- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.521
çiçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
banada paylaşım arttı gibi geldi.İlkoş ve Saliha az yazıyor ya bu aralar sana azaldı gibi gelmiştir
Bence iyi böyle çoğunluk ne derse uyarım
ayşeeee seni görüyorum aşağıda kaçma gel buraya
yok cnm yanlış soledimyumuşak oluyor kıyır kıyır oluyo hehehehe
gözünü seveyim Türkçe
kızlar biliyorsunuz artık bütün mesajları saymak yerine 7 mesajı sayıp gerisini saymıyoruz bu sayan kişiye faydalı oluyor ama ben bu uygulamaya geçtikten sonra paylaşımın azaldığını düşünüyorum ve eski sisteme dönmeyi düşünüyorum orda sayıları görüp sanki daha fazla katılıyorduk son bir haftadır paylaşım hoşuma gitmiyor siz ne dersiniz
fiyona face gelir misin?
kızlar öğle yemeği olarak bir tane lahmacun yedim ve günü kapattım inş.
burdayım şeker..genelde şu oluyordur.opera kullanıyorum.Tarayıcımda neyi en son acık bırakmışsam o sayfaları acıyor..Aslında acmıyorum topiği otomatik acıyor..
kızlar ben geldim nasılsınız???geçmişe bakmayı düşünüyorum ama pek gözüm yemiyo açıkcası.biz işleri yoluna koyduk gibi iznim bitebilir artıkın...
iyi o zaman
canım ev arkadaşım temel eğitim kursuna gidiyo dün kursta bir hoca okula yazı geldiğini öğretmenlere gece nöbet yazılacağını okula gidip nöbet tutacağını söylemiş o kızada gece 12 -4 arası nöbet yazmışlar kurstakiler hocam müdür size şaka yapmıştır demişler o da bizde öyle düşündük yok dedi müdür ciddiymiş
size böyle bir bilgi geldi mi
ne saçma ya iyice işin şeyini çıkardılar :18::18::18::18:
hımm afiyet olsun canım akşam yoksa sorun yok ama meyve ye akşam
anladım cnaım bende diyom bu ayşe niye gelipte yazmıyo yoksa bizi beğenmiyor mu diye
hoşgeldin canım
sorununuzu çözdüğünüze çok sevindim allah bir daha göstermesin
ve iznini bitiriyorum hoşgeldin aramıza tekrardan
hımm afiyet olsun canım akşam yoksa sorun yok ama meyve ye akşam
anladım cnaım bende diyom bu ayşe niye gelipte yazmıyo yoksa bizi beğenmiyor mu diye
hoşgeldin canım
sorununuzu çözdüğünüze çok sevindim allah bir daha göstermesin
ve iznini bitiriyorum hoşgeldin aramıza tekrardan
ole değilde bizimle ilgili bişi duydum buna benzer..linki bulursam atarım
iice zıvanadan cıktılar ufffffffffff
hoşbulduk canım inşallah bir daha göstermez tam çözemedik ama üstesinden gelmeye çalışıyoruz...özledim valla...öle çok da olmadı ama ayrılalaı bi parçamız olmuş artık burası bayaa eksiklik hissettim...
kendime bugün plates topu felan almaya düşünüyorum eve giderken alışveriş yapayım bii eksiklerim var
beyenmem mi emme ayıp ettin
Fadikciğim naber goremiyorum seni hiç?
yine ne saçmaladılar acaba :18::18::18::18:
allah sonumuzu hayır etsin
inş tamamen çözersiniz canım
al canım al zıplarsın ne güzel
birtürlüü karşılaşamıyoruz z kiiiiiiiiiiiiiiiiii
wallaaa ben 2 gunluk yılbası tatılınden sonra ınanılmazzz iyiyimm canımm şükür yanii toparladım kendımı:)))))))
sen nasılsınnn?
sende kararlar mı aldın?süper cok sevindimmm..iim canım cok sukurrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?