Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü menümm gün içerisinde rezene içiyomm sadece akşam var 1 kase salata biraz yoğurt 2 patates köftesi 1 dilim tahin

kılzarr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kilo bildirimimi yapıyorum 59.500 D 100 gr almışım niye acaba yawsDDDDD çok yedim bu haftaaaaa pehhhh

:))))) way way wayyyy:)) ama sanki bugün birazcık kaçmış gibi fadikim:) afiyet olsunn sne sandiviç çok yemezdinde şaşırdım

dünkü menümm gün içerisinde rezene içiyomm sadece akşam var 1 kase salata biraz yoğurt 2 patates köftesi 1 dilim tahin

bu nasıl bi menü salihacığım akşama kadar bişi yememişsin canım bak internetten de araştır istersen..sabah kalktığında 1 saat içinde kahvaltı yapmazsan metabolizma yavaşlıyor ve vücut yağı depolamaya başlıyor bu şekilde kilo vermen çok zor olur ilk başta veriyormuşsun gibi gözükür belki ama ilerde eski yeme şekline dönünce her lokma normal kalorisinden iki katı olarak depolanır vicudunda şimdi ki kilonun iki katını alırsın..öğün atlama canım

aynen katılıyorum

canım benim Allah kolaylık versin sana ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…