Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hastalık konusundaaa ezbeer konuşma ii değil canım yaaaa fiziktedavi merkezine gitsen gii bir hkeime görünsennnn sanırım çok ii olurrr meslek hastalığıda olaiblir sürekli ayakta durmaktan dolayı((

cnm valla bgn okulda diz kısmım yanıodu resmen böle sıcak su değiyo gibi cok agrıyo anlamadm noldu
geçmiş olsun canım topuklu ayakkabı ile ayakta duruyon ya ondan olabilir romatizma olsa soğukta ağrır genelde

hee gitti pantolon

soğuk zaten bura

merhaba kızlar çok fena grip oldum .il merkezi hastanesi stajımdan geldim yenice menümü yazayımgeçmişe de bi bakayımmm

kahvaltı:
1 tane etiform
5 badem
5 fındık

ögle:
2 dilim börek
yarım kase çorba
yarım kase yogurt

akşam:
yarım kase yogurt
5 adet ekşili köftenin minik köftelerinden
5 adet etiform

eve gelince çayın yanında
5 eti burçak
5 kremalı bisküvi
2 adet finger bisküvi

ara :
1 elma
1 mandalina

afiyet olsun canım börekler küüçükse gayet güzellerrr:)

dünkü menümm gün içerisinde rezene içiyomm sadece akşam var 1 kase salata biraz yoğurt 2 patates köftesi 1 dilim tahin

vay be ben yapamıyorum ya..akşamlarım çok kötü
gündüz ye biraz ama sende

bravo emoşcuğum 100 ü gördün sonunda seni çok tebrik ediyorum tam tamına 16 kilo verdin:))

canım sagol

örgü örüorm ilk defa elime yumK şiş aldm erkek arkıma atkı örcem beceremiorm söküorm hep

ellerine saglık ASLICIGIMM

VAY BE HARİKASIN AZİM OLUNCA HERŞEY OLUYO DEMEKKİ

kızlar ne oldu biliyonuz mu giderken pantolonumu yıkamıştım sobanın kurutmalığına asmıştım kurusun diye boruya değmiş yanmış çektim pantolonumu yırtıldı
anammmm kız iyiki yangın falan çıkmamışşşş

anammmm bitmiyo valla sizin sobayla sorununuz anlaşamıyosunuz=)

anam emoş ne etmişsin sen yaww bisküvileri götürmüşsün böreklerrr falannn

ya bu ilkoş ne dicekti bize kızlar gelsin diyip duruyorduu...möhömm bişey diye ben mi kaçırdım söyledi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…