- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.841
bu nasıl bi menü salihacığım akşama kadar bişi yememişsin canım bak internetten de araştır istersen..sabah kalktığında 1 saat içinde kahvaltı yapmazsan metabolizma yavaşlıyor ve vücut yağı depolamaya başlıyor bu şekilde kilo vermen çok zor olur ilk başta veriyormuşsun gibi gözükür belki ama ilerde eski yeme şekline dönünce her lokma normal kalorisinden iki katı olarak depolanır vicudunda şimdi ki kilonun iki katını alırsın..öğün atlama canım
doğru düzgün kilo veremedim.. dün fazla yemedimki bugün fazla çıkmıyayım.. zaten canım hiçbirşey istemedi.. canım sıkkın.. moralim bozuk olunca ne gelirse önüme yiyorum.. allahtan dün mutfağa salmadım kendimibu nasıl bi menü salihacığım akşama kadar bişi yememişsin canım bak internetten de araştır istersen..sabah kalktığında 1 saat içinde kahvaltı yapmazsan metabolizma yavaşlıyor ve vücut yağı depolamaya başlıyor bu şekilde kilo vermen çok zor olur ilk başta veriyormuşsun gibi gözükür belki ama ilerde eski yeme şekline dönünce her lokma normal kalorisinden iki katı olarak depolanır vicudunda şimdi ki kilonun iki katını alırsın..öğün atlama canım
renksizim napim bu aralar.. hamsi pilav yapıcam akşama bide temizlik yapim.. sen napıyon kız kilomu aldınSaliha'm komik kıs napıyon ne var ne yok keyfin nasıl? pek renk vermiyosun bu ara??
renksizim napim bu aralar.. hamsi pilav yapıcam akşama bide temizlik yapim.. sen napıyon kız kilomu aldın
hadi haftayaevet 400 gr almışım 2 gün önce tartıldım 64.0 idi anlamedım ki? neyse dur bakalım..kıyafetten cok hissediyorum kilo verdiğimi de tartıda kendisini göstermiyor :)
ayy emoş geçmiş olsun yat dinlen iyiciegünaydın diyecegim ama bu saatte kimse yokkiii:97::97::97:
ve grip oldumm..:2::2::2:
şu saat oldu ve ben hala dolanıyorum ortalıkta.......:99::99:
süpersin oyaaa:13:Kilom 122.3 nasıl oldu ben de bilmiyorum
evet yaaaaaaaaaaaaaaiyiki sabah öğle az yemişsin
ohh süper haftaya 90larrrrbildirim yapıyorum
100
saliha bu kadar aç kalarak zayıflayamazsınnnnn.metabolizman çalişmaaz..azıcıkta olsa bişeylşler yiceksin ki miden uyarılsın matabolizmn çalişsindünkü menümm gün içerisinde rezene içiyomm sadece akşam var 1 kase salata biraz yoğurt 2 patates köftesi 1 dilim tahin
günaydın ilkoşşşşş...100 grdqan bişi olmaz yaaaakılzarr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kilo bildirimimi yapıyorum 59.500D 100 gr almışım niye acaba yaws DDDDD çok yedim bu haftaaaaa pehhhh
günaydınnnn ,ayşec,mmmmGünaydın kızlar nasılsınız??
:))) seniseviyorummmmmmm aslııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yapmasızn böyleeeeee bişi dimigeçmiş olsun canım ilknur izinli yazmış seni canım bugünden itibaren döndün artık
hedefin için tebrikler
bende listeyi değiştirir seni ilk sıraya yazarım
35:
kızlar bgn ki menüme menü demeye bin şahit gerek
sabah 1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 bardak çay şekersiz
öğlen 4 yk etli barbunya 1 küçük parça da etinden 1 dilim kepek ekmeği
ara ne yediğim bellii değil 6 tane muz
bir sürü beyaz leblebi
akşam yemeği yemiycem midem çok fena
hala da ishalim((((((((
doğru düzgün kilo veremedim.. dün fazla yemedimki bugün fazla çıkmıyayım.. zaten canım hiçbirşey istemedi.. canım sıkkın.. moralim bozuk olunca ne gelirse önüme yiyorum.. allahtan dün mutfağa salmadım kendimi
dün gece gösterdim dişimi hıhanlıyorum seni canım ama sen bu yola bi kere baş koydun zayıflamak için kendin için...benim moralim bozuk olunca ben direk kendime yönelerim kendimi elimden geldiği kadar güçlendiririm beni üzen şeyin beni yıkmasına izin vermem duruşumu daha da dikleştiririm ki karşımda ki insana kendi başıma da neler yapabileceğimi gösteririm...kendini salıp kendine zarar vermektense daha sağlam durmalısın yoksa hiç kilo veremezsin salihacığım çünkü hayat moral bozucu şeylerle dolu....
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
öğle
1 dilim börek
1 bardak çay
1 mandalina
akşam
domates
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay
ara
2 portakal
yok yaa bebekken dahaiyi ayaklandımı görürüsün:) daha zorlaşıyor.2yaşında herşeyleri karıştırıyor döküyor kendim yiyecem kendim içecem yerlere döküyor birde istedigi olmadımı basıyor yaygarayı kıyafet giydirirken kacıyor offf büyüyüce daha zor Allah saglık versin yeter
yerim ben o yaramazını:)) Alalh kolaylık versin tekrar hoş geldin canım
bana kuralları anlatırmısınız
bu cuma kılo paylaşımı yapmama gerek yo sanırım:44:
bugunkü menüm sabah peynırlı tost bitkicayı
ara minacık brovni
ögle yarım peynırlı tost
ara form bıtkı çay
akşam 1porsiyon kereviz yemegi mantar sote
ara 4 5 tanecik cips cocuklar yıyordu canım çekti
yarım ayva yarım muz
sabah
1 kase yulaf ezmesi sütle
öğlen
1 kase çorba
akşam
dışardaydık pizza yemek zorunda kaldım 3 dilim
ara
2 çatal pasta
1 armut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?