- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.481
günaydın kızlarrr:118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::103::103:
günaydın canım nasılsın durumlar iyiye gitmiş sanırım hayırlısı olsun
iyi kötü gidiyo.. insan sevdiğiyle evlenmeli bence.. sevmeye çalışmak çok zor
ay ellerine sağlık cnaımmmm valla olsada yesek diyorummmaynen canım...arkadaşım gelecek poğaça yaptım şimdi pasta yapmiştim zaten...ayşe çok kolay bi poğaça tarifi bi dene yazıyorum
1,5 çorba kaşiği sirke
1 bardak yoğurt
1 pk k.tozu
1 pk kahvaltılık yağ(250 gr)
hamur yumuşak olana kadar un..
içine zeytin ayıklayıp doğrayıp koyuyorsun..elinde yuvarlak bastırıyorsun.zeytin koyup yuvarlak yapıp kapatıyorsun.top top olacak...ben şimdi peynirli yaptım zeytin ayıklamak zor geldi ama zeytinli çok güzel oluyooo
:))))) zor bir karar bencee yiyip yiyip zayıf kalalımmseçim yapmak lazımyiyip şişman olmakmı kısıp zaayıf olmak mı
buna karar vermek irademi zorluyor.. mis gibi yemeklerin karşısında
:)))) hoşgeldin benim güzelimmmm negüzel hasrett gidermişssinizzzzz yakınsanız sık sık gittt hasret kalmayın böyleeeee bende bende annemi babbamı özledim yaa pufff duygusala bağladım bak şimdikızlar ben dün akşam işten çıkışta doğruuuuuuuuu teyzoşuma gittimmmmm(kendisi dukan diyetiyle 20 kilo vermiş 55 kg olan 50 yaşında ama 30 gösteren çokk güzell bir hatundur)
annem gelmişşş teyzoşuma ikiside dukan diyeti yapıyor ama bende hani giderken elim boş gitmemeyim didimm havuçlu kek v.s bişiler aldım teyzoşş tabi bastıı fırçayıı niye para harcıyosundaa gitmiş en pahalı yerden almıştaaahemm dietteyiz bizzz diye yani kısaca yemedi hatunlarr saat 7 gibiydi zaten ben bir dilim yedim sıcak bir kahve ile ohh missss türk kahveside içtim akşam baya özlemişim teyzemi fırsat bulupta gidemiyorum kızdı haklı olarak :))))) yani akşam baya güzel geçti annemide özlemiştim zaten:))) akşam gitmeseydim gelecektim topiğe cezaya kaldım mı yoksa kalmadım mı bilmiyorum:26:
pamuk şekerim gelmişş aşağıda görüyorummmm hoşş geldin canım benimm nasılsınnn:13::13::13::13::13::13::13:
ay ellerine sağlık cnaımmmm valla olsada yesek diyorummm
:))))) zor bir karar bencee yiyip yiyip zayıf kalalımmDDDD
:)))) hoşgeldin benim güzelimmmm negüzel hasrett gidermişssinizzzzz yakınsanız sık sık gittt hasret kalmayın böyleeeee bende bende annemi babbamı özledim yaa pufff duygusala bağladım bak şimdi((
birtaneciğimmmm dünkü sayımı yapmadımDD umarım cezaya kalmazsınn bıdık
merhaba cnaım ben ymeeğe gider öğleden sonra görüşelim gel mutlaka
salihaa canım ben çıkıyorum öğlen görüşürüz öptüm çok
aynen canım...arkadaşım gelecek poğaça yaptım şimdi pasta yapmiştim zaten...ayşe çok kolay bi poğaça tarifi bi dene yazıyorum
1,5 çorba kaşiği sirke
1 bardak yoğurt
1 pk k.tozu
1 pk kahvaltılık yağ(250 gr)
hamur yumuşak olana kadar un..
içine zeytin ayıklayıp doğrayıp koyuyorsun..elinde yuvarlak bastırıyorsun.zeytin koyup yuvarlak yapıp kapatıyorsun.top top olacak...ben şimdi peynirli yaptım zeytin ayıklamak zor geldi ama zeytinli çok güzel oluyooo
akşamları niye böyle çok yiyoss:26:
akşamları sadecesalata yoğurt yesek süpercik olur
show tv de saba tümerde murat topoğlu var diyetisyenn
saba tümerdeki diyetisyen dedi ki canınız baklava çikolata istediğinde hurma ve leblebiyi aynı anda ağzınıza atın onu yiyin baklava hissi veriyormuşş.bi de kalorisi azmış hurmanın yiyin onu diyor=) hurma alicimmmmm hemen kendime
dolu bi menü ama güzel afiyet olsun.. yaş pastayı bizim yerimize de yeeselam kızlarrrrr size bugünkü menümü yazyım
sabah
1 minik domates
1 yumurta az bir tereyağına kırılmış
1 incecik dilim ekmek (hazır naknalarda dilimlenmişlerden)
ara
1 kupa süt
öğlen
1 kepçe çorba
yarımdan az gözleme(saydım 5 ısırık:)))
ara
3 ceviz,2 iftarlık hurma
akşam(gezmeye gideceğim ikramları öğrendim:)))
1 dilim ince yaşpasta
1 ayşe poğaçacası:)))) dereotlu olandan hehe
belki eve bir elma yerim yada bir bardak süt içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?