Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ohhhhhhhh yarasın kuzucuguma gayet saglıklı

bi doktora mı götürsen canım bir derdi mi var yoksa hep yapıyor mu?

canım gittik geçen gece doktoro gözğ kötüydü ya o da geçti bi sorunu yok gaz ilacı da kullanıyoruz hala..dün dedim acaba sütüm mü azaldı gittim aptamil aldım onu da 1 saatte 40 cc içirebildim anlamadım valla..benim kız huysuz heralde =)

aman saglıklı sıhhatli olsunda tek anneye naz yapıversin :)

aman saglıklı sıhhatli olsunda tek anneye naz yapıversin :)

aynen canım...arkadaşım gelecek poğaça yaptım şimdi pasta yapmiştim zaten...ayşe çok kolay bi poğaça tarifi bi dene yazıyorum

1,5 çorba kaşiği sirke
1 bardak yoğurt
1 pk k.tozu
1 pk kahvaltılık yağ(250 gr)
hamur yumuşak olana kadar un..
içine zeytin ayıklayıp doğrayıp koyuyorsun..elinde yuvarlak bastırıyorsun.zeytin koyup yuvarlak yapıp kapatıyorsun.top top olacak...ben şimdi peynirli yaptım zeytin ayıklamak zor geldi ama zeytinli çok güzel oluyooo

kızlar ben dün akşam işten çıkışta doğruuuuuuuuu teyzoşuma gittimmmmm(kendisi dukan diyetiyle 20 kilo vermiş 55 kg olan 50 yaşında ama 30 gösteren çokk güzell bir hatundur)
annem gelmişşş teyzoşuma ikiside dukan diyeti yapıyor ama bende hani giderken elim boş gitmemeyim didimm havuçlu kek v.s bişiler aldım teyzoşş tabi bastıı fırçayıı niye para harcıyosundaa gitmiş en pahalı yerden almıştaaa hemm dietteyiz bizzz diye yani kısaca yemedi hatunlarr saat 7 gibiydi zaten ben bir dilim yedim sıcak bir kahve ile ohh missss türk kahveside içtim akşam baya özlemişim teyzemi fırsat bulupta gidemiyorum kızdı haklı olarak :))))) yani akşam baya güzel geçti annemide özlemiştim zaten:))) akşam gitmeseydim gelecektim topiğe cezaya kaldım mı yoksa kalmadım mı bilmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…