Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doğru sölüyosun her şeyin sağlılısı Salihacıgım

doğru düzgün kilo veremedim.. dün fazla yemedimki bugün fazla çıkmıyayım.. zaten canım hiçbirşey istemedi.. canım sıkkın.. moralim bozuk olunca ne gelirse önüme yiyorum.. allahtan dün mutfağa salmadım kendimi

renksizim napim bu aralar.. hamsi pilav yapıcam akşama bide temizlik yapim.. sen napıyon kız kilomu aldın

evet 400 gr almışım
2 gün önce tartıldım 64.0 idi anlamedım ki?
neyse dur bakalım..kıyafetten cok hissediyorum kilo verdiğimi de tartıda kendisini göstermiyor :)

günaydın diyecegim ama bu saatte kimse yokkiii:97::97::97:
ve grip oldumm..:2::2::2:
şu saat oldu ve ben hala dolanıyorum ortalıkta.......:99::99:
ayy emoş geçmiş olsun yat dinlen iyicie

Kilom 122.3 nasıl oldu ben de bilmiyorum
süpersin oyaaa:13:

iyiki sabah öğle az yemişsin
evet yaaaaaaaaaaaaaa

bildirim yapıyorum
100
ohh süper haftaya 90larrrr

dünkü menümm gün içerisinde rezene içiyomm sadece akşam var 1 kase salata biraz yoğurt 2 patates köftesi 1 dilim tahin
saliha bu kadar aç kalarak zayıflayamazsınnnnn.metabolizman çalişmaaz..azıcıkta olsa bişeylşler yiceksin ki miden uyarılsın matabolizmn çalişsin

kılzarr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kilo bildirimimi yapıyorum 59.500 D 100 gr almışım niye acaba yawsDDDDD çok yedim bu haftaaaaa pehhhh
günaydın ilkoşşşşş...100 grdqan bişi olmaz yaaaa

Günaydın kızlar nasılsınız??
günaydınnnn ,ayşec,mmmm

bende gidiyorum şimdi tartılmaya bakalım dünkü pizza sonucu ne dicek bana hehehe

geçmiş olsun canım ilknur izinli yazmış seni canım bugünden itibaren döndün artık
hedefin için tebrikler
bende listeyi değiştirir seni ilk sıraya yazarım
35:
:))) seniseviyorummmmmmm aslııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yapmasızn böyleeeeee bişi dimiDD

6 tane muzmuuuu kuzcummm sıvıdaaa al sadece süt içmeeee (( ay kıyamama sana ben yaaaa

anlıyorum seni canım ama sen bu yola bi kere baş koydun zayıflamak için kendin için...benim moralim bozuk olunca ben direk kendime yönelerim kendimi elimden geldiği kadar güçlendiririm beni üzen şeyin beni yıkmasına izin vermem duruşumu daha da dikleştiririm ki karşımda ki insana kendi başıma da neler yapabileceğimi gösteririm...kendini salıp kendine zarar vermektense daha sağlam durmalısın yoksa hiç kilo veremezsin salihacığım çünkü hayat moral bozucu şeylerle dolu....

dün gece gösterdim dişimi hıh

kızlar ben kaçıyorum bebişi uyandırcam uyuyası tuttu zillinin acıkmıştır hehehe görüşürüzzz

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek

öğle
1 dilim börek
1 bardak çay
1 mandalina

akşam
domates
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
2 portakal

akşam keşke sebze yemeği yada kuru baklagillerden bişiler yeseydin hayatım hiç olmadı çorba olsaydı((((( ben pek hoşlaşmadım azlığına azz canımcım ama sağlıklı değil sonrad açok hasta oluyorsun kaptancım

haşlanmış 100 makarna sadece 85 kalori 1 paket makarna yesen 500 kalori.. tabi sos olmadan.. ilginçç.. bu kadar düşük değerde olduğunu bilmiyordum

kaptan sana kuralalrı mesaj atar canımmmm
tostt bir gün için azcık fazla olmuş ama yinede çok güzel afiyet olsun cnaım birde menülerini mavi yazarsan seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…