Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok tatlısınnnnnnnnnnnnnn canımmmm yaaaa mutlu mutlu senelerrrr

teşekkür ederim canım benim ben sıkıldım ama en iyisi bu yoksa geri almak da var
sıkılmakta haklısın fıstık amaaa güzel gidiyorsunnnn istediğinkiloyaaaaaa geldiğindeeeeee inş.. bu sıkıntılar geçecke..

hepimize çektirdi bu ilknur canım

(( hüngür hüngürrr:)))mezun olayımdaa görün siz hıhhh:))
ozamanda girip başınınız şişiriceem amaaa yine kurtulamayacaksınızzz

aminnnn inş. diline sağlık şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tüm temennilerin bizdende sana gelsinn:)
süpersin afiyett olsun yeni yıldaaa diyetini bozmayan bir senssin herhaldeDD

oyy oyyyy oyyyyyy:))) hepsinden canım çektiDDD olsada yesek çok bekledik davet ederisn diye ama nerdeee sen tekbaşına götürmüşssün

afiyett olsun canım sende bozmamışssınn diyeti bravoo:)))

leslie nin videolarını indiriyorum:) netten buldum. bunlardan birini yapıp mesela 2 mil olanı(35 dk) ardından bi 30 dk da koşu bandı yaparsam ne güzel olur:)
süperr olur şekerim:)))) hehe hadi bakalım şimdiden kolay gelsin
dün ki menümü yazmıycam hindiler pastalar kurabiyeler mezeler ne bulduysak götürdük vallah artık aslıcığım yapicek bişi yok yılbaşıydı yani :)))))

hehehe yazma yazmaa canlar çeker falanD bulan var bulamayan varDD haha afiyett olsun fıstık

slm kızlar nasılsınız donduk biz bugün benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez
arkadaş kömürlüğün anahtarını yanında götürmüş komşulardan kimse yok onlardan anahtar alsak
kömür aldığımız komşuda diğer kömürlerimiz onu aradım getirin diye bekliyoruz şimdi

hakikaten fena olmuş bu durum aslıcım ya sıkı sıkı giyin bari hasta falan olma

bu yıl için yeni kararlar alan var mı?ben bi sürü aldım bakalım ne kadarını uygulayabileceğim?

bende var bişiler:) bakalım elimden geldiğinde uygulamay da geçeceğim.mesela işe dün gece erkek arkisi ile içmeye giden ve eve gece 02:00 den sonra gelen ancak eve geldiğinde bana haber vermeyi unutan sevgilimle kavga etmeyerek ilk kararımı uygulamaya başlamış oldum:)

menumu yazayım o zaman ben;:)

kahvaltı yok çünkü 11:00 e kadar uyudum

11:30 3 dilim uno denge light ekmek, 1 kk beyaz peynir, 10 zeytin, 1 rafadan yumurta, şekersiz çay

14:30 yeşil kahveyi yaptım ama o kadar iğrençti ki içmek mumkun olmadı bögk. ben de light süt kaynattım içine bir çubuk tarçın attım içtim

17:30 3 elma dilim ayva

18:15 2 tane ızgara köfte(ekmeksiz yoğurulmuş), bol yeşil salata(az yağlı bol limonlu), yoğurtlu kereviz salatası(2 yemek kaşığı kadar.)

akşamın devamında sanırım bişey yemem. en fazla çay falan içerim.

bugün sauna eşofmanımı giyip 40 dk koşu bandında yürüdüm eğim 0 hız 4.6 ile. ha bir de evi silip süpürdüm. aktivitem bu kadardı. bugün evden çıkmadım.

oyy canım gelseydin keşkeeeeeeeeeeeeeee

anammm donma kızzzzzzzzzzz

süpersin valla darısı başıma bende kavga etmemeye çalişacağım..bakalım ne kadar dayanıcam hehehe

hadi ya kötü müymüş o kadar yeşil kahveeee

aslıcığım ben izine ayrılmak istiyorum ama süre veremiyorum..sürekli olarak ailemle çözemediğim problemlerimiz vardı az çok sizde biliyordunuz ama son zamanlar yansıtmıyordum birazda hızlı kilo vermemin sebebi buydu...istersen mezun da olabilirim hedef kiloma geldim çünkü...ne zaman geleceğimi bilmiyorum bi düzenim olmıyacak babamlarda kalacam orda da net yok...
neyse hbr bekliyorum senden.......

canım ınş kısa sürede halledersin..

dayanamdım ıhlamur kaynattım kendime ve yanında da 2 kk kadar en diyetinden lora benzeyen peynirimle birkaç tane zeytin yiyeceğim. bunu yapmam lazım çünkü ondan 5 dk evvel neredeyse agzıma kocaman bir gofret sokuyordum. son anda çıkarttım ve yerine koydum

regl im de gecikti 1-2 gn kadar belki ondandır bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…