ya ondan
off kızlar netim berbat ya
hee ben onu düşünemedim yahu.
ağır mı netin
hee keşke tayin olsaydı ama nerdeeee
eee siz naptınız bakalım nasıl geçti yılbaşınız bilet aldınız mı para çıktı mı beni görecekmisiniz
:) :) :) :) acıkınca müzik dinleyin diyorlar:)akşam yemeğinden 2 saat sonra beliren yeme cinnetinde yediklerim;1 kuru köfte, 2 arap hurması(iftarda yenenlerden), 5-6 fındık, 1 badem, 2 kk diyet ğeynir 4 yeşil zeytin(((neyse ki sonrsında bıraktım. şu an 2. bardak tarçınlı ıhlamurumu içiyorum ve acımasız yorumlarınızı bekliyorum.
akşam yemeğinden 2 saat sonra beliren yeme cinnetinde yediklerim;
1 kuru köfte, 2 arap hurması(iftarda yenenlerden), 5-6 fındık, 1 badem, 2 kk diyet ğeynir 4 yeşil zeytin(((
neyse ki sonrsında bıraktım. şu an 2. bardak tarçınlı ıhlamurumu içiyorum ve acımasız yorumlarınızı bekliyorum.
bende 8 bilet var 3 tane de sevgilimde onlarında resimleri bende:) ama bakamıyorum ki millipiyangonun sitesi çalışmıyor
:) :) :) :) acıkınca müzik dinleyin diyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?